Elixer Water logo

Elixer Water reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Elixer Water reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Elixer Water logo
Website
elixerwater.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Elixer Water

Elixer Water biedt je dé oplossing om gezond en lekker water te drinken. Het bedrijf verkoopt namelijk waterdistilleerders. Ben je benieuwd naar de Elixer Water webshop? Bekijk dan eerst de Elixer Water ervaringen die je op onze website terugvindt. Het helpt je namelijk een beter idee te krijgen van het bedrijf!

Over Elixer Water

Elixer Water is een bedrijf dat veel waarde hecht aan gezondheid. En daar hoort schoon drinkwater bij. Om die reden begon het met de verkoop van waterdistilleerders. De machines die je terugvindt in de webshop filteren dus je kraantjeswater en zorgen ervoor dat het niet alleen gezonder is, maar ook beter smaakt. De apparaten filteren namelijk alle onzuiverheden uit het water. Dat maakt een groot verschil!

Naast waterdistilleerders vind je in het assortiment ook waterstofgenerators. Deze machientjes zijn eveneens erg handig, want ze zijn compact. Het is dus ideaal om met je mee te nemen. Met dit toestel maak je bovendien in slechts enkele minuutjes waterstofrijk en gezond water. Zuurstof, chloor en ozon deeltjes worden namelijk door dit apparaat gescheiden en onderaan de fles afgevoerd.

Waarom kiezen voor Elixer Water

Dagelijks moet je zo'n 1,5 tot 2 liter water drink. Dat is niet weinig. Je kan er in dat geval voor kiezen om flessenwater te kopen of water van de kraan drinken. Niet gezuiverd kraantjeswater bevat echter schadelijke stoffen. Het is dus een gezondere optie om een waterdistilleerder aan te schaffen en daarvoor kan je bij Elixir Water terecht!

Een waterdistilleerder is ook een betere optie dan flessenwater, omdat het zorgt voor een vermindering van plastic. Bovendien kost flessenwater je na verloop van tijd veel meer. Een Elixer Water waterdistilleerder is dus een goede keuze voor zowel het milieu als je portefeuille! Het bedrijf voorziet zijn klanten bovendien steeds van gepast advies en staat altijd voor hen klaar.

Is Elixer Water betrouwbaar?

Je vraagt je waarschijnlijk af of Elixer Water een betrouwbaar bedrijf is. In dat geval hoef jij je geen zorgen te maken, want de tal van positieve recensies maken duidelijk dat je op Elixer water kan vertrouwen.

Daarnaast zijn ook de vele veilige manieren om te betalen een goede indicator van betrouwbaarheid. Het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen via Klarna waardoor je geen enkel risico loopt. Je kan Elixer water bovendien volgen op tal van sociale media kanalen, waaronder Instagram en Facebook.

Klantenservice en klachten

Heb jij al ervaringen opgedaan bij Elixer Water en zit je nu met klachten? Dan is het mogelijk om het bedrijf te bereiken via telefoon, de chat onderaan de pagina, het contactformulier of via e-mail.

Als je van plan bent om Elixer Water te bellen, dien je er wel rekening mee te houden dat dit enkel mogelijk is op weekdagen tussen 09:00 en 17:00 uur!

Wil jij ook beoordelen?

Het is altijd een goed idee om je beoordelingen bij ons achter te laten als jij al ervaringen hebt opgedaan bij Elixer Water. Aan de hand van jouw review geef je anderen namelijk een beter beeld van het bedrijf. Het is dan ook de ideale manier om potentiele klanten te helpen beslissen of shoppen bij Elixer Water voor hen de beste optie is!

Reviews over Elixer Water

Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Elixer Water

Het bedrijf Elixer Water is geverifieerd door ons. De webshop elixerwater.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Elixer Water is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Elixer Water maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van elixerwater.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van elixerwater.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Elixer Water.

Geplaatst op: 12-10-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Elixer Water


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Art & Craft logo
Art & Craft
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Elixer Water een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Elixer Water. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Elixer Water actief?

Elixer Water is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Elixer Water reviews? Dan kunt u naar de website van Elixer Water gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie