KokendWaterKranenShop logo

KokendWaterKranenShop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
KokendWaterKranenShop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
844
KokendWaterKranenShop logo
Website
kokendwaterkranenshop.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen KokendWaterKranenShop

Wachten op water dat moet koken is absoluut één van de meest vervelende dingen die er bestaat. Gelukkig is daar vandaag de dag een oplossing voor. Door te kiezen voor een 3-in-1 kokend water kraan hoef je daar niet langer op te wachten maar is het hele proces zo goed als instant. Bij KokendWaterKranenShop vind je een ruim assortiment aan dergelijke kranen terug. Vanzelfsprekend ga je eerst graag wel even na of deze webshop wel te vertrouwen valt. Daarom vind je op deze pagina tal van ervaringen, beoordelingen en reviews van KokendWaterKranenShop geschreven door echte klanten van de webshop. Zo schat jij correct in of KokendWaterKranenShop voor jou de juiste fit is.

Over KokendWaterKranenShop

KokendWaterKranenShop is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatieve 3-in-1 kokendwaterkranen aan scherpe prijzen. Die focus op een lage prijs voor een kwalitatief product is dan ook een belangrijke pijler in de bedrijfsuitoefening van de webshop. Het is de goedkoopste aanbieder op de markt in zijn segment en bovendien pakt ook uit met een niet goed, geld terug garantie. Daarnaast kan KokendWaterKranenShop zich erop beroepen dat ze een officiële distributeur zijn van de waterfiltratieporducten van 3M. 3M is de weredwijde marktleider in dat segment. Heb je vragen over één van de producten of ben je op zoek naar advies? Dan kan je altijd bij de klantenservice terecht voor een persoonlijke service. Blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen en nieuws uit de sector? Dan kan je inspiratie opdoen op hun Instagrampagina of het laatste nieuws volgen op Facebook.

Waarom kiezen voor KokendWaterKranenShop?

Bij KokendWaterKranenShop vind je een ruim assortiment aan 3-in-1 kokend water kranen terug en bovendien ook heel wat informatie. Zo vind je op de website een instructie video voor de installatie van jouw aankoop. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: 3-in1 kokend water kranen, zeepdispensers inhouw, fotogalerij en de frequently asked questions. Ook als je op zoek bent naar de technische specificaties van de kranen kan je op de website terecht en je kunt er ook een installatieservice contacteren. Zo ben je er zeker van dat het goed gedaan is. Heb je een keuze kunnen maken? Dan worden bestelling die geplaatst worden voor 10 uur nog dezelfde dag met de leveringsservice meegegeven. In de regel vindt de aflevering binnen de twee werkdagen na bestelling plaats. Heb je na jouw aankoop toch spijt? Dan krijg je tot veertien dagen na ontvangst de tijd om jouw pakketje retour te sturen.

Is KokendWaterKranenShop betrouwbaar?

Zelfs met de scherpe prijzen van KokendWaterKranenShop is een dergelijke kraan toch een behoorlijke investering. Het is dus niet meer dan logisch dat je graag even controleert of KokendWaterKranenShop wel een betrouwbare webshop is. Dat is het immers absoluut. Zo beschikt KokendWaterKranenShop over een eigen klantenservice en zijn ze een officiële partner van 3M. Zo vind je heel wat aanwezigheid op sociale media terug en kan je ook de nodige contactgegevens op de website terugvinden. Betalen kan je doen in je eigen veilige en vertrouwde bankomgeving en ten slotte is het ook zo dat KokendWaterKranenShop aangesloten is bij het keurmerk WebwinkelKeur. Er is dus geen enkele reden om ongerust te zijn: KokendWaterKranenShop is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag of heb je advies nodig? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van KokendWaterKranenShop. Dat kan op drie verschillende manieren. Of je kunt het contactformulier invullen op de website. Of je kunt telefonisch contact opnemen. Of je kunt een mail sturen. De klantenservice is geopend tijdens de kantooruren en geeft in de regel binnen een werkdag een antwoord. Heb je een klacht? Het kan natuurlijk altijd dat er iets is misgelopen. In deze gevallen contacteer je best per mail of via het contactformulier de klantenservice. Een andere mogelijkheid is om de dienst bemiddeling van WebwinkelKeur aan te spreken betreffende jouw klacht. Een derde optie is om jouw klacht aan te melden op het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens één van de producten van KokendWaterKranenShop? Of heb je op een andere manier ervaring met deze webshop? Dan zijn wij op zoek naar jouw review en jouw beoordeling van KokendWaterKranenShop. Op basis van jouw ervaringen met de kwaliteit, de levertijd en ook de klantenservice van dit bedrijf kunnen toekomstige bezoekers een correcte inschatting maken van KokendWaterKranenShop. Een kleine moeite voor een goede daad!

Reviews over KokendWaterKranenShop
Gerelateerde bedrijven
Online-sanitairkopen.nl logo
Online-sanitairkopen.nl
2 beoordelingen
9
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Van Marcke Installs logo
Van Marcke Installs
4 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over KokendWaterKranenShop

KokendWaterKranenShop is geverifieerd door ons expert team. De webshop KokendWaterKranenShop bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is KokendWaterKranenShop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via KokendWaterKranenShop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van kokendwaterkranenshop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van kokendwaterkranenshop.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van KokendWaterKranenShop.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede prijs en levering

De prijs en levering was prima. Eerst was het even onduidelijk of ik na het order nog een mail kreeg maar die bleek in mijn spam box te zitten. Ik had de klantenservice om hulp gevraagd en die heeft mij erg goed geholpen.

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michel S.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KokendWaterKranenShop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Online-sanitairkopen.nl logo
Online-sanitairkopen.nl
2 beoordelingen
9
vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
7,3
Van Marcke Installs logo
Van Marcke Installs
4 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KokendWaterKranenShop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over KokendWaterKranenShop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KokendWaterKranenShop actief?

KokendWaterKranenShop is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de KokendWaterKranenShop reviews? Dan kunt u naar de website van KokendWaterKranenShop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie