Decoratietakken.nl logo

Decoratietakken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Decoratietakken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2995
Decoratietakken.nl logo
Website
decoratietakken.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Decoratietakken.nl

Ben je op zoek naar de leukste woondecoraties van hout? Dan kan Decoratietakken.nl je ongetwijfeld prima van dienst zijn. Om jou een duidelijk beeld te schetsen van deze bijzondere onderneming, hebben we de reviews en ervaringen gelezen en op bondige wijze voor je samengevat. Op basis van die informatie kun je eventueel ook besluiten te kiezen voor de producten van Decoratietakken.nl.

Over Decoratietakken.nl

De naam Decoratietakken.nl geeft een ietwat vertekend beeld. De aanbieder heeft namelijk heel veel meer te bieden dan alleen decoratietakken. Die takken zijn overigens absoluut een toevoeging aan elk interieur. Behalve de al genoemde decoratietakken vind je er heel veel meer houten producten, producten die variëren van houten lampen en trapleuningen tot houten accessoires. Decoratietakken.nl is een onderdeel van Knoops Decoratietakken in Someren. Zij telen al ruim twintig jaar allerlei soorten kronkelwilgen en andere decoratietakken, naast een uniek aanbod van gekleurde takken en takken met wel heel bijzondere vormen. Voor alle producten geldt dat ze tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden worden. Dit kan omdat Decoratietakken.nl zelf de productie voor zijn rekening neemt.

Waarom kiezen voor Decoratietakken.nl?

Je kiest voor Decoratietakken.nl als je echt iets unieks zoekt waarbij natuurlijk hout de hoofdrol speelt. Het aanbod is indrukwekkend groot en vanwege de al genoemde eigen productie kunnen de producten steeds tegen scherpe prijzen aangeboden worden. Behalve de decoratietakken, vind je in de webshop heel erg veel meer uniek houten producten. Het aanbod gaat van trapleuningen, berkenschuiven, brocante stammen en woondecoratie tot aan houten lampen, bloesembomen en zijdebloemen. Het aanbod wisselt steeds waardoor Decoratietakken.nl steeds de moeite van het bezoeken waard blijft.

Is Decoratietakken betrouwbaar?

Ja, doe je zaken met Decoratietakken.nl dan doe je zaken met een betrouwbare partner. Je kunt er op vertrouwen dat je unieke producten aangeboden krijgt en in alles werkt de onderneming transparant. Zo vind je alle bedrijfsgegevens op de website, en dit tot aan het BTW- en KvK-nummer aan toe. Uit de reviews en ervaringen wordt verder duidelijk dat het feit dat je met iDeal en dus in je eigen veilige bankomgeving kunt betalen door de klanten zeer gewaardeerd wordt. Ook dat voelt vertrouwd.

Klantenservice en klachten

Ook de klantenservice is uitstekend bij Decoratietakken.nl. Zo kun je op verschillende manieren terecht voor vragen of voor het indienen van een klacht. Je kunt die klacht schriftelijk indienen omdat je het adres op de website kunt vinden. Je kunt ook een e-mail sturen of gewoon bellen met Decoratietakken.nl. Omdat de specialist ook te vinden is op Facebook en Instagram, kun je ook via die social media kanalen nog contact leggen. Mogelijkheden voldoende dus om een klacht in te dienen, iets dat getuige de reviews en ervaringen in de praktijk overigens amper voorkomt.

Wil jij ook beoordelen?

Twijfel je om zaken te doen met een bepaalde aanbieder? Weet je niet zeker of een bepaald product wel tegemoet komt aan je wensen? Check dan altijd de beoordelingen van bestaande klanten. Het is onafhankelijke informatie die je vooral praktische informatie verschaft. Met die informatie neem je altijd een betere beslissing. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten van een product of een dienst. Je helpt er andere mensen echt mee!

Reviews over Decoratietakken.nl
Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
237 beoordelingen
5,3
Welhof logo
Welhof
37 beoordelingen
4,9
Hikvision Alarmsystemen logo
Hikvision Alarmsystemen
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Decoratietakken.nl

Het bedrijf Decoratietakken.nl is geverifieerd door ons. De webshop decoratietakken.nl is al sinds 2005 een betrouwbare partij om te bestellen. Decoratietakken.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Decoratietakken.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van decoratietakken.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van decoratietakken.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Decoratietakken.nl.

Geplaatst op: 16-07-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Te triest voor woorden

De bestelling ging vlot en goed tot dat de bestelde houtschijven, glad geschuurd, binnen kwamen. 2 van de 10 schijven waren gecheurd en niet bruikbaar. Bij het telefonische geprek later met het bedrijf werd doodleuk gezegd dat ze een mix van gespleten en goede schijven leverden. Wat moesten ze anders met de kapotte? Ik bestelde daar tegen een beste betaald tarief dus ik vond dat ik wel kwaliteit en service mocht verwachten. Niet dus.

Geplaatst op: 16-02-2023
Laatst bewerkt op: 16-02-2023
Geschreven door: Art T.

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg mooie decoratie

Via de site kun je gemakkelijk bestellen en je kunt ook gemakkelijk zien hoe alles eruit ziet. In huis ziet het er echt prachtig en super natuurlijk uit. Ik ben er erg blij mee!

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ryan K.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Decoratietakken.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
237 beoordelingen
5,3
Welhof logo
Welhof
37 beoordelingen
4,9
Hikvision Alarmsystemen logo
Hikvision Alarmsystemen
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Decoratietakken.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Decoratietakken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Decoratietakken.nl actief?

Decoratietakken.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Decoratietakken.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Decoratietakken.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie