Disposables.bio logo

Disposables.bio reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Disposables.bio reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
396
Disposables.bio logo
Website
disposables.bio
Bezoek de website

Reviews en ervaringen disposables.bio

Duurzaamheid is tegenwoordig een steeds belangrijker thema, op allerlei gebieden. Minder vervuiling, minder gebruik van plastic en ga zo maar door. Alleen maar goed natuurlijk. Bedrijven die hier veel mee bezig zijn staan om deze reden ook vaak in de aandacht. Disposables.bio is zo’n bedrijf dat zich inzet voor een duurzamere wereld. Maar is Disposables.bio een betrouwbaar bedrijf? Wat zeggen de reviews en ervaringen? Daar gaan we hieronder naar kijken, zodat iedereen een bewuste keuze kan maken wanneer het gaat over belangrijke thema’s als duurzaamheid.

Over Disposables.bio

Het verhaal van Disposables.bio begon allemaal met het simpele idee om meer gebruik te maken van natuurlijk afval, als alternatief voor disposables. Disposables is plastic wegwerpservies. Daarom kwamen ze in het begin met een lijn van servies van natuurlijke materialen. Tegenwoordig doet het bedrijf veel meer dan dat, en hebben ze meerdere hoogwaardige merken ontwikkeld die bezig zijn met duurzame producten. Zo hebben ze biologische afbreekbare wegwerpserviezen, verpakkingen en meer. De missie van Disposables.bio is om duurzame verandering te creëren door creatieve samenwerkingen met zowel leveranciers als partners. Hierbij willen ze de wereld voorzien van composteerbare alternatieven voor eenmalig te gebruiken wegwerp materialen. Het bedrijf heeft drie kernpunten. De eerste is ”˜nothing beats nature’. Hierbij geloven ze dat ze plastic voor eenmalig gebruik kunnen elimineren door biologische materialen te gebruiken. Daarnaast is co-creatie een kernpunt, waarbij ze geloven dat met iedereen een duurzame planeet te realiseren is. Tot slot is uitdagen een kernpunt. Hierbij gaat het om de standaarden van wegwerpservies. Design is hier ook een belangrijk onderdeel van, want het moet volgens Disposbles.bio niet alleen duurzaam zijn, maar ook mooi en functioneel.

Waarom kiezen voor disposables.bio?

Disposables.bio biedt een ontzettend grote range aan duurzame alternatieven voor de meer klassieke disposables. Ze hebben hierbij zowel eigen merken als samenwerkingen met andere producenten. Door die samenwerkingen met vele verschillende partners kan Disposables.bio lage prijzen behouden. Hierbij staan ze ook nog eens voor een zo eenvoudig mogelijk proces van bestellen en een snelle levering. Wat zit er dan allemaal in het assortiment? Denk aan biologische wegwerp borden, bestek, take away verpakkingen, afvalzakken, rietjes en bekers. De meeste merken die hierop staan vallen dus onder eigen beheer van het bedrijf. En omdat co-creatie een belangrijk speerpunt van het bedrijf is werken ze actief samen met alles en iedereen. Ze ontwerpen samen, delen ervaringen en helpen mensen om een duurzame boodschap de wijde wereld in te sturen.

Is Disposables.bio betrouwbaar?

Met de betrouwbaarheid van Disposables.bio zit het wel goed. Wanneer je gaat kijken naar reviews, ervaringen en beoordelingen kom je eigenlijk alleen maar positieve verhalen tegen. Daarnaast is het bedrijf inmiddels een redelijk gevestigde naam, wat ook laat zien dat het met de betrouwbaarheid wel goed zit. Het is ook niet zo dat er slechts een aantal beoordelingen te vinden zijn. Op verschillende social media kanalen en op gerespecteerde websites zijn vele goede beoordelingen te vinden!

Klantenservice en klachten

Hoe een bedrijf met klachten omgaat is ook belangrijk, net als de klantenservice in het algemeen. Ook hierover zijn de reviews positief. Daarnaast valt op dat Disposables.bio op vrijwel alle social media kanalen aanwezig is, wat ook laat zien dat ze hier bereikbaar zijn. Daarnaast kun je ze altijd bellen en mailen. De bereikbaarheid van de klantenservice zegt veel over de intenties en de kwaliteit van een bedrijf. Wat dit betreft zit dit helemaal goed.

Wil jij ook beoordelen?

Wellicht heb jij ervaring met producten van Disposables.bio of heb je met het bedrijf samengewerkt. Laat dan vooral weten hoe je dit hebt ervaren! Het kan ook zijn dat je een klacht hebt gehad over de samenwerking of een van de producten, en hierover vervolgens contact hebt gehad. Laat ook dit vooral even weten! Hoe meer reviews er te vinden zijn hoe beter. Op deze manier help je andere mensen om een weloverwogen keuze te maken.

Reviews over Disposables.bio
Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Crowd Cooks logo
Crowd Cooks
1 beoordeling
10
Foodbag logo
Foodbag
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Disposables.bio

Disposables.bio is geverifieerd door ons expert team. De webshop Disposables.bio bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Disposables.bio lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Disposables.bio. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Disposables.bio is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van disposables.bio te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie prijzen

Super tevreden met mijn bestelling. Ik heb allemaal producten gekocht voor een zeer goede prijs en ondanks de crisis was alles toch nog super snel in huis. Erg fijn!

Geplaatst op: 13-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cornelis E.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Disposables.bio
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Crowd Cooks logo
Crowd Cooks
1 beoordeling
10
Foodbag logo
Foodbag
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Disposables.bio een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Disposables.bio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Disposables.bio actief?

Disposables.bio is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Disposables.bio reviews? Dan kunt u naar de website van Disposables.bio gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie