VidaXL logo

VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VidaXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
86
VidaXL logo
Website
nl.vidaxl.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VidaXL

Of je nu een mooie voetbaltafel, een loungebank of een schommel voor je baby zoekt. Je hebt niet altijd zin om de stad in te gaan. Hoe gemakkelijk is het om een webshop te vinden waar je zo ongeveer alles in een keer kunt bestellen. Misschien zelfs wel meteen het voer voor je huisdier. Zo ben je in een keer weer klaar en heb je alles wat je nodig hebt in huis. Zoek jij naar zo’n winkel, dan kan het maar zo dat je terechtkomt bij VidaXL. Voordat je een bestelling plaatst, ben je nog even benieuwd naar recensies over dit bedrijf? Je hebt groot gelijk. Dat is de handigste manier om meer te weten te komen over VidaXL. Hoe ervaren andere consumenten deze shop? Zijn ze tevreden over de levering, over de producten en over de klantenservice? Lees je vaak in reviews dat mensen klachten moesten indienen of kom je in geen enkele beoordeling het onderwerp klacht tegen? Voor recensies van andere mensen zit je op deze pagina helemaal goed. Wij hebben ze voor je verzameld en handig op een rijtje gezet.

Over VidaXL

VidaXL is een internationaal bedrijf dat zijn hoofdkantoor in Venlo heeft gevestigd. Je vindt in deze shop een heel uitgebreid en verrassend assortiment op het terrein van onder meer huis, tuin, meubelen en sportartikelen. Dit bedrijf startte in 2006. Twee jonge ondernemers besloten heel kleinschalig online allerlei producten te verkopen op verschillende platformen. Gezien het grote succes, besloten zij een eigen merk te starten. Zo begon VidaXL. Het aantal producten groeide in de loop der jaren enorm. Dit bedrijf kiest voor concurrerende prijzen. Dit doen ze door steeds op zoek te gaan naar kostenbesparende maatregelen. Zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Ze kiezen onder meer voor gericht zoeken op de vraag van de consument, in bulk rechtstreeks inkopen en gebruik maken van een eigen fabriek. Als klant krijg je van VidaXL verschillende beloften, waaronder de garantie van een goede prijs en een uitstekende klantenservice.

Waarom kiezen voor VidaXL

Het handige aan VidaXL is dat je enorm veel producten in een shop bij elkaar hebt. De categorieën waarin je kunt zoeken zijn onder meer tuin, meubels, baby, peuter, dierbenodigdheden, sport en ontspanning. Als je bij een webshop een groot aantal artikelen bestelt, dan vervallen over het algemeen de verzendkosten. Bij VidaXL heb je niet te maken met een bepaald bedrag. De bestelling wordt altijd gratis bij je thuis afgeleverd. Ben je niet tevreden over een of meerdere producten, dan heb je 30 dagen de tijd om te retourneren. Ook dat is voor jou als klant helemaal gratis. Ben jij zo iemand die graag helemaal zelf bepaalt hoe je een online bestelling betaalt? Dan heb je bij dit bedrijf keus in overvloed. Je kunt betalen door middel van PayPal, Mastercard, Visa, iDeal, bankoverschrijving of achteraf. Er is dus voor elk wat wils. Blijf je graag op de hoogte van acties en aanbiedingen, dan is het een goed idee om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Deze kun je ook op elk gewenst moment zonder problemen weer stop zetten.

Is VidaXL betrouwbaar?

VidaXL is al in 2006 begonnen met het online verkopen van allerlei producten. Gezien het feit dat deze winkel zo enorm gegroeid is, kun je concluderen dat het met de betrouwbaarheid helemaal in orde is. Ook met de klantenservice is het helemaal in orde. Je kunt op allerlei manieren contact opnemen als je vragen of klachten hebt.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, dan vraagt VidaXL van je of je deze zo snel mogelijk wilt melden. Er wordt vervolgens alles aan gedaan om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Heb je een vraag over een artikel, het retourneren van een product of de levertijd? De kans is heel groot dat het antwoord te vinden is bij de veel gestelde vragen. Deze zijn handig per onderwerp gesorteerd. Wil je toch zelf contact opnemen, dan kun je een groot gedeelte van de dag chatten met een medewerker. Het voordeel hiervan is dat je meteen een antwoord ontvangt. Verder is het mogelijk om te mailen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij vaste klant bij VidaXL? Heb je een cadeau voor iemand nodig, dan zoek je eerst in deze shop? Of heb je hier een paar keer iets gekocht? Laat in ieder geval een recensie achter. Zo help je een ander. Je geeft namelijk een beter beeld van deze shop. Jouw ervaring helpt.

Reviews over VidaXL

Gerelateerde bedrijven

Outlettoday.nl logo
Outlettoday.nl
2 beoordelingen
9
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
7
Wehkamp logo
Wehkamp
15 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

6,7
48% zou hier weer kopen
118 beoordelingen
Onze beoordeling over VidaXL

VidaXL is geverifieerd door ons expert team. De webshop VidaXL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VidaXL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VidaXL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VidaXL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van nl.vidaxl.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VidaXL.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

We hebben een witte loungeset gekocht:

1. de voeten kwamen niet overeen, sommige korter; waarvan 3. Dus kan nooit uitkomen
2. Tafel beschadigd, tafelblad in 1000 stukken
3. Vandaag nieuwe levering toegekomen, met tafel + blad. Voeten tafel 10cm groter dan de tafel, bij de tafel de gaten verkeerd.
4. contact: alles online, niemand aan de lijn en zo worden we al 5 weken van kastje naar de muur gestuurd.

VIDAXL: nooit meer

Geplaatst op: 21-06-2022
Laatst bewerkt op: 21-06-2022
Geschreven door: Tim S.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht!

Wat een vreselijk slecht bouwpakket heb ik gekregen voor mijn plantenbakken! De gaatjes om het in elkaar te zetten komen totaal niet overeen. Het zit soms een halve cm verkeerd. Ook de gaatjes die volledig door het hout moeten zijn er niet volledig door en zitten heel verkeerd geplaatst. Hoe wil je zo iets in elkaar krijgen als het totaal niet klopt. Ook de planken zijn zo goed als allemaal beschadigd! Trekt nergens op.

Geplaatst op: 16-06-2022
Laatst bewerkt op: 16-06-2022
Geschreven door: Jolien

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Levertijd 1-3 werkdagen, nu 12 dagen verder en het is nog niet eens bij de vervoerder aangeboden?! Product was en is nog steeds op voorraad dus waar wachten ze op? Hoe moeilijk is het om een pakket binnen Nederland te versturen binnen 2 dagen? Ik bestel hier nooit meer, dat is duidelijk.

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Meest onklantvriendelijke online ervaring tot nu toe

Bestelproces was top. Daarna begon de ellende. Bestelling werd zonder aankondiging in 3 delen bezorgd. Twee delen waren in duizend stukjes, dit was glas en woog ongeveer 60 kg. Of ik dit eventjes wilde brengen naar een afhaalpunt. Dit aldus gedaan. Vervolgens kwam pakket weer in drie delen zonder voor aankondiging, 2 x zelfs gewoon voor de deur neergezet. Na uitpakken bleek ik een bouwpakket te hebben gekocht, met ongeveer 500 schroeven en moeren. Het gaat om een super klein kweekkasje, waar we nu al twee hele dagen aan geklust hebben en nog lang niet klaar zijn. De beschrijving klopt niet, alle ijzeren stukken zijn verbogen, schroefgaten ontbreken.
Dit is goedkope chinese troep!
Oplossingen worden niet geboden...

Geplaatst op: 07-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Annemarie V.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Onderdelen tot twee keer toe niet in orde, waardoor het product onbruikbaar is.

Ik heb twee keer iets besteld. De eerste keer een plantenrek, waarbij er twee linkerkanten werden geleverd en geen rechterkant. Geklaagd, belofte gekregen dat ze het gingen toesturen. Tot op heden niet gebeurd (drie maanden later).
Vorige week weer iets besteld (ik had niet in de gaten dat het dezelfde leverancier was) Weer niet in orde doordat er een onderdeel mist en een ander onderdeel twee keer in zit. Ik ga weer contact opnemen, vraag me af of ik weer mijn geld kwijt ben aan een niet bruikbaar product. Ik ga hier nooit meer iets bestellen.

Geplaatst op: 13-06-2022
Laatst bewerkt op: 13-06-2022
Geschreven door: Corinne H.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk

Heb 2 artilelen besteld waarvan ik er 1 teruggestuurd heb, en ik betaal met klarna.
Bij klarna komt er een nieuwe aanpassing in de rekening maar daar gaat het fout.

In plaats van de rekening te corrigeren word er een nieuwe rekening aangemaakt.

Prima maar nu zit ik dus met 2 rekeningen waarvan ik de ene heb betaald echter ze weigeren te snappen om de orginele nota weg te halen.

Ofwel ik betaal 52 euro teveel

Uren bezig om dit te corrigeren en telkens weer snappen ze er niets van en word het steeds erger.

Of ze sturen me naar klara, klara stuurt me weer terug omdat Vidaxl dit moet annuleren. Vidaxl stuurt mij positief nieuws dat het word vergoed maar doen dus ondertussen helemaal niets.

Je word helemaal gek gemaakt door dit bedrijf VidaXl Ik heb een uren duurende mail wisseling en constant maken ze je blij maar dan toch niet opgelost. Ik kan de mailwisseling online gaan zetten. Ben benieuwd wat daar van word hevonden. Ik ben moe doodmoe

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Richard H.

6 / 10
2/5 1/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Schlechtes Produkt und noch schlechterer Kundendienst

Kaufte Bett von ihrer offiziellen Website, sondern schickte Bett mit dem gleichen Fehler 4 mal. Es gibt keine Löcher in der Hauptbasis und gleichen Fehler wiederholt 4 mal und einige Teile sind auch fehlen. Alle 4 Mal gibt es den gleichen Fehler und sie sind nicht einmal leid für sie.

Sie wollen nicht einmal die Abholzeit anpassen, obwohl es ihr Fehler ist. Die Ersatzbedingungen sind einfach erbärmlich und inakzeptabel. Sie erwarten, dass wir zwischen 08:00 und 17:00 Uhr zu Hause sind, und sie holen das Bett den ganzen Tag über ab. Sie schaffen es nicht einmal, Zeitfenster für die Abholung zuzuweisen!

Es gibt keine direkte Kontaktnummer und auf E-Mails wird nie ernsthaft geantwortet. Sie leiten die Beschwerde immer wieder an ihren Spezialisten weiter (den es in Wirklichkeit gar nicht gibt), der sich darauf spezialisiert hat, solche Fälle innerhalb von 24 Stunden zu lösen, aber selbst nach 24 Tagen arbeitet dieser Spezialist immer noch mit Hochdruck an meinem Problem, um es zu lösen. Ich frage mich, ob dieser Spezialist noch weiter forscht, um zu promovieren, oder ob er weniger als eine Stunde pro Tag arbeitet, so dass die 24 Stunden noch nicht vollendet sind. Aber dieser geniale Spezialist hat noch nie ein einziges Problem gelöst, das mir gemeldet wurde, und er hat mir 4 Mal dasselbe falsche Bett geschickt, selbst nachdem ich ihm den Fehler anhand des beigefügten klaren Präsentationsbildes gezeigt hatte.

Bottom line: Kaufen Sie keines der VidaXL-Produkte, sonst werden Sie am Ende täglich mit dem Kopf gegen die Wand schlagen. Natürlich, vergessen Sie das Geld, aber Sie werden nicht in der Lage sein, das Produkt, für das Sie bezahlt haben, auch zu benutzen.

Geplaatst op: 13-06-2022
Laatst bewerkt op: 13-06-2022
Geschreven door: Unmesh V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechtste service ooit meegemaakt bij een webshop

1 juni een prieel besteld en onmiddellijk betaald. pakket wordt één dag vroeger geleverd dan vermeld. Pakket en inhoud is zwaar beschadigd. ik neem contact op met vidaxl via mail. Krijg een standaard antwoord. Tot mijn verbazing komt er een tweede deel pas 3 dagen later toe zonder enige melding. Na enkele mails kan ik het eerste beschadigde pakket terugsturen met DPD. De komt pakket 1 dag te vroeg ophalen (gelukkig was er net iemand thuis). Na nog enkele mails krijg ik te horen dat het nog tot 25 dagen kan duren voor de vervanging, terwijl je de prieel nog steeds kan bestellen en geleverd krijgen binnen de 3 dagen! NOOIT MEER vidaxl.

Geplaatst op: 10-06-2022
Laatst bewerkt op: 10-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima ervaring met 2 aankopen

2 witte loftdeuren aangeschaft. Snel en compleet geleverd. Wel zelf montage, maar de handleiding was duidelijk en alles compleet. Via de mail vooraf een vraag gesteld en daar kwam snel reactie op.

Ook een balkon zonnescherm aangeschaft, dé oplossing voor ons. Eenvoudige montage.
Prima product dat ik alleen bij hen op de site heb kunnen vinden, dus hiervan geen vergelijkende prijzen elders. Ik ben tevreden!

Geplaatst op: 12-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jolanda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heb een prieel gekocht bij hun kreeg maar 1 doos binnen moest maar wachten tot de 13 juni dan is de 2 weken bedenk tijd om ik ga het weer terug sturen

geen goede service valt erg tegen

Geplaatst op: 06-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wiebe H.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze levering en service

Ruim 2 maanden geleden een kliko ombouw besteld. Pakket werd in drieën geleverd, dus op 3 verschillende dagen. Pakket 1 was beschadigd en na 3 pakketten te hebben ontvangen bleek het niet compleet. Nu talloze telefoontjes en e-mails verder maar nog steeds geen complete ombouw.
Er zijn diverse pakketten bezorgd maar steeds het verkeerde.
Krijg ik vandaag de vraag of ik wil laten weten of ik mijn bestelling nog compleet wil hebben??? Nee hoor, ik betaal graag € 300,- voor iets dat niet compleet is.
Naast deze slechte service vind ik het bizar dat dingen voor 1 artikel in delen wordt bezorgd. Niet echt meer van deze tijd en bepaald milieu onvriendelijk. Zorg dat iets compleet is voor het naar de klant gaat. Zelf heb ik de moed opgegeven dat het nog goed komt…..

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet doen

Bestellen ging perfect maar de ellende begon,toen ik geen bericht kreeg wanneer mijn kast zou geleverd worden.Na 2 weken krijg een bericht dat mijn kast al is geleverd.Ik heb geen kaartje in mijn brievenbus gevonden waar het is geleverd.Nooit een bericht gehad van de bezorger wanneer mijn pakket zou komen.20 email verstuurd,gebeld met een nm 1,10 per minuut,toch niks opgelost.En na een lange zoektocht eindelijk bij iemand mijn pakket gevonden.Nooit nooit Vidaxl voor mij.

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer ontevreden. Kapotte onderdelen zonder oplossing!

After-sales service trekt op niks. Wij bestellen nooit meer iets op VidaXL, alle vertrouwen is weg.

De dienst na-verkoop werkt voor geen meter. Wij bestelden een kast. Bij levering waren meerdere onderdelen stuk. Medewerkers van de after-sales service spreken elkaar tegen. Een oplossing van de ene medewerker blijkt niet mogelijk bij een andere medewerker. Plots sturen ze zogezegd vervangingsonderdelen op (die volgens de communicatie niet beschikbaar waren) en die zijn nooit aangekomen.
Ze hebben het geld en houden je aan het lijntje. Heel ontevreden!

Geplaatst op: 28-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tineke V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht

Stoel besteld veeeeeel te laat aangekomen na 100 keer te chatten eindelijk aangekomen zit de helft er niet bij weer 100 keer gechat elke keer iets anders dat ze zeggen 1 grote oplichting ben er verder mee aan het gaan voor er meer slachtoffers vallen

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julien C.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bliksumsnelle levering!

Makkelijk bestellen en binnen 1 dag op de deurmat.

Geplaatst op: 02-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan P.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Kocht Lawn fence m01 bar N:0314682.A. Vandaag probeerde ik het in de tuin te installeren en gooide het toen in een container. Ik heb nog nooit zo'n slecht pvc-product gezien. Kan niet recht op zachte ondergrond geplaatst worden, paneelpoten te zacht. Onderdelen met schakelaars plakken niet aan elkaar omdat veel schakelaars niet compleet zijn. De panelen buigen te gemakkelijk, maar de twee braken. Het was niet mogelijk om recht te installeren zonder de onderdelen te monteren. Grote frustratie, woede en geld in de container gegooid.

Geplaatst op: 09-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Inga

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring.

Schanskorfen gekocht, bij het plaatsen bleek het zeer slap te zijn. Uiteindelijk met hulp voor elkaar gekregen. Begon na enkele maanden te roesten. Direct aan de bel getrokken, kon €70,00 retour krijgen. Echter kosten de korven met plaatsten en al ca. €4500,00. Hier niet mee akkoord gegaan. Nu 3 jaar verder en bijna geen stukje meer te vinden wat nog gegalvaniseerd is. Dit kan mijns inziens niet de bedoeling zijn.
Niet doen!

Geplaatst op: 01-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gert R.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bestelling niet ontvangen

We hebben kamerschermen besteld voor ons bedrijf in Varsseveld. We kregen een vermelding dat deze onderweg was. dag later vermelding bezorgd. Maar niet bij ons. na inspectie zag ik dat ze ondanks dat de postcode en straat wel klopten ze de plaatsnaam niet juist hadden. Toen een declaratieformulier ingevuld met de opmerking dat we het product alsnog wensten te ontvangen. Met de mededeling dat nu de juiste adressering zou worden gevold. Gisteren weer het bericht, uw bestelling is afgeleverd. Weer niet bij ons pand. Tot onze verbazing was er niets veranderd in de verzending en hebben we 6 weken na bestelling nog steeds ons product niet in huis........

Geplaatst op: 26-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nine J.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prettig

Volledig tevreden en geen negatieve ervaringen (vooralsnog).

Geplaatst op: 29-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jona B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
ZEEEEEEEER SLECHT

We hebben stoelen besteld en nu zijn voor de 2e keer de VERKEERDE stoelen geleverd.
De klantenservice (service?) zegt dat het artikelnummer is gewijzigd en het hetzelfde product is. Echter de afmetingen van alle stoelen zijn niet gelijk.
groen is zoals besteld, zwart is anders van formaat (en het artikelnummer is ook anders dan besteld)

Geplaatst op: 16-06-2022
Laatst bewerkt op: 16-06-2022
Geschreven door: John

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Eigen fout wordt niet opgelost

Een parasol besteld. Geweldig ding. Er staat bij dat je een hoes erbij kan bestellen. Dus deze hoes besteld. Past dus niet over de parasol!
Omdat het na 30 dagen is, kan ik de hoes niet ruilen of het geld ervoor terug krijgen. Let dus goed op met bestellen dat het dus niet vanzelfsprekend is, wat erbij staat ook daadwerkelijk past!

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evita R.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
ZÉÉR ZEER SLECHTE ERVARING !!!

Van het kastje naar de muur gestuurd, ik bestel een tent in camouflagekleur en krijg een groene thuisgeleverd. Om gewoon te VERWISSELEN van KLEUR, heb ik reeds gechat (met computer), telefonisch is vida xl helemáál niet bereikbaar en na 6 mailtjes is het nog niet opgelost en ben ik het beu! Bestel NOOIT MEER bij VIDA XL !!!

Geplaatst op: 05-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leen V.

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
VRESELIJK! onprofessioneel en klantonvriendelijk

Ik heb onlangs een paar buiten stoelkussens besteld. De retourprocedure is niet te doen. Volgens Vida XL kan dit via je account of door de klantenservice te informeren via mail.
Echter, Inloggen via je account lukt niet, als je een nieuw wachtwoord aanvraagt krijg je die gewoon niet via de mail en de klantenservice is een verschrikking. Als je probeert te bellen wordt de verbinding na enkele minuten verbroken, dit gebeurt meerdere keren, je krijgt dus uiteindelijk niemand aan de telefoon. ALs je een mail stuurt en meldt dat je de producten wilt retourneren (het staat in de retourprocedure dat je dit moet doen om gebruik van de Vida Xl service te kunnen om gratis je artikelen te kunnen retourneren), dan krijg je een bevestiging dat ze de goederen naar je verstuurd hebben???? Echt niet normaal!
Dan is er nog de chatbox optie, echter die begrijpt je boodschap niet dus daar schiet je ook niks mee op. Echt, het is gewoon lachwekkend hoe dit bedrijf opereert. Nog steeds geen contact met iemand van dit bedrijf kunnen krijgen hoe ik met goed fatsoen mijn spullen kan retourneren, zonder zelf voor de retourkosten op te draaien en de garantie krijg mijn geld terug te krijgen. Wat een vreselijk bedrijf om zaken mee te doen.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Ik had een tuinset besteld, maar ik heb het nooit volledig ontvangen. Nadat ik contact heb opgenomen(klantenservice steeds met vermelding vertaalde mails) werd beloofd dat het pakket die wel geleverd werd zou worden opgehaald en dat ik dan mijn geld zou terug krijgen. Nadat we verschillende afspraken vastlegden(ik bleef hiervoor een hele dag thuis van 8u tot 17u) stuurden ze hun kat. Ik ben nog steeds aan het wachten op iemand die het pakket zou komen ophalen....
Verschillende keren contact opgenomen met de klantendienst (wat bijna onmogelijk blijkt) Er zou mij dan een retourbon bezorgd worden zodat ik het aan een afhaalpunt van DPD zou kunnen afzetten, maar ook dat is nooit gebeurd....

FRAUDE is Vidaxl.nl. Ze hebben helemaal de gewenste tuinset niet, want het ontbrekende deel van mijn bestelling kunnen ze niet leveren. En de klantendienst zijn anderstaligen thuiswerkenden die ook helemaal niets voor je kunnen doen. ...
BESTEL NOOIT vie vidaxl.nl!!!!!

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Delphine V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering

Snelle levering, keurig volgens afspraak geleverd

Geplaatst op: 09-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carla

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantenservice is dikke null

In chat Engelstalig. Voordat je antwoord getypt is sluiten ze de chat af.
Geen antwoord op je vraag.

Geplaatst op: 07-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos qua levering, daarna wordt je alleen per chat en mail aan het lijntje gehouden.

Werkelijk waardeloos, Tuinset besteld en enkel tafeltje ontvangen, was blijkbaar aangemeld bij transporteur blijkbaar maar ligbedden zijn nooit bij transporteur aangekomen. Vidaxl is enkel via chat te bereiken, die houden je alleen maar aan het lijntje met excuses en vragen om geduld, bij derde keer gevraagd om terug te bellen, je wordt niet gebeld en krijg je alleen maar een mailtje met weer excuses en weer vragen om geduld.

Geplaatst op: 31-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter M.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Betalen, maar geen levering. Klantendienst reageert niet!

Onbetrouwbare site. Geld van de rekening gehaald, maar geen bevestigingsmail gekregen en dus ook geen levering.
Klantendienst reageert enkel met standaardantwoorden maar doet niets aan het probleem ondanks dat bewijs van betaling en gegevens zijn doorgegeven.
Denk dus 2 maal na voordat je hier iets besteld.

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ellen P.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gedeeltelijk levering en verder geen informatie meer. Zelfs niet op account geen antwoord op mijn mails waar blijft de resr

Besteld en betaald, tuinserre 401,95€
Twee dagen later wordt een pak geleverd. Zonder enig document. Ook geen listing dat ik de inhoud kan controleren. Ik neem per mail drie keer contact om te weten wanneer de rest zal worden geleverd. Ik had reeds de fundament en voor plaasing gereed. Op mijn aangemaakte account kan ik niets terug vinden, zodat het de schijn geeft dat alles is geleverd. Tot op heden geen antwoord, at Kan men toch geen service nemen indien ik deze week geen degelijk antwoord krijg zal ik via mijn advocaat een klacht indiene

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Victor C.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Very bad experience with them and very bad services

I've been struggling for about two weeks to get my money back. It is very difficult to communicate with them. Most of the time you receive standard answers, robot texts, repetitive. I wanted to return 3 packages after I discovered a defect in a product, they sent me AWBs on email, but when the courier came to pick them up he refused, because they were wrong. They sent me more, the courier came and I sent them. One was returned to me on the grounds that it is a duplicate AWB. I reported, they sent me another AWB, I also sent the last package. Now they are asking for proof (receipt) from the courier that I sent them. They didn't even tell me from the beginning that I had to keep it. I didn't have the one 2 weeks ago. The courier confirmed to me that in the system it appears to them that they were received by Vidaxl. It is frustrating. It's like they are doing their best to annoy you and not give you your money back.

Geplaatst op: 16-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: SergiuD

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over VidaXL


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Outlettoday.nl logo
Outlettoday.nl
2 beoordelingen
9
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
7
Wehkamp logo
Wehkamp
15 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 118 beoordelingen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VidaXL actief?

VidaXL is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen , kunst , meubels , tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de VidaXL reviews? Dan kunt u naar de website van VidaXL gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie