Ficsus logo

Ficsus reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ficsus reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
595
Ficsus logo
Website
ficsus.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Ficsus

Als zzp'er of mkb'er is bedrijfsboekhouding een belangrijk onderdeel om de eigen financiële situatie goed in kaart te krijgen. Fiscus is een volledig online boekhoudprogramma voor een overzichtelijke financiële administratie. Wil jij weten wat Ficsus te bieden heeft en hoe het eerdere gebruikers bevalt? Hier zijn vele reviews eenvoudig op en rij gezet, waardoor je snel kan beoordelen of Ficsus jou kan ondersteunen met de administratie.

Over Ficsus

Ficsus is gestart in 2009 met als doel de belastingaangifte van zzp’ers leuker en makkelijker te maken. Door de jaren heen is Ficsus gegroeid tot een volwaardig online boekhoudpakket voor zzp-ers en is het bedrijf onderdeel van e-Boekhouden.nl. Hun missie omschrijven ze als "Belastingaangifte en boekhouding leuk en eenvoudig maken voor zzp'ers." Het programma is door zijn opzet ook te gebruiken door vereniging of stichting.

Waarom kiezen voor Ficsus

De basis van Ficsus is een online boekhoudprogramma waarin je snel de inkomsten en uitgaven noteert. Daarnaast beschikt het programma veel handige tools die de zzp'er veel tijd besparen. Via Ficsus kan je betrouwbaar je btw-aangifte indienen en genereer je automatisch een overzicht voor de jaaraangifte. Ficus verwerkt de ritten- en kilometeradministratie en de urenadministratie en geeft de mogelijkheid om veel gebruikte producten te beheren. De eigen accountant kan op afstand meekijken en de administratie is eenvoudig te exporteren naar andere opslagopties. Per klant is zijn de inkomsten en uitgaven inzichtelijk, waarbij het programma voor het betaalverkeer is gekoppeld aan alle Nederlandse banken. Ficsus heeft een app ontwikkeld waarmee je via je smartphone papieren bonnen kan scannen die hierdoor direct in je boekhouding terecht komen. Ficsus werkt via een abonnementsmodel met maandelijkse kosten voor de zzp'er.

Is Ficsus betrouwbaar?

Ficsus is gevestigd in Aarle-Rixtel en beschikt over een eigen klantenservice. Het bedrijf is aangesloten bij het Keurmerk Zeker-Online, wat een garantie is dat Ficsus voldoende maatregelen heeft genomen op het gebied van veiligheid, continuïteit en betrouwbaarheid. Hierdoor is de gegevensverwerking en privacy gewaarborgd. Alle data is op een eigen server gecodeerd opgeslagen. Ficsus.nl archiveert jouw data op eigen servers, waardoor niemand anders bij de gegevens kan. Het bedrijf is zichtbaar op sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Ficsus is niet aangesloten bij een branchevereniging.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Ficsus is telefonisch en via e-mail bereikbaar. Vooral de telefonische ondersteuning is gericht op snel oplossen van vragen van hun klanten en is hierdoor dagelijks tussen 07.00 en 23.00 bereikbaar. In de algemene voorwaarden is een regeling te lezen over aansprakelijkheid en overmacht. Een klachtenregeling is niet aanwezig, met uitzondering van een bepaling dat alle geschillen tussen Ficsus en de klant wordt beslecht door de rechtbank Amsterdam.

Wil jij ook beoordelen?

Ficsus is een online boekhoudprogramma voor zzp'ers. Heb hij ervaring met dit programma, dan kan je hier een review of recensie over de diensten van Ficsus plaatsen. Hierdoor help je andere geïnteresseerden een goed beeld te krijgen over het bedrijf en de diensten van Ficsus, waardoor ze zelf kunnen beslissen of Ficsus een boekhoudprogramma is dat past bij hun eigen onderneming.

Reviews over Ficsus
Gerelateerde bedrijven
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
Verisure logo
Verisure
2 beoordelingen
9,5
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Ficsus

Het bedrijf Ficsus is geverifieerd door ons. De webshop ficsus.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Ficsus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ficsus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van ficsus.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van ficsus.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Ficsus.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn programma

Ik maak al wat langer gebruik van het boekhoudings programma van Fiscus. Het werkt erg fijn en gemakkelijk. Je krijgt ook altijd een duidelijk overzicht van al je in en uitgaven.

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Femke O.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ficsus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
Verisure logo
Verisure
2 beoordelingen
9,5
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ficsus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ficsus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ficsus actief?

Ficsus is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ficsus reviews? Dan kunt u naar de website van Ficsus gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie