EcoFurn logo

EcoFurn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
EcoFurn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5100
EcoFurn logo
Website
ecofurn.eu
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen EcoFurn

Wil je graag meer weten over beoordelingen van EcoFurn? Wij hebben de reviews van EcoFurn op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij EcoFurn te kopen.

Over EcoFurn

EcoFurn is een Fins bedrijf dat duurzame en ecologische meubels produceert en verkoopt. Het bedrijf gebruikt alleen natuurlijke en gerecyclede materialen, zoals Fins hout en gerecycled karton. EcoFurn is opgericht met als doel om de impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd comfortabele en stijlvolle meubels aan te bieden voor thuis en in de buitenlucht. Het bedrijf heeft als motto 'Less is More' en streeft ernaar om met eenvoudige en tijdloze ontwerpen een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.

Waarom kiezen voor EcoFurn

Als je op zoek bent naar meubels die duurzaam en milieuvriendelijk zijn, is EcoFurn een goede keuze. Het bedrijf biedt een breed scala aan meubels aan, zowel voor binnen als buiten, die allemaal zijn gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen. De meubels zijn tijdloos en passen bij elk interieur of buitenruimte. Door te kiezen voor EcoFurn draag je bij aan een betere wereld en kun je genieten van comfortabele en stijlvolle meubels.

Is EcoFurn betrouwbaar?

Ja, EcoFurn is een betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf heeft verschillende keurmerken ontvangen die aantonen dat de producten duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Zo heeft EcoFurn het FSC-certificaat, wat betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ook heeft het bedrijf het Nordic Swan Ecolabel, wat betekent dat de producten aan strenge milieueisen voldoen. Daarnaast heeft EcoFurn een uitstekende klantenservice die altijd bereid is om klanten te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van EcoFurn is goed bereikbaar en staat klaar om vragen en klachten te beantwoorden en op te lossen. Op de website kun je gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier of de live chat. Daarnaast heeft het bedrijf een duidelijke FAQ-pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. EcoFurn doet er alles aan om eventuele klachten zo snel mogelijk op te lossen en klanten tevreden te stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met EcoFurn? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Zo help je anderen bij het maken van een weloverwogen keuze en draag je bij aan het verbeteren van de dienstverlening van EcoFurn.

Reviews over EcoFurn

Gerelateerde bedrijven

FonQ logo
FonQ
8 beoordelingen
6,6
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
E-verwarming.nl logo
E-verwarming.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met EcoFurn

Het bedrijf EcoFurn is geverifieerd door ons. De webshop ecofurn.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. EcoFurn is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. EcoFurn maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van ecofurn.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ecofurn.eu te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-05-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over EcoFurn


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

FonQ logo
FonQ
8 beoordelingen
6,6
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
E-verwarming.nl logo
E-verwarming.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EcoFurn een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over EcoFurn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EcoFurn actief?

EcoFurn is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de EcoFurn reviews? Dan kunt u naar de website van EcoFurn gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie