Golftest.nl logo

Golftest.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Golftest.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
110
Golftest.nl logo
Website
Golftest.nl

Golftest.nl ervaringen

Als je in Nederland wilt golfen dan moet je een GVB (Golfvaardigheidsbewijs) hebben. Op Golftest.nl kun je oefeningen maken en je zo goed voorbereiden op je examen. Lees hier de Golftest.nl ervaringen van mensen die ook gebruik hebben gemaakt van deze oefensite.

Golftest.nl GVB oefeningen maken

Golfen is een geweldig leuke sport maar in Nederland zijn er bepaalde regels wanneer je wilt spelen op een golfbaan. De meeste golfbanen eisen een GVB en soms ook aanvullende eisen. Je moet kunnen aantonen dat je een bepaald niveau kan halen op de golfbaan en dat je de regels van de golfsport kent. Daarom moet je een Golfvaardigheidsbewijs halen. Om je goed voor te bereiden op het examen kun je via Golftest.nl alle regels leren en zelf GVB oefeningen maken. De regels zijn sinds 1 januari 2012 sterk aangepast. Je krijgt tijdens het examen namelijk 20 vragen waar je er 15 goed van moet hebben. Op de site kun je ruim 400 vragen vinden die je bij je examen ook kan verwachten. Door het oefenen op Golftest.nl kom je dus niet voor verrassingen te staan.

Golftest.nl ervaringen en klachten

Heb jij wel eens een test gemaakt voor je GVB op Golftest.nl, dan horen we graag jouw ervaringen. Je kunt je Golftest.nl ervaringen plaatsen door een review te schrijven en een beoordeling te geven. Ook wanneer je ervaringen niet zo goed waren kun je via een melding maken. Schrijf dan je Golftest.nl klachten op en review. Door het schrijven van een review help je anderen bij het maken van een keuze. We waarderen je beoordeling dan ook zeer.
Gerelateerde bedrijven
MediaSchool logo
MediaSchool
2 beoordelingen
9,5
Gezondheidsschool logo
Gezondheidsschool
2 beoordelingen
9
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Golftest.nl

Het bedrijf Golftest.nl is geverifieerd door ons. De webshop Golftest.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Golftest.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Golftest.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Golftest.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Golftest.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Golftest.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super snel

Ik heb hier super snel mijn GVB gehaald en ik ben er super blij mee. Er was een duidelijke uitleg en ik denk dat iedereen hier veel aan heeft als je ook van golfen houdt. Super blij met de goede service!

Geplaatst op: 17-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniël D.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Golftest.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MediaSchool logo
MediaSchool
2 beoordelingen
9,5
Gezondheidsschool logo
Gezondheidsschool
2 beoordelingen
9
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Golftest.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Golftest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Golftest.nl actief?

Golftest.nl is vooral actief in de categorie studie en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Golftest.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Golftest.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie