GooseVPN logo

GooseVPN reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
GooseVPN reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1171
GooseVPN logo
Website
goosevpn.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen GooseVPN

GooseVPN is een Nederlandse VPN aanbieder. Voordat je besluit om onbeperkt van alles dat het internet te bieden heeft te profiteren, kun je eerst een proefperiode van 7 dagen starten. Zo kun je er achter komen of je gebruik wilt maken van de betaalde diensten van GooseVPN. Ook is het prettig om eerst meer te lezen over de beoordelingen van GooseVPN. Wij hebben de reviews van GooseVPN op een rij gezet, zodat jij meer te weten komt over de ervaringen om zo een weloverwogen beslissing te nemen om te kiezen voor GooseVPN.

Over GooseVPN

GooseVPN is opgericht in Rotterdam en is daarmee de enige VPN-service van Nederlandse bodem. De VPN-provider is klein begonnen, maar momenteel bezig aan een opmars om zich onder de grotere VPN-providers te scharen. Het bedrijf heeft als missie dat alle gebruikers online onbegrensd zijn en altijd veilig kunnen browsen. Tegenwoordig zijn er meer dan 100 servers beschikbaar in zo'n 25 landen. Wekelijks worden hier nieuwe servers aan toegevoegd. Omdat GooseVPN voor iedereen toegankelijk wil zijn, is de software eenvoudig en niet te technisch. Dit zorgt voor een hoog gebruiksgemak. Dagelijks wordt er gewerkt aan het verbeteren en optimaliseren van de software. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de feedback van klanten. Het support team is dan ook 24/7 beschikbaar via live chat, e-mail en social media kanalen, 365 dagen per jaar.

Waarom kiezen voor GooseVPN

Je kunt GooseVPN tegelijk gebruiken op al jouw devices. Hiervoor heb je maar een abonnement nodig. Een VPN-verbinding is een must als je veilig gebruik wilt maken van bijvoorbeeld openbare wifinetwerken. Zo zorg je er ook onderweg voor dat je veilig en verantwoord gebruik maakt van het internet en voorkom je dat een kwaadwillende bijvoorbeeld jouw wachtwoorden kan stelen. GooseVPN leidt al het internetverkeer langs een sterk beveiligde tunnel, waardoor niet te achterhalen valt wat je allemaal op het internet doet. Dit geeft je ook toegang tot alle websites, ongeacht jouw fysieke locatie. Wanneer je verbinding met het internet maakt, laat jouw IP-adres zien in welk land je bent. Vervolgens kan dit invloed hebben op de content die je wel en niet te zien krijgt, dit is bijvoorbeeld het geval voor streamingdiensten zoals Netflix. Daarbij kan je IP-adres er zelfs voor zorgen dat de toegang tot bepaalde websites wordt ontzegd. Je kunt niet zelf bepalen welk IP-adres je hebt. Wanneer je gebruik maakt van GooseVPN krijg jij de controle terug en is er een hele reeks met IP-adressen waar jij uit kunt kiezen. Binnen een paar seconden wissel je om, waardoor je altijd toegang hebt tot alle websites.

Is GooseVPN betrouwbaar?

GooseVPN is een echt Nederlands product dat je eerst 7 dagen uit kunt proberen voordat je besluit om een betaald abonnement af te sluiten. Het klantenaantal groeit hard door, waardoor de dienstverlener het serverpark blijft aanpassen aan de groeiende vraag. Wat een groot pluspunt is, is dat er geen logs van de gebruikers worden bijgehouden. Dit wil zeggen dat GooseVPN niet bijhoudt welke data jij verstuurt en ontvangt, zodat het niet is na te gaan welke websites je bezoekt. De versleuteling die gebruikt wordt voor de technische beveiliging van de data is de zeer krachtige AES-256 Bit encryptie.

Klantenservice en klachten

Het support team van GooseVPN staat 24/7 voor je klaar via e-mail. Voordat je contact opneemt met de klantenservice kun je echter een kijkje nemen bij de uitgebreide support sectie op de website. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen omtrent je account, gebruik, privacy, routers, service en meer.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van GooseVPN? Laat weten wat jij van deze VPN-aanbieder vindt door jouw recensie over GooseVPN achter te laten. Ook als je alleen maar de gratis versie hebt uitgeprobeerd horen anderen graag van jou wat je ervaring hiermee is. Vertel bijvoorbeeld hoe de laadsnelheid je bevalt, wat je mening is over het gebruiksgemak en hoe de klantenservice je verder heeft geholpen als je hier wel eens contact mee hebt opgenomen.

Reviews over GooseVPN
Gerelateerde bedrijven
Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Awin logo
Awin
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over GooseVPN

GooseVPN is geverifieerd door ons expert team. De webshop GooseVPN bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is GooseVPN lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via GooseVPN. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

GooseVPN is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van goosevpn.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GooseVPN.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle reactie

Na dat ik wat problemen had met het installeren heb ik hulp gevraagd aan de klanten service van het programma en zij hebben mij echt super geholpen en alles werkt perfect!

Geplaatst op: 11-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niek B.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GooseVPN
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Awin logo
Awin
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GooseVPN een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GooseVPN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GooseVPN actief?

GooseVPN is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vpns.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de GooseVPN reviews? Dan kunt u naar de website van GooseVPN gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie