Hetadreswebshop.nl logo

Hetadreswebshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Hetadreswebshop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
807
Hetadreswebshop.nl logo
Website
Hetadreswebshop.nl
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Hetadreswebshop.nl

Op zoek naar mooie producten voor in huis? Of zoek je een leuk geschenk voor iemand? Misschien wel voor zijn nieuwe huis of omdat zij het op haar verlanglijstje heeft staan? Zoeken naar mooie producten gaat online lekker handig én even snel tussen alle verplichtingen door. Grote kans dat je Hetadreswebshop.nl dan al gevonden hebt. Een webshop met producten op het gebied van wonen. Je bent er vast iets tegengekomen waar je interesse in hebt. Niet alleen omdat het aanbod zo breed is, dat het bijna niet anders kan dan dat er iets voor je bijzit, maar ook omdat je anders niet nu op zoek bent naar reviews over Hetadreswebshop.nl. Want waarom zou je anders dit nu aan het lezen zijn? En je hebt volkomen gelijk! Zomaar bij een willekeurige webshop iets kopen kan nu eenmaal verkeerd aflopen. Daar zijn genoeg verhalen van bekend. Lees daarom hier de beoordelingen van anderen die al klant zijn bij Hetadreswebshop.nl! Door deze ervaringen te lezen én ook onze extra toegevoegde info, kan jij goed bepalen of je nu wel of niet bij Hetadreswebshop.nl jouw bestelling moet plaatsen. Ben je al klant? Dan kan jij ons helpen door jouw recensie hier ook achter te laten!

Over Hetadreswebshop.nl

Hetadreswebshop.nl is een webwinkel met producten die met wonen te maken hebben. Het bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring en houdt de nieuwste trends goed in de gaten. Hetadreswebshop.nl heeft persoonlijke service hoog staan en wil jouw huis tot een thuis maken. Het bedrijf is gevestigd in Oss. Hier is dan ook een fysieke winkel te vinden, van maar liefst 1500 m2, waar je natuurlijk ook welkom bent. De winkel heet dan ook Het Adres.

Waarom kiezen voor Hetadreswebshop.nl

Kiezen voor Hetadreswebshop.nl is kiezen voor een webshop die al meer dan 30 jaar ervaring heeft op woongebied. Door deze ervaring is er veel oog voor de huidige trends en wordt er samengewerkt met leveranciers die mooie kwaliteit leveren. Niks half werk, maar producten die juist met passie en liefde worden gemaakt. En dat zie je uiteraard terug aan de uitvoering. Door de ervaring vanuit de winkel (persoonlijk en niet online) is de klant niet zomaar een nummertje maar gewoon een echt mens. Hetadreswebshop.nl zal dan ook graag met raad en daad terzijde staan. Hetadreswebshop.nl verkoopt o.a. woonaccessoires, tafelservies, meubels, vloerkleden, bed- en badproducten en cadeauartikelen. Daarnaast kan je bij Hetadreswebshop.nl ook terecht voor armbanden.

Is Hetadreswebshop.nl betrouwbaar?

Meer dan dertig jaar ondernemer zijn en daarbij een fysieke winkel: dat gaat alleen als je betrouwbaar bent en je werk goed doet. En als je artikelen ook werkelijk van een goede kwaliteit zijn. De webshop is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Ook dat geeft zekerheid. Betalen doe je op de veilige manieren. Ook achteraf betalen is mogelijk. Hierdoor kan je eerst de bestelling afwachten en pas betalen als je zeker weet dat het product bevalt.

Klantenservice en klachten

Voor al je vragen en bij klachten kan je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan op meerdere manieren. Je kunt bellen of via WhatsApp een berichtje sturen. Natuurlijk kan je mailen, waarbij je binnen 24 uur een reactie krijgt. Daarnaast is Hetadreswebshop.nl te vinden op Facebook, Pinterest en Instagram. Of je gaat natuurlijk langs in de winkel in Oss. Kan je ook meteen de producten in het echt zien! Ze vinden het heel vervelend als een product beschadigd aankomt en vragen dan ook of je dit zo snel mogelijk wilt doorgeven. Dit doe je via het supportteam door ze te mailen. Ze vragen je om dan ook foto’s van de beschadiging erbij te willen doen en het ordernummer te vermelden. Zo kunnen zij je zo snel mogelijk helpen. Indien voorradig sturen ze je een nieuw item toe. En anders zullen ze er alles aan doen om het op een andere manier op te lossen!

Wil jij ook beoordelen?

Zou je ons willen helpen? Wij proberen hier een zo goed mogelijk verhaal neer te zetten over Hetadreswebshop.nl. Dat kan uiteraard alleen als er meerdere reviews geplaatst worden. Ben jij al een klant van Hetadreswebshop.nl? Of ga je dat nu worden? Zou je ons dan ook jouw ervaringen met Hetadreswebshop.nl willen vertellen door een recensie hier achter te laten? Als jij duidelijk uitlegt waarom je Hetadreswebshop.nl wel of niet aanbeveelt, dan kunnen anderen hiermee een juiste beslissing maken of ze wel of geen klant willen worden bij Hetadreswebshop.nl. Bedankt!

Reviews over Hetadreswebshop.nl
Gerelateerde bedrijven
FonQ logo
FonQ
12 beoordelingen
6,6
Rolgordijnopmaat.be logo
Rolgordijnopmaat.be
1 beoordeling
10
horrenGIGANT.nl logo
horrenGIGANT.nl
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Hetadreswebshop.nl

Ons team van experts heeft Hetadreswebshop.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Hetadreswebshop.nl bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Hetadreswebshop.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Hetadreswebshop.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Hetadreswebshop.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne webshop

Het was super gemakkelijk om te bestellen en het werd ook allemaal al de volgende dag bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden en ik ga hier zeker nog wat bestellen als dat nodig is.

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lorenzo M.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hetadreswebshop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FonQ logo
FonQ
12 beoordelingen
6,6
Rolgordijnopmaat.be logo
Rolgordijnopmaat.be
1 beoordeling
10
horrenGIGANT.nl logo
horrenGIGANT.nl
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hetadreswebshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hetadreswebshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hetadreswebshop.nl actief?

Hetadreswebshop.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires , meubels en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hetadreswebshop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Hetadreswebshop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie