Home Discounter logo

Home Discounter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Home Discounter reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1259
Home Discounter logo
Website
Home Discounter
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Home Discounter

Iedereen hunkert naar zekerheid als je een wat grotere aankoop doet. Je wilt graag weten of je zaken doet met een betrouwbare partner of niet. We hebben hier de reviews en ervaring over Home Discounter samengevat. Dat is gebeurd op basis van de gemaakte reviews en ervaringen van andere mensen. Zo krijg je een reëel beeld van Home Discounter en kun je op basis daarvan een goed besluit nemen. Bekijk daarom snel de Home Discounter reviews.

Over Home Discounter

Home Discounter is een winkel voor meubelen en accessoires. Het staat voor prettig wonen en kan alle mogelijke stijlen bieden. Behalve het zeer uitgebreide aanbod en de aantrekkelijke prijzen valt de service van deze aanbieder op. Zo winkel je zonder risico je nieuwe interieur en is de verzending steeds gratis. Je krijgt dertig dagen bedenktijd en retourneren is eveneens gratis. Je mag bij Home iDscounter betalen in termijnen en je kunt kiezen voor service aan huis.

Waarom kiezen voor Home Discounter

Je kiest voor Home Discounter vanwege het grote aanbod. Je vindt er alles voor de woonkamer de hal en de gang, slaapkamer, de tienerkamer, kinderkamer en ook voor de badkamer en kantoorinrichting. Je kunt bij deze aanbieder ook als het financieel even niet uitkomt toch winkelen. Je kunt namelijk voor een vast laag bedrag per maand toch nieuwe meubels aanschaffen. Je weet dat je bij Home Discounter kwaliteit koopt getuige de twee jaar garantie die op de meubels geboden wordt. Home Discounter biedt service aan huis en denkt ook aan de mensen met een kleinere portemonnee. De aanbiedingen die er continu zijn, zijn namelijk zeer aantrekkelijk en daardoor blijft de webshop steeds de moeite van het bezoeken waard.

Is Home Discounter betrouwbaar?

Ja, je kunt Home Discounter zeker een betrouwbare partner noemen, Dat blijkt niet alleen uit de reviews en ervaringen van mensen die al zaken deden met de aanbieder, maar ook uit bijvoorbeeld omdat het een CBW Erkende Woonwinkel is. CBW is een keurmerk voor winkels in de meubelenbranche. Home Discounter voldoet aan alle eisen van het CBW. Bovendien beschikt Home Discounter over het Thuiswinkelborg. Ook dat zegt voldoende, want alleen winkels die aan alle eisen voldoen krijgen een dergelijk keurmerk. Daarmee is de conclusie dus gerechtvaardigd dat je met Home Discounter een zeer betrouwbare partner hebt als je nieuwe meubels en accessoires wilt aanschaffen.

Klantenservice en klachten

Transparantie staat voorop bij Homediscounter. Op de website vind je alle mogelijke informatie en het antwoord op de meest gestelde vragen. Alles wat je wilt weten – van meubel lease tot combideals- vind je duidelijk uitgelegd op de website. Mochten er echter alsnog vragen blijven, dan zijn er voldoende contactmogelijkheden. Zo kun je contact leggen via WhatsApp, gewoon via de telefoon en door het sturen van een e-mail. Bovendien is Home Discounter ook actief op Facebook. Het is geen enkel probleem om contact te keggen met deze aanbieder van meubels.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt nu kennis kunnen nemen van de reviews en ervaringen in samengevatte vorm, met speciale dank aan de beoordelingen die andere mensen eerder hebben gemaakt. Op die manier ben jij geholpen bij het nemen van de juiste beslissing. Laat jij voortaan ook een beoordeling achter om andere mensen zo ook te helpen bij het nemen van lastige beslissingen? 

Reviews over Home Discounter

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
FonQ logo
FonQ
5 beoordelingen
7,6
Ligwijzer.nl logo
Ligwijzer.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6
10% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Onze beoordeling over Home Discounter

Home Discounter is geverifieerd door ons expert team. De webshop Home Discounter bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Home Discounter lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Home Discounter. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Home Discounter is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Home Discounter te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Home Discounter.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nooit meer

Heb op 25 september 2021 een bestelling geplaatst . 6 tot 8 welen zou de levering duren. Vele malen contact gehad waar de bestelling bleef. Nu inmiddels begin maart nog steeds geen meubels. Heb de rechtsbijstand ingeschakeld , die gaan het geld terug halen. Triest voor woorden zo n bedrijf. Dat dat nog kan anno 2022

Geplaatst op: 07-03-2022
Laatst bewerkt op: 07-03-2022
Geschreven door: Tom H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Dressoir besteld, geen levering

Dressoir besteld in augustus. Op voorraad op de website, maar bleek toch via leverancier. Ik wacht nog altijd op levering.... slecht telefonisch bereikbaar, emailcontact is kort en onprofessioneel. Indien geen terugbetaling ga ik stappen ondernemen!

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super levering en meubels

mooie meubels ontvangen en een super levering gr tom

Geplaatst op: 11-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Tom W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
8 maanden verder en nog niet alles binnen

Lang over nagedacht, ga toch een korte review plaatsen om mensen te waarschuwen. In April groot aantal van set Bristol besteld met levertijd 6 tot 8 weken. Na 5 maanden de eerste deellevering mogen ontvangen, maand later deel 2 met helaas een defecte kast. Onderdelen worden besteld en telkens beloofd dat alles tijdig geleverd wordt. Weer 2 maanden en vele beloftes verder wachten we nog steeds op 1 kast en de onderdelen om de andere kast te repareren. Het zou allemaal voor kerst geregeld zijn, kast en onderdelen zouden eind november op transport gaan. Nu vandaag opeens is er niks op transport gegaan en is de verwachting dat 10 januari de spullen op transport gaan. Reken dan nog minimaal 1 maand erbij voor ze leveren, alleen al intern transport duurt al weken (dat van Duitsland naar Nederland). Ik hou het nog beknopt en zal nog uitgebreide review kunnen schrijven. Wil vooral mensen waarschuwen bestel set Bristol alleen als je heel, heel heeeeeeeeel veel geduld hebt, nu al 8 maanden verder waar er nog minimaal 2 bij komen en dan hopen dat de set er is. Verwacht ook geen compensatie, dat staat het beleid van het bedrijf niet toe. Extra ster is alleen maar omdat de uiteindelijke kwaliteit van meubels prima is.

Geplaatst op: 21-12-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Marcel P.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer wat bestellen hier

In januari 2022 meubels besteld deze zouden geleverd worden binnen 6 a 8 weken.
Na vele meldingen het is weer uit gesteld de levering nu 5 mnd later nog niets ontvangen.
Uiteindelijk alles geannuleerd op 10 mei
Wordt beloofd via een mail u krijgt het volledige bedrag terug binnen 1 a 2 weken nu na anderhalve week nog niets terug ontvangen .
Mocht het niet gestort zijn volgende week dan onder neem ik verdere stappen

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 20-05-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wachten wachten en nog eens wachten

Ik heb in september mijn bestelling gedaan en kreeg een maand later een mail dat een deel binnen was en dat het andere deel in week 47 binnen zou komen.
Het is nu week 5 en 5 maanden verder en nog altijd niks binnen. Nu blijkt dat het artikel dat binnen was nu helemaal niet meer binnen is. Je krijgt wel steeds een mail dat ze er mee bezig zijn en over 3 weken komen we bij u terug. Ik begrijp door de corona dat het langer duurt maar geen beloftes op de site van tussen 6 en 8 weken.
Ik hoop dat ik ooit mijn spullen binnen krijgt zodat ik me huis eens kan aankleden. en nu hopen dat de meubels wel een beetje degelijk is en geen habbi dabbi zooi is.

Geplaatst op: 29-01-2022
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Michel S.

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ruk nooit meer bestel ik iets daar

we hadden mooie combinatie set besteld na 3 a4 x verlenging van de levertijd en paar x contact gehad te hebben nog niks nu maar onze bestelling geannuleerd en hopen op snel onze gled terug anders gaan we volgende stappen zetten dus nee ik zou nooit iets bestellen bij home discounter

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitlevering meubels een soap

Meubels besteld bij Home Discounter en netjes betaald. Een e-mail ter bevestiging gekregen. Iets later in de week dat de meubels op zaterdag geleverd gaan worden door Alert logistiek.

Zaterdag zitten wachten maar niets afgeleverd. Gebeld met Alert Logistiek meer als een half uur in de wacht. De bestelling was bij controle niet compleet dus is uit de route gehaald. Zonder ons te bellen.
Maar we worden door de planning terug gebeld (niet natuurlijk) nog eens terug gebeld half uur in de wacht ( of we begrip hebben voor de situatie? Nee) Maar de planning gaat ons terug bellen ( niet dus).
Dan maar Home discounter zelf bellen ook hier moeilijk te bereiken via het keuze menu. Tja, u meubels zijn verstuurd naar Alert logistiek. Ik ga even in ons systeem kijken. Nu blijkt niet een deel van de bestelling niet geleverd te zijn maar de hele bestelling. (Bijzonder verhaal). Nu wordt ik een soort van emotioneel maar is dat raar? Waar zijn onze meubels en wanneer komen worden de meubels geleverd ? Tja, meneer tussen nu en enkele weken. Wat een verkoop praatjes kan je iets specifieker zijn in welke week of datum ? Nee heb ik geen zicht op.

Nu enkele weken later nog eens contact op genomen. Er wordt nog steeds gesproken over enkele weken. Mijn vertrouwen is compleet weg zowel bij Home Discounter als bij Alert logistiek. Ik wil u waarschuwen dat u bij deze bedrijven van het kastje naar de muur wordt gestuurd (als het kastje er is tenminste)

Wij blijven in afwachting van onze kasten wanneer ? Ik hoop voor eind van het jaar 2021. Misschien nog maar eens bellen al weet ik het antwoord al.

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Leon

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prijs is leuk maar of je iets geleverd krijg is de vraag

ik heb hier in sept besteld
dag later voelde het al niet goed toen ik revieuws las en dat het een groot woonhuis is

ik vermoed oplichters zijn in een woonhuis geen opslag en showroom ik wacht al weken op me bestelling weer een mail het duurt weken langer ik vraag wie leveransier is dat willen ze niet zeggen dat is geheim
als het nog langer duurt dan ik ga me geld terug vragen krijg ik het niet terug dan ga ik ze voor de rechter slepen dit is toch apart dat dit zo gebeurd hoor veel problemem over dit bedrijf

Geplaatst op: 08-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Robin V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Worst service

This is the worst service I had ever had in my life, I ordered on 27 february my forniture and received an email in april, communicating about the delivery delay. Two months later I had to start calling for my order delivery, from that time once per month calling, calling and calling and looks like there is not respect for clients, excuses without sense about covid, when you realize that not all the orders are in the same situation.
It is not ethic when as solution they offer you to pay 150 euros more to receive another one instead the one you ordered. I will contininue posting as long as this will take for them to be responsable and ethical.

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Jess

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Home Discounter


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
FonQ logo
FonQ
5 beoordelingen
7,6
Ligwijzer.nl logo
Ligwijzer.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Home Discounter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Home Discounter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 10% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Home Discounter actief?

Home Discounter is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , slaapcomfort en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Home Discounter reviews? Dan kunt u naar de website van Home Discounter gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie