E-verwarming.nl logo

E-verwarming.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
E-verwarming.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
E-verwarming.nl logo
Website
e-verwarming.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen E-verwarming.nl

Elektrische verwarming is een duurzame manier om een ruimte mee te verwarmen. Elektrische verwarming wint steeds meer aan populariteit. Niet alleen zijn deze verwarmingen een stuk zuiniger, maar ze bieden nog meer voordelen. Zo wordt de verwarming direct na het inschakelen warm en hoef je niet eerst te wachten tot bijvoorbeeld de badkamer is opgewarmd. Ook zijn deze verwarmingen erg gebruiksvriendelijk en vereisen ze geen breekwerk. Je hangt het verwarmingselement gewoon aan de muur. Heb jij besloten om een elektrische verwarming aan te schaffen en wil je eerst meer weten over E-verwarming.nl? Wij hebben de ervaringen met E-verwarming.nl verzamelend en op een rij gezet.

Over E-verwarming.nl

E-verwarming.nl is een initiatief van Van Engelen Advies & Development. Dit bedrijf heeft ruimte ervaring op het gebied van webshops en heeft onder andere Sanispecials.nl (sinds 2010), Boilermarkt (2015) en Keukenspeciaal.nl (2019) onder haar hoede. Bij E-verwarming.nl shop je elektrische verwarming en aanverwante producten, zoals natuursteenverwarming en handendrogers. De webshop kenmerkt zich door de persoonlijke service die wordt geboden. Je kunt altijd contact opnemen voor een persoonlijk advies of om antwoord te krijgen op jouw vragen.

Waarom kiezen voor E-verwarming.nl

Energie wordt steeds schaarser en kostbaarder. Daarom biedt E-verwarming.nl alleen zéér zuinige elektrische verwarming aan. Er zijn diverse duurzame elektrische verwarmingstoestellen verkrijgbaar. Het ruime assortiment omvat elektrische convectoren, elektrische natuursteenverwarming, elektrische badkamerradiatoren en schitterende design stralingspanelen. Deze zuinige verwarmingsoplossingen zijn goed voor de portemonnee en met name geschikt voor ruimtes waar je behoefte hebt aan bijverwarming, zoals bijvoorbeeld de thuiswerkplek. Jouw elektrische verwarming wordt razendsnel thuisbezorgd. Bestel op een werkdag en je hebt jouw verwarming morgen al in huis. Je profiteert daarnaast van gratis verzending, kunt veilig en vertrouwd betalen en hebt 30 dagen bedenktijd waarin je jouw product nog kosteloos kunt retourneren.

Is E-verwarming.nl betrouwbaar?

Je kunt gemakkelijk de bedrijfsinformatie terugvinden op E-verwarming.nl. Ook worden de mensen achter het bedrijf voorgesteld op de website. De mogelijkheid bestaat om op afspraak jouw producten af te halen op het hoofdkantoor in Den Bosch. Wil jij meer weten over de ervaringen met E-verwarming.nl voordat jij besluit om jouw bestelling te plaatsen? Wij hebben een aantal reviews voor je op een rij gezet. Deze helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Klantenservice en klachten

Bij E-verwarming.nl doen ze hun uiterste best om ervoor te zorgen dat de productinformatie duidelijk is. Toch snappen ze dat het soms een lastige keuze blijft om de juiste verwarming te selecteren. Daarom zijn er specialisten beschikbaar die je kunnen helpen bij het selecteren van het juiste toestel voor jouw situatie. Ook als het gaat om een prijsaanvraag voor een groot project of iets dergelijks kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch of via de e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij elektrische verwarming aangeschaft via E-verwarming.nl? Dan willen we jou vragen om je ervaring met E-verwarming.nl te delen op deze pagina. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het aanbod, of je goed geholpen bent bij contact met de klantenservice en of je jouw verwarming snel in huis had. Was jouw product gemakkelijk te installeren of heb je hier hulp bij ingeschakeld? Zou je anderen aanraden om zaken te doen met E-verwarming.nl? Waarom wel of niet? Alvast bedankt voor het delen van jouw persoonlijke ervaring.

Reviews over E-verwarming.nl

Gerelateerde bedrijven

dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Gusta logo
Gusta
2 beoordelingen
9,5
Hikvision Alarmsystemen logo
Hikvision Alarmsystemen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over E-verwarming.nl

Het bedrijf E-verwarming.nl is geverifieerd door ons. De webshop e-verwarming.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. E-verwarming.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. E-verwarming.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

E-verwarming.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van e-verwarming.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van E-verwarming.nl.

Geplaatst op: 29-12-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over E-verwarming.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Gusta logo
Gusta
2 beoordelingen
9,5
Hikvision Alarmsystemen logo
Hikvision Alarmsystemen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is E-verwarming.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over E-verwarming.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is E-verwarming.nl actief?

E-verwarming.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , woonaccessoires en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de E-verwarming.nl reviews? Dan kunt u naar de website van E-verwarming.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie