De Bommel Meubelen logo

De Bommel Meubelen reviews, ervaringen en beoordelingen

De Bommel Meubelen reviews, ervaringen en beoordelingen
1293
De Bommel Meubelen logo
Website
De Bommel Meubelen
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen de Bommel Meubelen

Het uitzoeken van een nieuw interieur kan soms een flinke opgave zijn. Hoe weet je bijvoorbeeld welke meubelstukken perfect bij elkaar passen? Welke kleuren gaan goed samen? En welke woonaccessoires heb je precies nodig? Op al deze vragen krijg je antwoord in de winkel van de Bommel Meubelen. Lees je graag ervaringen van andere consumenten met die ene toffe bank, een fraai dressoir of een gezellige eethoek uit de collectie? Op deze pagina kun je het vinden.

Over de Bommel Meubelen

In de webshop van de Bommel Meubelen heb je een ruime keuze uit de nieuwste collectie meubelen, geïnspireerd op de laatste woontrends. Dit betekent dat de meubelcollectie zeer divers zijn. Combineer items als eetkamerstoelen, banken, tafels, kasten en fauteuils met elkaar en stel op deze manier eenvoudig en snel het interieur van je dromen samen. De meubels uit de collectie zijn geschikt voor verschillende woonstijlen. Van landelijk tot industrieel en van modern tot Bohemian.

Waarom kiezen voor de Bommel Meubelen

De uitgebreide webshop van de Bommel Meubelen maakt het mogelijk om een compleet nieuw interieur online te kopen. Met ruim 4000 producten online waarvan ruim 600 producten direct uit voorraad leverbaar, zit er altijd iets voor de consument bij. Naar wat voor soort stijl gaat jouw voorkeur uit? Bij de Bommel Meubelen wordt het merendeel van de meubels helemaal zelf gemaakt; van eetkamerstoelen tot complete (eiken)houten meubelseries.

Is de Bommel Meubelen betrouwbaar?

Doordat het merendeel van de meubels helemaal zelf wordt gemaakt, kun je altijd vertrouwen op een erg hoge kwaliteit. De meubelmakers van de Bommel Meubelen zijn echte vakmensen die de processen nauwlettend in de gaten houden. Van boom tot meubel, bij Debommelmeubelen.nl weten ze precies waar het product vandaan komt en hoe het is gemaakt. Dat maakt elk meubelstuk van de Bommel Meubelen uniek. Je kunt altijd vertrouwen op persoonlijke aandacht en service en je ontvangt advies op mat van professionele interieuradviseurs. Daarnaast profiteer je van gratis verzending vanaf € 75,- en je kunt eenvoudig en veilig online betalen met iDEAL. Daarnaast profiteer je ook nog eens regelmatig van interessante acties en deals.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk zo zijn dat je vragen of klachten hebt over een van de producten van de Bommel Meubelen. In dat geval staat de behulpzame klantenservice je erg graag te woord. Je kunt eenvoudige en snel contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen of door even te bellen met een van de verkopers.

Wil jij ook beoordelen?

Een review op het gebied van meubilair is erg veel waard. Iedereen wil graag weten hoe die ene fijne bank nu écht zit of hoe de kleur van een eetkamertafel in de kamer oogt. Heb je onlangs meubilair bij de Bommel Meubelen gekocht en deel je graag je mening? Laat hier je review achter en overtuig andere consumenten van de voordelen van het door jou aangekochte item.

Reviews over De Bommel Meubelen
Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
23 beoordelingen
7,3
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
Skogen logo
Skogen
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
7
70% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Ervaringen met De Bommel Meubelen

Het bedrijf De Bommel Meubelen is geverifieerd door ons. De webshop De Bommel Meubelen is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. De Bommel Meubelen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. De Bommel Meubelen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De Bommel Meubelen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van De Bommel Meubelen te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloze service

De winkels niks dan lof in Almere, maar bij de service is het ver te zoeken
Bank ingezakt dezelfde dag van plaatsen, na 1.5 mnd maar eens contact opgenomen met de serviceafdeling, het voorstel, bank opvullen, daar gaan we niet mee akkoord, gezien onze vorige bank, hetzelfde probleem had, toen kwam het voor stel 50/50 ook dat vonden wij geen goed voorstel, wij willen 75/25 voorstel, lijkt me redelijk voor een bank van paar maanden oud.
Vervolgens is het weer stil en horen we niks meer.
heleboel geld uitgegeven bij de Bommel maar de service zijn we absoluut niet tevreden over.
Daar we niks meer vernomen hebben plaats ik dus nu deze recensie
De klacht loopt inmiddels vanaf februari 2023

Geplaatst op: 08-09-2023
Laatst bewerkt op: 08-09-2023
Geschreven door: Stella K.

6 / 10
4/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte nazorg

16-02-2023 bankstel gekocht bij de Bommel in Almere.
Levering 05-07-2023
Aan gegeven 0p 15-07-2023 Dat 1 zitvlak een kuil in zat van de bankstel.(10 dagen later).
12 tot 14 weken wachten voor een reparatie, dus nog 3 Maanden.
Geen tekst en uitleg gewoon een mail daar moet je het meedoen, afwachten.
Mag blij zijn als het voor de kerst gerepareerd is.
Aan koop in winkel was goed, kassa, maar nazorg slechter kan men het niet hebben.
Zo leer je waar je wel of niet moet kopen.
De Bommel jammer dat het zo moet.
Groet F.L. van Onkelen

Geplaatst op: 23-08-2023
Laatst bewerkt op: 23-08-2023
Geschreven door: Fred V.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slordig,2stoelen bij de eethoek in plaats van 4na8 weken levertijd

Wel nette bezorgers.

Geplaatst op: 28-02-2023
Laatst bewerkt op: 28-02-2023
Geschreven door: Cocky S.

6 / 10
2/5 3/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima zaak

Prima service goede aflevering

Geplaatst op: 26-01-2023
Laatst bewerkt op: 26-01-2023
Geschreven door: Matthijs C.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top niks op aan te merken.

We zijn in de Bommel in Breda geweest, wij hebben een paar jaar geleden ook daar onze huiskamerstoelen gekocht.
We konden op ons gemak rond kijken zonder dat ze achter ons aan liepen, dat is heel fijn.
Vriendelijke personeel, en goede service en goede uitleg erbij.
Ongeveer 2 weken later zijn onze huiskamer stoelen geleverd zoals afgesproken.
Bij de levering waren het personeel heel vriendelijk.
Wij komen zeker terug.

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Brenda N.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Jammer dat er niet -1 kan geven, zo'n slechte bedrijf het is.

The worst company I have ever met. No respect for customers at all. No responsibility, no comunications.
3 (!!!) times in the row they changed delivery date one day before shipment without any explanation, excuses or even one word. My table should be delivered in week 38, its week 42 and there is still no info when will be delivered. I tried to take a contact with their CEO or any persoon who is responsible for planning but in this comany all team is responsible, there are no specified persoon., they said. I have never heard more bullshiet. Stay away from this company if you would like to safe your time, mony and health.

Geplaatst op: 18-10-2022
Laatst bewerkt op: 18-10-2022
Geschreven door: A. O.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige service

afgelopen zaterdag in doemere geweest in Almere.
wij waren al in meerdere meubelzaken geweest, maar steeds voelde het niet goed.
verkopers die gelijk op je af stormen en heel erg omzetgericht zijn in plaats van klantgericht.

graag wil ik jullie op 2 personen attenderen bij deze vestiging:
thomas en joyce.

wij zijn uitstekend geholpen en eindelijk personen die met je mee denken en ook duidelijk aangeven wat er wel en niet mogelijk is.
goed advies, mooie prijs en goede service.

wij gingen kijken naar een bank en uiteindelijk hebben wij nog een eettafel en stoelen gekocht.

zelfs toen ik iets fout op de offerte had gelezen en de volgende dag terug ging werd ik vriendelijk door joyce ontvangen en heeft zij mij uitgelegd wat ik niet goed had gezien.
als deze 2 toppers bij mij hadden gewerkt had ik ze medewerker van de maand gemaakt.

ik hoop ook dat ik nog te horen krijg of deze medewerkers inderdaad in het zonnetje worden gezet

Geplaatst op: 13-06-2022
Laatst bewerkt op: 13-06-2022
Geschreven door: Richard A.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Het is een KlOTEN winkel!

Heb 3 maanden geleden een tafel gekocht. Nog steeds niet binnen terwijl die zogenaamd op voorraad was zeiden ze. Ik had hem voor de kerst al binnen moeten hebben en ik heb hem nog steeds niet. Als ik met ze bel krijg ik als antwoord: helaas kunnen wij hier niks aan doen en dit ligt aan onze leverancier.
Deze reactie van hun is natuurlijk schandalig. En dan krijg ik niet eens een tegemoetkoming.
Slecht gewoon.

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kees V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht! Geef nooit je zuurverdiende centen uit bij de Bommel

Je koopt voor duizenden euro’s meubels. En extra 5 jaar garantie.
Bank was bij aankomst al een drama. Totop heden geeft de Bommel geen reactie. Dus hup hup naar de Rechtbank. De service is tot aan de voordeur.

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top service

Hele mooie meubelen en een nog mooiere service. Naar anderhalf jaar kregen we wat problemen met onze stoelen maar daar hadden ze snel een oplossing voor. Ben ook blij dat we bij de bank een nieuwe relax stoel hebben gekocht. kortom top winkel en top service!

Geplaatst op: 03-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fien L.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Bommel Meubelen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
23 beoordelingen
7,3
Conrad logo
Conrad
9 beoordelingen
7,1
Skogen logo
Skogen
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Bommel Meubelen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over De Bommel Meubelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Bommel Meubelen actief?

De Bommel Meubelen is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de De Bommel Meubelen reviews? Dan kunt u naar de website van De Bommel Meubelen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie