Bobshop logo

Bobshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bobshop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
330
Bobshop logo
Website
bobshop.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bobshop

Je kunt je geld maar één keer uitgeven en dat doe je het liefst bij een betrouwbare partij. Op het gebied van fietskleding en fietssport accessoires geldt de Bobshop als een grote speler. We bieden je hier een samenvatting van de reviews en ervaringen van mensen die al eens zaken deden met deze aanbieder. Na het lezen van deze beoordeling kun je beslissen off jij ook kiest voor Bobshop, de Best of Bikesports.

Over Bobshop

Bobshop is de online webshop van en voor de gepassioneerde sportfietser. En dat al vanaf 1983. Bij de oprichting van het bedrijf werd als doelstelling geformuleerd om de kwalitatief beste fietskleding van de bekende merken voor elke gepassioneerde sportfietser bereikbaar te maken. Nadat de diensten aanvankelijk alleen in eigen land geleverd werden, is Bobshop tegenwoordig in twintig landen actief en is de webshop in liefst zeven talen beschikbaar. Bobshop levert in totaal 12.000 verschillende artikelen en daarmee mag het gerust de leidende online shop voor fietskleding en fiets sportaccessoires genoemd worden.

Waarom kiezen voor Bobshop?

Er zijn voldoende redenen aan te geven waarom je juist bij Bobshop je fietskleding en fietssportaccessoires zou moeten kopen. Het enorme aanbod is een belangrijk argument, net als het feit dat het accessoires in de aanbieding heeft voor de racefiets, de MTB, voor cyclocross, trekking en ook triatlon. Ook vind je er profteamkleding. Wat zeker ook aantrekkelijk is, is het feit dat vanwege de goede banden die Bobshop onderhoudt met de leveranciers, je nieuwe producten altijd als eerste bij Bobshop aan kunt schaffen. Verder spreekt de snelle levering in het voordeel van deze aanbieder. De mensen die er werken gelden bovendien als gepassioneerde fietsliefhebbers. Ze doen niets liever dan je helpen bij het vinden van de voor jou perfecte kleding en accessoires.

Is Bobshop betrouwbaar?

Ja, je kunt gerust zeggen dat Bobshop een betrouwbare aanbieder is. Zo werd het in Duitsland al eens uitgeroepen tot de beste online aanbieder van fietskleding en fietssportaccessoires en zijn de reviews en ervaringen over Bobshop overwegen (zeer) positief. Bij Bobshop doen ze nog wat ze beloven het doet er alles aan o de webshop veilig te houden, Bijzonder in dat kader is wel het SSL-security certificaat waarover het beschikt. Op die manier kun je altijd veilig betalen bij deze aanbieder.

Klantenservice en klachten

Bobshop biedt een meer dan uitstekende klantenservice en probeert de klant nog echt in de watten te leggen. De specialist in fietskleding en fietssport accessoires biedt ontzettend veel informatie. Bovendien is Bobshop goed zichtbaar op de sociale media, want ook op Facebook, Instagram en You Tube kom je deze specialist tegen. Klachten? Je kunt gewoon mailen of bellen met Bobshop. Ze helpen je bijzonder graag en hebben steeds de intentie om klachten op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Met een beoordeling kun je andere mensen écht verder helpen. Bovenstaande informatie heb je te danken aan de beoordelingen die andere mensen schreven. Op basis van hun informatie kun jij de beste beslissing nemen. Wil jij ook mensen helpen om gemakkelijker de juiste beslissing te nemen? Laat dan voortaan ook een beoordeling achter.

Reviews over Bobshop
Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
905 beoordelingen
8,2
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Shytobuy logo
Shytobuy
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Gemakkelijk besteld en perfect geleverd

Gemakkelijk besteld, betaald en geleverd. Pakketje werd 3 dagen later geleverd door DPD. We kregen ondertussen een track en trace waardoor we goed op de hoogte werden gehouden. Ik had al een paar andere negatieve reviews gelezen maar ik heb zelf hier niks van gemerkt. Zeer tevreden!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michael W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bobshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Winparts logo
Winparts
905 beoordelingen
8,2
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Shytobuy logo
Shytobuy
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bobshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bobshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bobshop actief?

Bobshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bobshop reviews? Dan kunt u naar de website van Bobshop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie