Sunny Cars logo

Sunny Cars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Sunny Cars reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
92
Sunny Cars logo
Website
Sunny Cars
Categorie
Autos

Sunny Cars reviews

Ga jij binnenkort op vakantie en wil jij op de plaats van bestemming een auto huren? Dat is mogelijk en er zijn genoeg aanbieders die de autoverhuur op jouw vakantieadres regelen. Als je op zoek gaat naar een betrouwbare partij dan kom je al snel op de website van Sunny Cars terecht. Een specialist die de zonnige kant van autohuur laat zien en de huur op jouw vakantiebestemming van A tot Z regelt. Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben Sunny Cars beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Sunny Cars, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van Sunny Cars? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

Sunny Cars ervaringen

Ons team van experts heeft Sunny Cars deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en is opgericht door Kai Sannwald. Vanaf 1990 specialiseerde hij zich in het aanbieden van huurauto’s op vakantiebestemmingen, bouwde een online reserveringssysteem en bracht dit hoogstpersoonlijk onder de aandacht bij alle Duitse reisbureaus.

De uitbreiding naar Nederland was al snel een fout toen een Duitse klant aan Kai vroeg of hij ook een partner voor de autohuur op de Nederlandse markt wilde zijn en binnen een paar weken was ook Sunny Cars Nederland een feit! Inmiddels opereert het bedrijf in landen, zoals Duitsland en Nederland, maar ook in België, Zwitserland en Oostenrijk. 

De website van Sunny Cars is niet alleen beveiligd, maar ook overzichtelijk. Op de homepage kan je al direct zoeken naar geschikte huurauto’s op basis van een plaatsnaam of een land. Het grote voordeel is dat getoonde huurprijzen all-inclusive zijn en tot maximaal 4 uur voor aanvang de reservering nog kunt wijzigen of annuleren. Alle welbekende betalingsmethoden, zoals iDeal of met creditcard zijn aanwezig terwijl Sunny Cars is aangesloten bij de ANVR en SGR.

Over Sunny Cars

Sunny Cars heeft meer dan 20 jaar ervaring en is daarmee een gevestigde speler in de autohuur markt. Hun motto is “huren met een glimlach” en bieden een ruim assortiment van huurauto’s op jouw vakantiebestemming aan. 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Wanneer je een auto huurt op jouw vakantiebestemming wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Daarom biedt Sunny Cars auto’s te huur aan volgens het all-inclusive principe. Dat houdt in dat alle verzekeringen zijn inbegrepen, het eigen risico bij schade wordt terugbetaald en dat je gratis kunt wijzigen en annuleren. Tot maximaal 4 uur voor aanvang van de huurperiode. 

Service van Sunny Cars

Heb je hulp nodig? De klantenservice staat je graag telefonisch te woord! Wanneer je vragen hebt, een wijziging wilt doorgeven of een reservering wilt plaatsen. Wanneer je een auto huurt en op de plaats van bestemming hulp nodig hebt, kan je de Nederlandse sprekende supportdesk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. 

Betalingsmogelijkheden

Bij Sunny Cars kan je online veilig afrekenen met iDeal of creditcard. Je betaalt het volledige huurbedrag inclusief de borgsom in één keer en je kunt geen aanbetaling doen. Een bankoverschrijving is ook mogelijk, maar Sunny Cars prefereert een betaling met iDeal of creditcard, omdat het niet alleen sneller, maar ook veiliger is.

Gebruiksvriendelijkheid website Sunny Cars

Sunny Cars heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en de mogelijkheid om direct een geschikte auto op jouw vakantiebestemming te vinden. Daarnaast hebben zij een uitgebreid overzicht van veelgestelde vragen waar je antwoorden op deze vragen kunt terugvinden.  De website is beveiligd met een SSL/TLC-certificaat dat te herkennen is aan het slotje dat voor de URL van de website in de browserbalk staat. Zo kan je veilig inloggen en online afrekenen. 

Is Sunny Cars betrouwbaar?

Bosch Bedding is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Sunny Cars ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze erkende betalingsmethoden aan. 

Met meer dan 20 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten, is Sunny Cars nog altijd groeiende en hun moto is “huren met een glimlach”.  Zij willen klanten - die op hun vakantiebestemming graag een auto willen huren - volledig ontzorgen. De reviews over Sunny Cars zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden Sunny Cars

Een opvallend punt is dat Sunny Cars niet alleen maar auto’s aanbiedt, maar ook een heel breed pakket aan extra services aanbieden. Daaronder kan je kiezen voor een Tentpakket. Dat inhoudt dat je jouw kampeerbenodigdheden niet hoeft mee te nemen. Deze liggen al voor je klaar wanneer je de auto gaat ophalen. 

Andere services bevatten zaken, zoals de flexservice waarbij je kosteloos en vlak voor aanvang van de huurperiode je reservering kan wijzigen of annuleren en de Geen waarborg service waarbij je op locatie de waarborg niet met creditcard of contant hoeft te voldoen. 

Contact opnemen met Sunny Cars

Contact opnemen met Sunny Cars is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. Daarnaast kan je tijdens jouw vakantie 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact opnemen met de supportdesk als er problemen of vragen zijn. 

Klantenservice en klachten

Sunny Cars  heeft een gespecialiseerde klantenservice die jou kunnen helpen bij klachten en ze staan voor je klaar om je te helpen als dat nodig is. Sunny Cars is goed bereikbaar en bieden voldoende opties in hoe je contact met hen kunt opnemen. De supportdesk voor huurders is daarnaast 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Sunny Cars? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over Sunny Cars compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met Sunny Cars. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over Sunny Cars

Gerelateerde bedrijven

Europcar logo
Europcar
14 beoordelingen
4,2
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

7,8
75% zou hier weer kopen
40 beoordelingen
Onze beoordeling over Sunny Cars

Ons team van experts heeft Sunny Cars geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sunny Cars bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sunny Cars is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sunny Cars is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Sunny Cars te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sunny Cars.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Hele slechte service!!

Boek niet bij Sunny Cars!!
Ze vragen veel te veel geld voor een hele goedkope auto en als je schade hebt dan vergoeden ze het niet eens en duurt het lang voordat je een reactie krijgt.

Een maand geleden heb ik een claim ingediend bij Sunny Cars voor 40 euro. Er was namelijk iemand met zijn portierdeur tegen onze auto aangekomen. De dader is helaas onbekend gebleven. Het autoverhuurbedrijf zei dat het 40 euro kost en dat wij het bij thuiskomt gemakkelijk terug konden krijgen van Sunny Cars. Wij hebben die 40 euro dan ook betaald en het afschrift, foto van de schade en een notitie van het verhuurbedrijf verstrekt aan Sunny Cars. Na een maand kregen we pas reactie dat dit niet wordt vergoed omdat het volgens hun niet de juiste auto is. Alsof wij twee auto’s voor een vakantie hebben geboekt. Vervolgens kan je naar ze bellen en dan sta je meer dan een kwartier in de wachtrij. Echt schandalige service, dus niet boeken!!

Geplaatst op: 02-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charelle F.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service ophalen in Heraklion ( Hertz )

Weekje naar Kreta geboekte gezin 6 volwassene en 1 kind 1,5 jaar van 22 Mei tot 29 Mei en daarom twee auto's gehuurd waarvan 1 met kinderzitje.
Bij aankomst op Heraklion airport moesten wij de auto's bij de Hertz balie ophalen waar wij tot onze verbazing ook ontzettend lange rij mensen zagen staan die ook een huurwagen ophaalde.
Omdat ik recentelijk geopereerd was aan mijn heup was ik daar zeker niet blij mee en er nauwelijks plaats was om te zitten.
Wij kregen na DRIE UUR wachten pas onze sleutels en dit is toch niet de bedoeling en waren daar zeer ontevreden mee.
Bij de inspectie vooraf werden wij ook niet vriendelijk geholpen en ze wilden ook het extra bestelde kinderzitje niet plaatsen of helpen en werden aan ons lot overgelaten.
Al met al een zeer slechte ervaring op het vliegveld van Heraklion.

Geplaatst op: 30-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Raymund S.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Was altijd prima, nu te duur!

Ga echt geen koekblik huren 2 weken voor 1700 euro. Succes met de verhuur.

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik

8 / 10
5/5 5/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed geregeld

Alles gegaan zoals de afspraak was.
Tweede keer dat we een auto bij dit bedrijf hebben gehuurd. Ik raad dit bedrijf aan.

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R G.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Belabberd

Duurde een week voordat ze reageerde en 3 dagen voordat de vakantie begon. Dachten natuurlijk dat ze de hoofdprijs konden vragen door het korte tijdsbestek. 400 euro huur voor 7 dagen voor een VW Fox op Curacuo.
Hier zijn we nartuurlijk niet op ingegaan.

Geplaatst op: 30-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: JW V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Stroef begin, met een “happy ending”

Reserveren in Nederland snel gegaan. Achteraf gekeken misschien toch te snel gegaan.
Bij aankomst op ophaal locatie blijkt de reservering niet afbetaald te zijn. Ik moest opnieuw betalen. Balen dus maar ik had het vervoer nodig dus toch gedaan.
Sunnycars in Nederland gebeld ( prijzig telefoontje vanuit een gebied 3 land ) .
Om een lang verhaal kort te maken, Sunnycars regelde dat de gemaakte extra kosten door de lokale verhuurder terug betaald werden en bij aankomst in Nederland heeft Sunnycars ook de gemaakte telefoonkosten ook vergoed.
Binnen iets meer dan twee weken na terugkomst was de zaak afgehandeld.
Dus, Sunnycars opnieuw gebruiken…? Weet ik niet, misschien, wie weet…

Geplaatst op: 06-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miguel M.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte Service

Bij Sunny Cars een auto besteld voor 20:00 uur, blijkt na betalen dat ik met een shuttle service van het vliegveld naar het verhuurbedrijf moet (geen probleem op zich) maar dat het autoverhuurbedrijf om 20:00 uur sluit. En dat is niet erg handig. Tegen extra betaling kan ik verzoeken of ze langer open blijven of voor zo'n 30% meerprijs heeft Sunny Cars een andere leverancier. Dit noem ik Slechte service/niet meedenken met de klant

Geplaatst op: 27-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frits S.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatische service

Geboekt, ging allemaal prima. Vervolgens wilde ik betalen, maar ik had de factuur niet binnen zien komen. Mijn fout dat ik de factuur even over het hoofd had gezien. Vervolgens word ik twee uur voorafgaand aan de reservering (08:00 uur) wakker gebeld, telefoontje gemist. Direct een annuleringsmail ontvangen. Dus ik bel direct terug. Is de reservering geannuleerd, omdat ik niet betaald heb. Nergens in de e-mail of in de voorwaarden staat dat je binnen een bepaalde termijn voorafgaand aan ophalen betaald moet hebben voordat ze annuleren. Dus ik wilde de reservering door laten gaan. Dat was mogelijk, maar kost 100 euro meer.. Meneer aan de telefoon wist zelf ook niet wat er precies in de voorwaarden stond, dus hij kon niks voor mij doen. Belabberde en onduidelijke service! Ik heb uiteindelijk elders geboekt.

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kooi

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top geregelde oplossing schade, sterretje voorruit buiten mijn schuld om.

Schade aan huurauto buiten mijn schuld om werd in 2 dagen tijd teruggestort, top geregeld. Door steenslag is er een sterretje ontstaan op de voorruit van de huurauto. Hiervoor werd ik op mijn CC belast. Binnen 2 dagen storte sunny cars dit bedrag terug. Huren bij sunny cars is all in verzekerd, dat blijkt maar weer. Huur je auto bij sunny cars en je kunt met een gerust hart reizen. Een ongelukje ook buiten jouw schuld zit in een klein hoekje.

Geplaatst op: 24-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top geregelde oplossing schade, sterretje voorruit buiten mijn schuld om.

Schade aan huurauto buiten mijn schuld om werd in 2 dagen tijd teruggestort, top geregeld. Door steenslag is er een sterretje ontstaan op de voorruit van de huurauto. Hiervoor werd ik op mijn CC belast. Binnen 2 dagen storte sunny cars dit bedrag terug. Huren bij sunny cars is all in verzekerd, dat blijkt maar weer. Huur je auto bij sunny cars en je kunt met een gerust hart reizen. Een ongelukje ook buiten jouw schuld zit in een klein hoekje.

Geplaatst op: 24-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Teleurstellend

Na een onvelige huurauto mee te hebben gekregen in IJsland vast komen te staan in een afgelegen gebied. Direct contact gezocht met Sunny Cars maar er werd geen hulp geboden. Veel moeite moeten doen om hulp te krijgen van een lokaal verhuurbedrijf. Na thuiskomst direct een klachtenformulier ingevuld en met foto's opgestuurd naar Sunny Cars. Er zou binnen 30 dagen een reactie komen. Nu 1,5 maand verder nog steeds niet gehoord. Al meerdere keren gebeld en krijg dan de mededeling dat custome care gaat terugbellen, wat helaas niet gebeurt. Na alle beloftes op de website valt deze service erg tegen en is er tot op heden geen passende oplossing gekomen voor de kosten die we hebben moeten maken.

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Andrea P.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ondersteuning

Probleem met levering van bestelde en betaalde huurauto.......moest het ter plaatse zelf maar uitzoeken bij een ander verhuurbedrijf. Geld weg en doei......met zonnige groet.......

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top proces

De laatste jaren boek ik alleen nog maar een auto bij Sunny. Geen extra verzekeringen, overzichtelijk administratie proces en eenmaal schade gehad en alles is top afgehandeld en geaccepteerd. Ik raad Sunny Cars zeker aan.

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marc B.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht behandeld door noodnummer Sunny cars

Lekker aankomen in Bari Wat een Kilo Utrecht Tango bedriijfs is sunnycars uit Haarlem... Ingehuurd door prijsvrij....... Nooit meegemaakt dat het noodnummer te laat barsten als je in Bari staat en per ongeluk je crediitkaart vergeten was. Nog aangeboden om de hele auto als borg te betalen....... Nee was het antwoord. Zoek het maar uit daar is weg is je vooruit betaalde huurbedrag............. Lekker hoor als je mensen van 60 aan hun lot over laat... Alleen maar verwijzen naar de voorwaarden ipv creatief meedenken aan oplossing........ Deze review komt loop wekelijk terug om andere klanten te waarschuwen voor dit klantvriendelijke bedrijf. Mvg de tevreden ex klant Bert vissers

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert V.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbetrouwbaar en zeer onvriendelijk

Lekker aankomen in Bari
Wat een Kilo Utrecht Tang bedriijfs is sunnycars uit Haarlem...
Ingehuurd door prijsvrij.......
Nooit meegemaakt dat het noodnummer te laat barsten als je in Bari staat en per ongeluk je crediitkaart vergeten was. Nog aangeboden om de hele auto als borg te betalen.......
Nee was het antwoord. Zoek het maar uit daar is weg is je vooruit betaalde huurbedrag.............
Lekker hoor als je mensen van 60 aan hun lot over laat...
Alleen maar verwijzen naar de voorwaarden ipv creatief meedenken aan oplossing........
Deze review komt loop wekelijk terug om andere klanten te waarschuwen voor dit klantvriendelijke bedrijf.

Mvg de tevreden ex klant
Bert vissers

Geplaatst op: 31-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
1/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg gemakkelijk

Eenvoudige online verhuurprocedure. Fijn dat er een volledige verzekering is inbegrepen. Geen verborgen kosten en een super goede communicatie. Dit is echt een aanrader!

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marit V.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed geregeld

Sunny cars stuurden me naar Alamo Miami. Alles ging goed. Ook moesten we midden in onze vakantie overstappen op een grotere auto. Dit hebben ze heel snel en probleemloos geregeld!

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Emily P.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Ik boek al jaren bij Sunny Cars. Het is een heel gemakkelijke online boekingsprocedure, geen verborgen kosten en goede ondersteuning van de klantenservice als je het nodig hebt.

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eveline B.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top ervaring

Eerste keer een auto huren bij Sunny Cars en de beste autoverhuurervaring ooit! Heel vlot proces, vanaf de boeking tot het moment dat we de auto inleverden. Echt een top ervaring!

Geplaatst op: 20-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Larissa L.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte afhandeling bij autoverhuur Tenerife Zuid

Alles was verder goed geregeld. Bij terugkomst in Nederland kreeg ik een factuur van 59,00 voor het aftanken van de auto terwijl ik dit net had gedaan voor het inleverpunt. Duidelijk op papier dat we hem vol zouden inleveren. Kan alleen een e-mail sturen want bellen helpt niet.
Slechte zaak. Laatste keer dat ik hier een auto heb gehuurd. 2 de keer bellen namen ze al niet meer op. waarschijnlijk herkenden ze het nummer

Geplaatst op: 03-01-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eduard

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekend

Voor het eerst auto gehuurd via Sunny Cars en nooit meer anders! Wat zijn wij toch goed geholpen. Wij hebben 5 dagen auto gehuurd op Sicilië via Sicily by Car. Op laatste dag troffen wij onze auto beschadigd aan op de parkeerplaats. Met paniek Sunny gebeld en die heeft ons gerust gesteld en uitstekend geïnformeerd. Bij het inleveren is alles top gegaan en wij hoefden 0,0 te betalen en kregen zelfs onze borg terug omdat er werd verteld dat sunny dat verder afhandelt. Wij huren vanaf nu nog alleen maar bij sunny Cars en zullen iedereen dit ook aanraden. Wil je letterlijk zonder enige zorgen auto huren moet je bij sunny zijn!

Geplaatst op: 21-06-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Magdalena

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte klanten service

Met vele boekingen voor autohuur in diverse europese landen via Sunny Cars altijd een tevreden klant geweest. Helaas wordt er géén actie ondernomen tegen zogenaamde goed geselecteerde partners die ter plaatse toch een extra verzekering door de neus boren. Dit is ons 1 maal overkomen in Leeds UK. Telefonisch contact met de klanten service levert niets op. Tot onze spijt laat Sunny Cars ook klanten in de kou staan met een onterechte afschrijving door in ons geval Win-Rent Florence It.(sept 2018) De ``goed ontvangen`` meldingen van de klantenservice zijn een lachertje, er wordt naar onze mening weinig of niets ondernomen om een klacht op te lossen. Tijd rekken en uiteindelijk met dit als eind oordeel te komen(letterlijke tekst ):
``De verhuurder heeft aangegeven dat u belast bent voor een extra bestuurder. De extra bestuurder is niet geboekt in het gekozen pakket.
Deze kosten mag de verhuurder in rekening brengen.`` HUH !! ?? Extra bestuurder ? Wie dan? Nee is/was er ook niet. Alle bijbehorende documenten en voorwaarden opgevraagd omtrend deze ``spook`` bestuurder maar tot op heden géén antwoord. Als redmiddel de hulp in geroepen van de credit card maatschappij die keurig binnen een nette periode met alle aangeleverde papieren het geld hebben terug gevorderd en terug gestort. Wij zullen voor onze volgende boekingen helaas moeten uitwijken en hopen hier op een betere service. Het zou Sunny Cars sieren om deze zogenaamde geselecteerde partners beter door te lichten en op locatie ook de omstandigheden en afhandelingen te volgen. De klantensercice van Sunny Cars is de naam klantenservice niet waardig.

Geplaatst op: 22-12-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fam. A.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Dik tevreden

Al jaren maken we gebruik van Sunnycars voor het huren van een auto op vakantie, dit tot volle tevredenheid;

Een all-inclusive verzekering, waarbij we ook geen last hebben van het "aansmeren"van verzekeringen bij het ophaalpunt.

Prima, nette en duidelijke afhandeling van het papierwerk bij het ophaalpunt.

Tot nu toe een prima auto gekregen en altijd groter en luxer dan we hebben gereserveerd.

Onze zoon die altijd zonder creditcard een auto reserveert, is ook dik tevreden.

Kortom, voor ons alleen nog maar Sunnycars!

Geplaatst op: 26-01-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niks geen problemen gehad!

Zo als het klokje thuis tikt tikt het ook bij Sunny Cars!

Geplaatst op: 09-01-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Waldo V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ref.7078014

Reis Kreta met Eliza was here: huurauto inbegrepen van Hertz via Sunny Cars.
Wij hadden een aanrijding met vluchtmisdrijf.
Hebben bij terugkomst op maandag de schriftelijke aangifte gedaan (reeds voordien telefonisch aangegeven) aan Sunny Cars en op dinsdag reeds bericht ontvangen dat de schade werd terugbetaald.

Uitstekende service.

Geplaatst op: 09-07-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lobbestael-Pollet

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kleine schade en netjes afgehandeld

Wij voelde de bui wel aankomen. Op onze vakantie pikte we de auto op nadat we geland waren en tot onze verbazing kregen we hem zo mee. Hoefde dus niet opeens wat bij te betalen wat bij Europcar wel vaak gebeeurde.

Na een gezellige avond halverwege onze vakantie kwamen we terug bij onze auto en zagen we dat onze spiegel wat schade had. Waarschijnlijk een brommer ofzo tegenaan gereden, want daar zijn er tal van in griekenland.

Ik heb contact opgenomen met Sunnycars en na een standaard praatje over de shade vroegen zei of we nog vervangend vervoer nodig hadden. Aangezien het om een paar krasjes ging leek mij dit niet nodig.

Aan het einde van onze vakantie leverde ik toch de auto in met de gedachten dat er nog een aap uit de mauw moest komen maar dit gebeurde helemaal niet. Ze hebben de schade bekeken en alles is netjes afgerond en zonder een euro extra te betalen konden we onze heerlijk vakantie afsluiten.

Hierbij een Pluim aan dit top bedrijf! Zo kan het dus ook (y)

Geplaatst op: 16-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Auto gehuurd in frankrijk

Wij hebben met 2 vrienden een auto gehuurd in Frankrijk. Waren hier een beetje angstig voor, omdat we toch af en toe rare geluiden hoorde. Maar bij ons is alles 100% goed verlopen. We hadden de auto van te voren besproken en alles geregeld en konden hem zo ophalen naar alle benodigde papieren. Ook bij terugkomst waren er geen rare dingen en mochten we na de controle weer weg.

Geplaatst op: 12-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter &.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen of slechte klachtenbehandeling

We hebben een auto gehuurd in Malaga voor 2 weken van 1/7 tot 15/7.
Alles verliep heel vlot van de boeking tot de afhaling.
Echter 4 weken na de inlevering kwam er geheel onverwacht nog een rekening van Hertz Malaga.
De auto was onbeschadigd en met volle tank ingeleverd.
We hadden dus totaal geen idee van waarom deze extra rekening. Onmiddellijk is dit gemeld aan Sunny Cars met de vraag - hoe/wat/waarom deze extra rekening.
Ik heb ondertussen al een paar keer geïnformeerd naar de stand van zaken (email + telefonisch).
Telkens krijg je wel direct antwoord dat je vraag goed ontvangen is maar verder hoor je helemaal niks meer.
Ik heb dan maar zelf via de hoofdzetel van Hertz navraag gedaan en ondertussen is alles uitgeklaard.

Geplaatst op: 30-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Staf

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon perfect

Via Sunny Cars een huurauto voor 2 weken geregeld op Gran Canaria.
we mpesten ons melden bij de balie van Hertz autoverhuur. De vriendelijke medewerker achter de balie was corect en snel geen gezeur over extra verzekeringen. We hadden een auto met premium pakket geboekt en kregen een nieuwe auto uit een duurdere klasse.We moesten €100 borg betalen via onze creditcard.
Bij inlevering van de auto was alles binnen 5min geregeld en stond de borg de volgende dag al op onze rekening. Je betaalt misschien iets meer bij Sunny Cars maar dat is het meer dan waard.

Geplaatst op: 05-07-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marcel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Barcelona was heerlijk met huurauto

Wij hebben na het landen direct een auto gehuurd en het was heerlijk. Barcelona is vrij groot en met de auto kan je echt heerlijk de stad verkennen. HIerdoor konden we ook lekker langs de kust rijden met onze open dak. Wel even goed opletten dat je een duidelijke afspraak maakt over de prijs en niet voor onverwachte verassingen komt te staan als je de auto terug brent. Bij ons was alles dan ook duidelijk en geen rare poes pas.

Geplaatst op: 12-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edgar D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sunny Cars


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Europcar logo
Europcar
14 beoordelingen
4,2
Alamo logo
Alamo
2 beoordelingen
9
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sunny Cars een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 40 beoordelingen geplaatst over Sunny Cars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sunny Cars actief?

Sunny Cars is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Sunny Cars reviews? Dan kunt u naar de website van Sunny Cars gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie