Keukencoach logo

Keukencoach reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Keukencoach reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1097
Keukencoach logo
Website
keukencoach.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Keukencoach

De keuken van iemands dromen is per persoon weer anders. De een droomt van een keuken in landelijke stijl, terwijl de ander juist neigt naar een moderne keuken. Wat jouw stijl ook is, een keuken moet natuurlijk wel voldoen aan de hoogste eisen en de beste kwaliteit. Door je keuken te bestellen via Keukencoach, ben je altijd zeker van een geweldig resultaat en de keuken wordt gemaakt van de mooiste materialen. Op deze pagina hebben diverse klanten, na het kopen van een keuken van Keukencoach, een review geschreven.

Over Keukencoach

Het bedrijf Keukencoach is door Jaap en Roel Oostra opgericht. Het team beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in de keukenbranche. De eerste winkel werd in december 2020 geopend. Vandaag de dag zijn er meer dan 26 vestigingen door heel het land. Vandaag de dag staat een toegankelijke klantbenadering nog steeds centraal. Er wordt altijd gewerkt met eerlijk advies en transparante prijzen en het design van iedere keuken is erg opvallend en uniek. Je bent hierdoor altijd zeker van een ware eyecatcher bij jou in huis.

Waarom kiezen voor Keukencoach

Een keuken moet natuurlijk praktisch zijn, er moet slim om worden gegaan met de ruimte en de keuken moet er na jarenlang gebruik nog steeds even goed uit zien. Echter is de stijl van de keuken minstens zo belangrijk. In de winkels van Keukencoach heb je de keuze uit tientallen stijlen, zodat er ook voor de stijl van jouw woning voldoende opties zijn. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je eigen keuken te ontwerpen. Dit kan in een van de winkels, maar je kunt ook eenvoudig en snel online aan de slag via de gratis keukenplanner. Je ontvangt een gratis 3D-aanzicht en het ontwerp kun je binnen een paar muisklikken opslaan, printen en naar vrienden sturen.

Is Keukencoach betrouwbaar?

Het kopen van een nieuwe keuken van Keukencoach is erg betrouwbaar. Je kunt altijd vertrouwen op vakkundig advies van experts met meer dan 20 jaar ervaring! Dankzij deze ruime ervaring weet het team ook maar al te goed waar een slim ontwerp zoal aan moet voldoen en welke materialen het beste werken in de keuken. Uiteraard ontvang je hier nog meer informatie over als je een keer een bezoek brengt aan een van de filialen van deze keten.

Klantenservice en klachten

Het kan zomaar zo zijn dat je een keuken maar eens in je leven koopt. Daarom is het inwinnen van professioneel advies zeker geen overbodige luxe. Neem contact op met de klantenservice van Keukencoach door een bezoek te brengen aan een van de winkels, door een e-mail te sturen of door even te bellen. Wat je vraag ook is, er wordt maar al te graag met je meegedacht.

Wil jij ook beoordelen?

Als je eenmaal een keuken in huis heb van Keukencoach, ben je zowel op korte als op lange termijn zeer te spreken over het design en de kwaliteit. Laat je review achter op deze pagina en deel je mening over jouw aankoop.

Reviews over Keukencoach
Gerelateerde bedrijven
Terapy logo
Terapy
2 beoordelingen
9,5
E-verwarming.nl logo
E-verwarming.nl
1 beoordeling
10
horrenGIGANT.nl logo
horrenGIGANT.nl
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Keukencoach

Ons team van experts heeft Keukencoach geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Keukencoach bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Keukencoach is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Keukencoach is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van keukencoach.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Keukencoach.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Werd goed naar de wensen geluisterd en uitstekend meegedacht.

Het was een fijne ervaring. Er werd goed meegedacht met de wensen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Fijn contact, persoonlijke aandacht.

Geplaatst op: 25-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erika M.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super veel keuze

Mocht je op zoek zijn naar een keuke en van veel keuze houden dan komt het hier allemaal perfect uit. Er zijn heel veel verschillende soorten stijlen keukens waar je uit kunt kiezen. Super inspirerend en stijlvol ingericht.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guusje M.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Keukencoach
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Terapy logo
Terapy
2 beoordelingen
9,5
E-verwarming.nl logo
E-verwarming.nl
1 beoordeling
10
horrenGIGANT.nl logo
horrenGIGANT.nl
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Keukencoach een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Keukencoach. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Keukencoach actief?

Keukencoach is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Keukencoach reviews? Dan kunt u naar de website van Keukencoach gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie