ErgonomieWinkel.nl logo

ErgonomieWinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

ErgonomieWinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
761
ErgonomieWinkel.nl logo
Website
ErgonomieWinkel.nl
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen ErgonomieWinkel.nl

Wil je graag producten bestellen bij ErgonomieWinkel.nl, maar wil je eerst graag wat meer informatie over deze onderneming en te weten komen of deze onderneming daadwerkelijk betrouwbaar is? Bekijk dan eerst deze pagina. Wij hebben het een en ander over de onderneming opgezocht en hebben recensies van gebruikers voor jou op een rijtje gezet. Hierdoor kun je zelf een beter beeld krijgen van deze onderneming en een goede keuze maken om wel of niet bij ErgonomieWinkel.nl een bestelling te plaatsen.

Over ErgonomieWinkel.nl

ErgonomieWinkel.nl is een webshop waar diverse ergonomische producten worden aangeboden. Het bedrijf is enkel online actief en heeft geen fysieke winkel. De onderneming heeft ook andere webshops en biedt de opgedane kennis op het gebied van webshops ook aan als product. Het bedrijf levert een goede service en algemene voorwaarden en streeft naar een transparante bedrijfsvoering met heldere informatie over haar producten. Het motto van de onderneming is dan ook om klanten zo te behandelen als de oprichters ook zelf behandeld zouden willen worden. Zo geeft ErgonomieWinkel.nl heldere informatie over haar producten weer in video’s en kun je altijd terecht voor vragen en opmerkingen.

Waarom kiezen voor ErgonomieWinkel.nl

Indien je op zoek bent naar ergonomische producten is het bezoeken van de webshop van ErgonomieWinkel.nl zeker de moeite waard. De webwinkel biedt diverse producten aan die van pas komen in de ergonomische werkplek. Zo heeft ErgonomieWinkel.nl bijvoorbeeld diverse modellen balstoelen, die bekend staan voor een juiste zithouding en het stimuleren van de bloedsomloop. Daarnaast biedt de onderneming een betrouwbare service en worden je producten standaard gratis verzonden naar adressen in Nederland en België.

Is ErgonomieWinkel.nl betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet bij een webwinkel is het altijd raadzaam om eerst te achterhalen of deze webshop daadwerkelijk betrouwbaar is. ErgonomieWinkel.nl voldoet aan de gestelde standaarden van een webshop, en komt daardoor zeer betrouwbaar over. Zo beschikt de onderneming over een Kamer van Koophandel inschrijving, een webshop keurmerk en kun je veilig online betalen met verschillende betaalmogelijkheden. Daarnaast heeft ErgonomieWinkel.nl reeds vele tevreden klanten en kun je daaruit opmaken dat de onderneming dan ook wel degelijk te vertrouwen is.

Klantenservice en klachten

ErgonomieWinkel.nl heeft een goede toegankelijke klantenservice. Je kunt de klantenservice zowel telefonisch als via de mail benaderen. Ook kun je contact opnemen met de organisatie doormiddel van het invullen van het online contactformulier. Doorgaans word je spoedig door de onderneming geholpen. Naast een goede klantenservice biedt de onderneming ook gunstige voorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het retourneren van producten binnen 14 dagen en een snelle bezorgservice.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al een reeds bestaande klant van ErgonomieWinkel.nl? Laat dan een recensie achter en help andere potentiële kopers met het maken van een goede beslissing om wel of niet een product bij ErgonomieWinkel.nl te bestellen. Beschrijf bijvoorbeeld of je snel geholpen werd, of de producten van goede kwaliteit zijn en of je ErgonomieWinkel.nl zou aanraden aan anderen.

Reviews over ErgonomieWinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
FonQ logo
FonQ
12 beoordelingen
6,6
E-verwarming.nl logo
E-verwarming.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over ErgonomieWinkel.nl

ErgonomieWinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop ErgonomieWinkel.nl bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ErgonomieWinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ErgonomieWinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

ErgonomieWinkel.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van ErgonomieWinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ErgonomieWinkel.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ErgonomieWinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
FonQ logo
FonQ
12 beoordelingen
6,6
E-verwarming.nl logo
E-verwarming.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ErgonomieWinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ErgonomieWinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ErgonomieWinkel.nl actief?

ErgonomieWinkel.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de ErgonomieWinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van ErgonomieWinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie