Koningsdag-winkel.nl logo

Koningsdag-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Koningsdag-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
848
Koningsdag-winkel.nl logo
Website
Koningsdag-winkel.nl
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Koningsdag-winkel.nl

Koningsdag-winkel.nl is één van de meest passioneel gevierde feestdagen in Nederland. Op 27 april, wanneer de Koning jarig is, kleur alles weer heerlijk oranje. Doe jij mee met het feestgedruis? En ben jij dan op zoek naar de leukste accessoires en decoraties voor de beste Koningsdag ooit? Dan kan je terecht bij Koningsdag-winkel.nl. Maar wat vertellen de klanten van Koningsdag-winkel.nl? Zijn de beoordelingen positief of negatief? Wat zijn zo allemaal de ervaringen van hun klanten? Je leest het in de review op deze pagina. Zo weet je meteen of Koningsdag-winkel.nl een goed idee is of net niet.

Over Koningsdag-winkel.nl

Koningsdag-winkel.nl is een website waar je, zoals je misschien al kon vermoeden, een breed assortiment aan producten in het thema Koningsdag op de kop kunt tikken. Je vindt er een brede waaier aan decoraties en accessoires in het fel oranje en in thema Koning. De website gaat prat op het indrukwekkende aanbod en is één van de meer dan 100 webwinkels die uitgebaat wordt door Shoppartners. Shoppartners is een Nederlands e-commerce bedrijf dat in 1999 werd opgericht en vandaag de dag één van de grootste spelers binnen de sector is. Het is van dat enorme netwerk dat Koningsdag-winkel.nl handig gebruik maakt. Je kunt dus zeker zijn van een snelle levering, een lage prijs en een veelheid aan producten die je nergens anders terug zult vinden. Blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen en promoties? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor Koningsdag-winkel.nl?

Op Koningsdag-winkel.nl vind je dus eerst en vooral een indrukwekkend assortiment aan producten in het thema Koningsdag terug. De webwinkel is onderverdeeld in categorieën als t-shirts, tanktops, polo’s, sweaters, hoodies, kostuums, accessoires, hoeden, kroontjes en zo kunnen we nog wel even door gaan. Wil je liever op trefwoord zoeken? Dan kan dat via de zoekbalk op de website. Via de zoekbalk kan je overigens ook op kleur en/of maat zoeken. Heb je gevonden wat je zocht? Dan kan je bij Koningsdag-winkel.nl genieten van gratis levering vanaf een bestelbedrag van 199 euro. Onder de 199 euro betaal je binnen Nederland 4,99 euro verzendkosten en binnen België 5,99 euro verzendkosten. Bestel je jouw artikelen voor 15 uur mag je jouw pakketje wel reeds de volgende dag in huis verwachten! Ten slotte heeft Koningsdag-winkel.nl een zeer uitgebreide retourservice. Je krijgt maar liefst 30 dagen de tijd om je te bedenken na een aankoop.

Is Koningsdag-winkel.nl betrouwbaar?

Koningsdag-winkel.nl is één van de vele webshops die uitgebaat worden door Shoppartners. Met meer dan twintig jaar ervaring in de business en enkele grote websites als Fun en Feest en Bellatio onder hun hoede kan je zeker zijn van een goede reputatie. Bovendien kan je op de website alle nodige bedrijfs- en contactinformatie terugvinden net als een eigen klantenservice. De verbinding met de website zelf is een secure verbinding op basis van het SSL-protocol en je kunt veilig betalen op diverse manieren. Zo kan je veilig betalen met iDeal, met PayPal, met de kredietkaart, met Bancontact en per overschrijving. Ten slotte is Koningsdag-winkel.nl gecertificeerd door keurmerken Thuiswinkel Waarborg en door Trust e-commerce Europe. Kortom: Koningsdag-winkel.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Op de website van Koningsdag-winkel.nl vind je heel wat informatie en vragen met antwoord terug. Heb je toch nog een andere vraag? Dan kan je best even de klantenservice van Koningsdag-winkel.nl contacteren. Dat kan je doen per mail, per brief of door telefonisch contact op te nemen tijdens de kantooruren. De klantendienst van Koningsdag-winkel.nl reageert in de regel binnen enkele uren op werkdagen. Is er iets fout met een product of een bestelling en wens je klacht in te dienen? Dan kan je dit bij voorkeur per mail doen. Na ten laatste 14 dagen ontvang je van Koningsdag-winkel.nl een inhoudelijk antwoord. Zint dit antwoord je niet? Dan kan je dit melden bij de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. Het ontstane geschil kan dan voor de Geschillencommissie komen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij jouw outfit of decoratie voor Koningsdag al eens bij Koningsdag-winkel.nl? Dan zijn wij op zoek naar wat jij over Koningsdag-winkel.nl te vertellen hebt. Hoe zou je bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten beoordelen? Hoe heb je de service van de klantendienst ervaren? Was alles duidelijk? Is het aanbod groot genoeg? Is de website gemakkelijk in gebruik? Zou je opnieuw bij Koningsdag-winkel.nl bestellen of niet? Laat het ons en onze bezoekers weten in een review op deze pagina!

Reviews over Koningsdag-winkel.nl
Gerelateerde bedrijven
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
Snurk Amsterdam logo
Snurk Amsterdam
2 beoordelingen
9
Feestwinkel.nl logo
Feestwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Koningsdag-winkel.nl

Het bedrijf Koningsdag-winkel.nl is geverifieerd door ons. De webshop Koningsdag-winkel.nl is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. Koningsdag-winkel.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Koningsdag-winkel.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Koningsdag-winkel.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Koningsdag-winkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Koningsdag-winkel.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne webshop

Ik heb hier pas een keer besteld maar ik heb wel een goede ervaring gehad. Het bestellen ging erg snel en alles kwam netjes en op tijd aan. Super!

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mees S.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koningsdag-winkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
Snurk Amsterdam logo
Snurk Amsterdam
2 beoordelingen
9
Feestwinkel.nl logo
Feestwinkel.nl
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koningsdag-winkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Koningsdag-winkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koningsdag-winkel.nl actief?

Koningsdag-winkel.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Koningsdag-winkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Koningsdag-winkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie