Energiedirect.nl logo

Energiedirect.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Energiedirect.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
65
Energiedirect.nl logo
Website
Energiedirect.nl
Categorie
Energie aanbieders

Reviews en Ervaringen Energiedirect.nl

Ben jij op zoek naar goedkope energie? Energiedirect.nl is een Nederlands energiebedrijf en levert stroom en gas aan particuliere en zakelijke klanten voor een zeer scherpe prijs. Zowel nieuwe als trouwe klanten profiteren van de scherpste deals. Het is altijd een goed idee om te besparen op energie, want zo verlaag jij je vaste lasten en hou je meer budget over voor leuke uitgaven. Voordat jij de overstapt maakt naar een andere energieleverancier wil je waarschijnlijk meer over deze partij weten. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste keuze kunt maken, hebben wij echte klanten gevraagd om hun mening over Energiedirect.nl te delen. Je leest de ervaringen van anderen op deze pagina. Raadpleeg eerst de beoordelingen over Energiedirect.nl voordat jij besluit om hier een contract af te sluiten. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een merk van het Duitse E.ON en het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Al sinds 2002 levert Energiedirect.nl stroom en gas. Standaard krijg jij groene stroom, zonder dat je te maken krijgt met extra kosten. Jij bent dus altijd duurzaam bezig wanneer je energie afneemt via Energiedirect.nl. Deze energieleverancier houdt het graag makkelijk en overzichtelijk met 100% windenergie voor iedereen tegen een scherpe prijs. Je regelt de overstap gemakkelijk snel online. Zelf heb je hier geen omkijken naar, want Energiedirect.nl regelt dat je contract bij je oude energieaanbieder wordt opgezegd. Vervolgens heb jij de touwtjes zelf in handen, want in de online omgeving of de app regel je eenvoudig zelf al jouw energiezaken. Zo heb je zelf invloed op het termijnbedrag en stel je jouw verbruik tijdig bij als je vindt dat er te veel energie verbruikt wordt in jouw huishouden.

Waarom kiezen voor Energiedirect.nl

Allereerst biedt Energiedirect.nl zowel nieuwkomers als trouwe klanten de beste deals en scherpste prijzen. Hierdoor is het voor iedereen aantrekkelijk om een contract te tekenen bij Energiedirect.nl. Met het vriendenvoordeel kunnen jij en een vriend beide €25,- verdienen. Je ontvangt dit voordeel als een vriend via jou klant wordt bij Energiedirect.nl. Ook ontvang je aantrekkelijke korting op duurzame maatregelen, zoals het plaatsen van zonnepanelen of wanneer je kiest voor spouwmuurisolatie. Energiedirect.nl is een duurzame energieaanbieder, want alle stroom die je hier af kunt nemen is groen. Met de gratis Regelneef app heb jij altijd en overal inzicht in jouw verbruik. Daarnaast check je eenvoudig of het termijnbedrag nog klopt. Dat maakt het een stuk makkelijker om te besparen op de energierekening! Via de website heb je ook toegang tot een overzichtelijke online omgeving. Energiedirect.nl biedt verschillende contracten aan. Jij kunt zowel een vast tarief vastleggen of kiezen voor een flexibel energiecontract.

Is Energiedirect.nl betrouwbaar?

Energiedirect.nl bestaat al sinds 2002 en is een merk van het Duitse E.ON. De energieleverancier heeft tal van recensies verzameld op de eigen website en ook op deze pagina lees je de ervaringen van anderen zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om hier klant te worden. Op social media heeft de energieleverancier tienduizenden volgers en de app heeft al meer dan 150.000 downloads. Misschien ken je Energiedirect.nl wel als rugsponsor van PSV. De energieaanbieder heeft dan ook speciale aanbiedingen voor PSV fans, zoals korting in de PSV FANstore.

Klantenservice en klachten

Bij Energiedirect.nl begrijpen ze het als jij wat meer informatie in wilt winnen. Je kunt direct via de website een livechat openen waardoor je in contact komt met een medewerker. Ook vind je heel veel informatie op de website en kun je onder andere vergelijker invullen om te kijken waar jij het voordeligst uit bent. Je komt alles te weten over groene stroom, dag- en nachtstroom en het nemen van duurzame maatregelen. Daarnaast kun je zeer gemakkelijk overstappen en heb je altijd inzicht in jouw verbruik en de bijbehorende kosten.

Wil jij ook beoordelen?

Een uitstekende manier voor anderen om er achter te komen of ze klant willen worden bij Energiedirect.nl, is door de ervaringen met Energiedirect.nl te lezen. Wij willen je vragen om jouw beoordeling over Energiedirect.nl achter te laten op deze pagina als je hier klant bent. Vertel bijvoorbeeld hoe het overstappen is verlopen, wat je vindt van het gemak van de online omgeving en de app, of de klantenservice gemakkelijk bereikbaar is en wat je vindt van de kosten. Zou je anderen aanraden om de overstap te maken naar Energiedirect.nl? Wat vind je een absoluut pluspunt van deze energieaanbieder en op welk vlak zou jij graag nog verbetering zien? Bedankt voor het delen van jouw beoordeling over Energiedirect.nl.

Reviews over Energiedirect.nl

Gerelateerde bedrijven

Energie.be logo
Energie.be
2 beoordelingen
6
Test Aankoop logo
Test Aankoop
2 beoordelingen
9
Octa+ logo
Octa+
1 beoordeling
10
6,3
55% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Onze beoordeling over Energiedirect.nl

Het bedrijf Energiedirect.nl is geverifieerd door ons. De webshop Energiedirect.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Energiedirect.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Energiedirect.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Energiedirect.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Energiedirect.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Energiedirect.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
2 jarig contract verlopen, variabele levering kosten bij nieuw contract €1,40 per m3 gas omhoog??!!

de twee jarig contract (vaste tarief) loopt op z'n einde en kreeg een nieuw aanbod (tegen vast tarief). Nu blijkt ineens de variabele levering kosten explosief gestegen met ruim €1,40 / m3 gas.... De vaste leveringskosten zijn idd €5,99 per maand. Gesprekken met medewerkers maar zij gaven aan dat dit door de energiemarkt komt. Ik gaf aan dat de gasprijs idd omhoog is gegaan, logisch! maar wat heeft dit te maken met variabele leveringskosten? Andere energieleveranciers beduidend goedkoper! Dit is voor mij een raadsel!

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Benno W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Idioten

Stelletje idioten zijn het.

Geplaatst op: 13-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Niels

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Budget energie zonder poespas

Geen poespas maar gewoon energie. Dat is wat je krijgt bij Energiedirect. Hoewel de servicedesk goed is moet je veel zelf regelen via de site. Maar ook dat is prima te doen. Betaal gewoon een lage prijs en moet daar kwaliteit voor inleveren, maar dat is geen probleem. Ik heb namelijk in mijn hele leven nooit problemen gehad met mijn energieleverancier.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Mevr. H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Welkomspremie aan het eind van het jaar

Moet zeggen dat het overstappen prima is verlopen en ik echt aanzienlijk minder betaal dan bij de Nuon hiervoor. Jammer genoeg is de reclame toch wel een beetje misleidend. De actie was dat ik een welkomspremie zal ontvangen bij het afsluiten van het contract.

Helaas krijg ik deze premie pas op het einde van het contract en dus niet als welkomspremie. Maar eerder als EINDpremie! Misleidend als je het mij vraag.

Geplaatst op: 20-02-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht werkende App,daarbij moeilijk bereikbaar

Zeer slechte ervaring, moeilijk bereikbaar en niet betrouwbare App, komen wel in de App met nieuw voorstel,nu de prijzen zijn gestegen kreeg ik eerst nieuw aanbod €3500 per jaar,2 dagen later opeens €4200 per jaar bij andere leveranciers rond de €2400 rara hoe kan dat, vervolgens probeer ik contact te krijgen,maar helaas.
ANWB energie ben ik me nu in het verdiepen

Geplaatst op: 02-03-2022
Laatst bewerkt op: 02-03-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Energieleverancier met scherpe prijzen

Er zijn zoveel aanbieders, en allemaal zijn ze de goedkoopste of de groenste...maar dat kunnen ze nooit allemaal zijn. Een vergelijking maken is wel belangrijk dus en je zal er zelf achter moeten komen.

Zelf dan maar op onderzoek gegaan en gekeken wie nou echt scherpe prijzen heeft. Maar ik heb de vergelijking gemaakt en EnergieDirect kwam er met beste score vanaf. Daarom voor mij de keuze voor Energiedirect en ga voorlopig niet meer weg.

Geplaatst op: 28-11-2015
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ivo V.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Ondermaatse service

Voor de prijs zou je in zee kunnen gaan met ze, en daar heb ik dan ook niets over te klagen. Maar de service van hun is gewoon weg SLECHT. Telkens als er iets is kan je uren met hun service afdeling aan de lijn zitten en geen stap verder komen. Als de rekeningen weer niet kloppen bijvoorbeeld. Dat gedoe kost je zoveel tijd en energie dat je de lage kosten al lang niet meer boeit. Echt weet waar je aan begint! Goedkoop is duurkoop.

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Overstappen naar energiedirect NOOIT DOEN

Zeer slechte service betreft overstappen naar energiedirect. Heb mij aangemeld als nieuwe klant en energiedirect heeft het contract te vroeg in laten gaan wat resulteerde in een overstap boete van 100 euro van mijn vorige energie leverancier. Na vele maken contact en toezeggingen dat energiedirect de 100 euro mij zouden terug betalen krijg ik uiteindelijk te horen dat zij niets betalen. Telkens krijg je weer iemand anders aan de telefoon en diegene die het uiteindelijk heeft toegegeven krijg je niet meer aan de telefoon Damy van Schaijk

Geplaatst op: 22-05-2020
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Erwin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Liegende verkopers

Opdringerige verkopers die mij een contract aansmeerden en beloofden dat het goedkoper zou zijn dan mijn huidige contract. Het maandbedrag was inderdaad lager, maar dit was blijkbaar gebaseerd op een lager verbruik dan mijn echte verbruik. Ze zeiden dat de vaste kosten lager waren bij hun, maar toen ik dit later checkte bleek dit niet waar, en was ik duurder uit voor mijn huidige verbruik. Ze liegen om je binnen te krijgen!
Toen ik hier over klaagde werdt mijn contract geannuleerd zonder excuses, echt belachelijk.

Geplaatst op: 20-08-2018
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleiding door Energiedirect

Ik heb slechte ervaring met Energiedirect, zij hebben mij misleid bij het aangaan van een nieuwe verlening van mijn contract.

Ik had namelijk een mooie aanbieding van een ander Energiebedrijf ontvangen maar door Energiedirect zijn truc van verkoop en misleiding van dat zij het zelfde aanbod konden doen om als vaste klant te blijven en te belonen heb ik ingestemd. Nu heel er veel spijt !!!! Want er klopt niks van.



Mijn klacht bij Energie direct is ook niet serieus genomen. want natuurlijk mij hebben ze al dus waarom veel moeite doen.

Kort samen gevat mensen :

Trap er nooit in als Energie direct u een beter aanbod of het zelfde aanbod doet, bij hun klopt er niks van !! U voelt zich later ook niet opgelicht !

Mijn advies is dan ook :

- Vind u bij een andere energiemaatschappij een goede aanbod na dat u op internet een vergelijking heeft gemaakt bij het verstrijken van uw contract ? Doe het dan want deze klopt gewoon !!

- Bij Energiedirect doen ze je optillen als vaste klant. Ze doen zich voor dat ze je graag als vaste klant willen behouden maar je krijgt een onaangename verrassing op je rekening !!!

LET OP DUS MET ENERGIEDIRECT MENSEN !!!!!!

Geplaatst op: 09-01-2015
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Sef

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na 1 jaar vastrechten verdubbelt

Het eerste jaar betaalde ik vastrecht van 40 euro. In mijn tweede jaar werd dit opeens 90 euro. Dit betekend dat ik dus 50 euro meer kwijt was het tweede jaar en ze dus niet zo goedkoop warne als ze zeiden. Erg raar

Geplaatst op: 07-02-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ricardo

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Energiedirect.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Energie.be logo
Energie.be
2 beoordelingen
6
Test Aankoop logo
Test Aankoop
2 beoordelingen
9
Octa+ logo
Octa+
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Energiedirect.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Energiedirect.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Energiedirect.nl actief?

Energiedirect.nl is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Energiedirect.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Energiedirect.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie