Octa+ logo

Octa+ reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Octa+ reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3808
Octa+ logo
Website
octaplus.be
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Octaplus

Wil je meer te weten komen over de onderneming Ocatplus? En weten of Octaplus betrouwbaar is? Dan ben je bij deze pagina bij het juiste adres. Op deze website lees je namelijk meer informatie over de onderneming Octaplus, waarom je voor deze onderneming zou moeten kiezen, en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je ervaringen van reeds bestaande klanten van Octaplus, waardoor je in het vervolg zelf een goede beslissing kunt maken om wel of niet te kopen bij Octaplus.

Over Octaplus

Octaplus is een Belgisch energiebedrijf, dat al is opgericht in 1881. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Vilvoorde. Octaplus levert elektriciteit, aardgas, brandstof en huisbrandolie aan huishoudens en ondernemingen. Het bedrijf heeft meer dan 100.000 klanten en werkt momenteel ook aan het aanbieden van zoveel mogelijk groene energie voor haar klanten. Octaplus heeft als doel om lage prijzen aan te bieden en een optimale klantenservice te verlenen.

Waarom kiezen voor Octaplus

Ben je op zoek naar een voordelige en betrouwbare energieleverancier? Dan is een bezoek aan de website van Octaplus een aanrader. Octaplus is een energieleverancier met vele jaren ervaring en enorm veel kennis. Het bedrijf wekt zelf geen energie op, maar verkoopt deze. Hierdoor is het bedrijf onafhankelijk en neutraal. Doordat het bedrijf zelf haar energiepakketten samenstelt, kunnen ze meerdere opties bieden en zo voor elke klant het juiste pakket aanbieden. Octaplus let dus specifiek op verschillende situaties en helpen je bij het begeleiden naar de juiste oplossing.

Ӭ

Is Octaplus betrouwbaar?

Voodat je een abonnement afsluit online dien je altijd goed op te letten of het bedrijf betrouwbaar is. Hier hoef je bij Octaplus geen zorgen over te maken. Octaplus is een onderneming met een hoge naamsbekendheid en een brede klantenkring. Je kunt de onderneming dan ook zeker vertrouwen. Ook heeft het bedrijf een veilige website, en voldoet de website aan alle standaarden waaraan een betrouwbare website dient te voldoen. Zo gaat de onderneming veilig met jouw gegevens om en kun je op verschillende veilige manieren betalen.

Klantenservice en klachten

Indien je een abonnement afsluit is het altijd raadzaam om te kijken of het bedrijf een klantenservice heeft. Dit is bij Octaplus wel het geval. Wil je een medewerker van Octaplus spreken voor vragen, opmerkingen of klachten? Benader dan de klantenservice van Octaplus. Je kunt de klantenservice benaderen via telefonisch contact, Whatsapp, of via het online contactformulier. Ook is het bedrijf actief op verschillende sociale mediakanalen en kun je ook via deze wegen het bedrijf benaderen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Octaplus en wil je andere potentiële klanten vertellen over jouw ervaringen met het bedrijf? Schrijf dan een review en help mensen met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen klant te worden. Schrijf bijvoorbeeld wat je van de service van het bedrijf vindt, of je tevreden bent, en of je het bedrijf aan andere zou aanbevelen.

Reviews over Octa+

Gerelateerde bedrijven

Petplan logo
Petplan
14 beoordelingen
8,1
Energie.be logo
Energie.be
2 beoordelingen
6
Test Aankoop logo
Test Aankoop
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Octa+

Het bedrijf Octa+ is geverifieerd door ons. De webshop octaplus.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Octa+ is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Octa+ maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Octa+ is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van octaplus.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Octa+.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Octa+


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Petplan logo
Petplan
14 beoordelingen
8,1
Energie.be logo
Energie.be
2 beoordelingen
6
Test Aankoop logo
Test Aankoop
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Octa+ een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Octa+. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Octa+ actief?

Octa+ is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Octa+ reviews? Dan kunt u naar de website van Octa+ gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie