Dierenapotheek logo

Dierenapotheek reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dierenapotheek reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1178
Dierenapotheek logo
Website
dierenapotheek.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dierenapotheek

Je hebt één of meer huisdieren en natuurlijk wil je voor hen de beste producten kopen. Zeker als het ook nog eens om producten voor hun gezondheid gaat. Zo kwam je terecht bij Dierenapotheek.nl. De online verkoper op het gebied van geneesmiddelen en aanverwante artikelen. Hier wil je wel serieus mee omgaan en niet het risico lopen dat je middelen koopt die niet werken of zelfs schadelijk zouden kunnen zijn. Dat je dus meer wilt weten over Dierenapotheek voordat je werkelijk iets bij ze gaat kopen, is eigenlijk heel logisch. Gelukkig ben je op onze site aangekomen, want hier kan je de ervaringen van anderen lezen met Dierenapotheek. Lees hun beoordelingen en bepaal zo of Dierenapotheek jou als klant mag begroeten of niet. En om het allemaal nog iets eenvoudiger voor je te maken, hebben we ook wat informatie over Dierenapotheek voor je verzameld! Ben jij klant van Dierenapotheek? Laat je hier dan ook jouw recensie achter?

Over Dierenapotheek

Dierenapotheek.nl is een online winkel op het gebied van dierengeneesmiddelen, dierverzorgingsproducten, voedingssupplementen en dieetvoer voor je hond, kat, konijn, paard, vis, knaagdier of vogel. De eigenaar van de online apotheek voor dieren heeft zelf een dierenartsenpraktijk gehad en is in 2012 met de online shop begonnen. Hij wil dat zijn klanten het gemak kunnen ervaren van online de beste artikelen kunnen vinden, maar wel zo dat ze ook betrouwbare informatie krijgen. Zo zullen bij vrijwel ieder product gewoon bijsluiters zitten, kan je in de kennisbank zoeken naar informatie en vertellen ze ook heel duidelijk dat zelf dokteren niet altijd verstandig is. Een online winkel vervangt immers geen live advies van een dierenarts. Ook het voorkomen van bepaalde aandoeningen wordt netjes uitgelegd.

Waarom kiezen voor Dierenapotheek

Kiezen voor Dierenapotheek is dus kiezen voor een online winkel, met alle gemakken van dien, maar wel met de kennis van een echte dierenarts. Dierenapotheek heeft dus echt een hart voor dieren en zal zijn best doen om de gezondheid van het dier in topvorm te houden. Bestel je meer dan €49,50 dan is de levering gratis binnen Nederland en België. Je hebt de keuze uit maar liefst meer dan 2.000 producten. Je vindt veel info op de site en er is zelfs een forum, waar je dan ook met je vraag terecht kunt en contact met andere huisdiereigenaren kunt krijgen. Door de weeks worden de bestellingen dagelijks verzonden, dus je hebt je artikelen snel in huis.

Is Dierenapotheek betrouwbaar?

Omdat de eigenaar zelf een dierenarts was, kan je ervan uitgaan dat hij ook zeker verstand van zaken heeft én een echt hart voor dieren. De klantbeoordeling is 9 van de 10 sterren, wat een prima score is. Betalen doe je via de bekende, betrouwbare betaalmethoden, zoals iDEAL, Mastercard, Maestro, Bancontact of via een overboeking.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kan je met je vragen terecht bij de klantenservice. Je bereikt deze service door te bellen of te mailen. Maar je kunt ook een bericht versturen via de site zelf, door te klikken op het support-icoontje op de site. Uiteraard kan je ze zo ook bereiken als je een klacht hebt. Er wordt wel gevraagd om van een klacht een foto per mail te versturen. Wil je je product toch niet houden? Dan kan je deze binnen 14 dagen retourneren. Uiteraard mag het product dan nog niet gebruikt zijn. De verzendkosten voor deze retourzending zijn wel voor jouzelf.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Dierenapotheek.nl? Dan zouden we het fijn vinden als jij jouw ervaring hier met ons wilt delen. Door jouw review kan je anderen helpen om de juiste beslissing te nemen of ze wel of niet hier hun artikelen gaan kopen. Vertel je ons of de bestelling goed verliep? Of je tevreden bent over de producten of bijvoorbeeld hoe de service was bij een klacht of een andere vraag aan de klantenservice? Door meer te vertellen dan alleen maar goed of prima aan te geven, maken we het beeld van Dierenapotheek duidelijker. En daarmee helpen we elkaar! Alvast bedankt!

Reviews over Dierenapotheek
Gerelateerde bedrijven
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
24Pharma logo
24Pharma
2 beoordelingen
9
BioProphyl logo
BioProphyl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Dierenapotheek

Het bedrijf Dierenapotheek is geverifieerd door ons. De webshop dierenapotheek.nl is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Dierenapotheek is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dierenapotheek maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Dierenapotheek is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van dierenapotheek.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Dierenapotheek.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige service

Dit bedrijf biedt echt een geweldige service voor hun klanten. Toen ik had gebeld kreeg ik direct de dierenarts aan de telefoon die mij goed heeft geholpen bij het uitzoeken van de producten.

Geplaatst op: 31-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jens O.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dierenapotheek
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10
24Pharma logo
24Pharma
2 beoordelingen
9
BioProphyl logo
BioProphyl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dierenapotheek een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dierenapotheek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dierenapotheek actief?

Dierenapotheek is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apotheken en drogisterijen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Dierenapotheek reviews? Dan kunt u naar de website van Dierenapotheek gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie