Knuffelbubbel logo

Knuffelbubbel reviews, ervaringen en beoordelingen

Knuffelbubbel reviews, ervaringen en beoordelingen
633
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Knuffelbubbel

Het bedrijf Knuffelbubbel is geverifieerd door ons. De webshop Knuffelbubbel is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. Knuffelbubbel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Knuffelbubbel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Knuffelbubbel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Knuffelbubbel te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne mondkapjes

Op de website staan al wel veel mond kapjes die uitverkocht zijn maar dat is ook een goed teken. Leuke mondkapjes voor de kinderen met deze kleuren en ook fijn dat ze nog wel wegwerp baar zijn. Top!

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenna K.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Knuffelbubbel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BackJoy logo
BackJoy
1 beoordeling
9,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Mineralskin cosmetics logo
Mineralskin cosmetics
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Knuffelbubbel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Knuffelbubbel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Knuffelbubbel actief?

Knuffelbubbel is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Knuffelbubbel reviews? Dan kunt u naar de website van Knuffelbubbel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie