Leningen.nl logo

Leningen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Leningen.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
2728
Leningen.nl logo
Website
Leningen.nl
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen Leningen.nl

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen, je woning te renoveren of gewoon een droom te realiseren? In veel gevallen kost dit een serieuze som geld, waardoor je genoodzaakt bent een persoonlijke lening aan te gaan. Misschien overweeg je dit te doen bij Leningen.nl, maar twijfel je nog over hun betrouwbaarheid. Net daarom hebben we voor jou beoordelingen verzameld van andere klanten en heel wat info over het bedrijf.

Over Leningen.nl

Leningen.nl is een website gespecialiseerd in het vergelijken van persoonlijke leningen voor particulieren. Het bestaat uit een team van kredietspecialisten die aan de hand van jouw persoonlijke situatie kijken welke leningen voor jou geschikt zijn. Als bedrijf maakt Leningen.nl deel uit van Overstappen.nl. Het is gevestigd in Amsterdam en beschikt over een AFM-vergunning.

Waarom kiezen voor Leningen.nl

Leningen krijg je best op maat van je financiële situatie en wensen. Leningen.nl claimt zelf de expert te zijn op het vlak van persoonlijke leningen en doorlopend krediet. Dat komt omdat hun kredietspecialisten alle ontwikkelingen van de financiële markt op de voet volgen. Daarnaast wordt iedere aanvraag ook persoonlijk behandeld aan de hand van de situatie van de klant. Zo bekijken ze je huidige inkomen, vaste uitgaven en mogelijkheden om je van een lening te voorzien die bij je past.

Leningen.nl werkt ook transparant naar hun klanten toe. Niet alleen zorgen ze ervoor dat klanten voordelig kunnen lenen met een lage rente, maar ze zijn ook transparant over hun tarieven. Hiermee zorgen ze ervoor dat je als klant weet waar je aan toe bent. Omdat ze zelf niet gelieerd zijn aan een vaste kredietverstrekker, ben je voorzien van een onafhankelijke en betrouwbare service. Hun provisie krijgen ze op het uitstaande leenbedrag.

Leningen.nl helpt je aan de laagste rentes op de markt en zorgt ervoor dat de afhandeling vlot en snel verloopt. Zo krijg je binnen de 24 uur al een vrijblijvende offerte. Binnen de 1 à 2 dagen mag je het geld op je rekening verwachten wanneer de lening is goedgekeurd. Daarnaast worden je persoonlijke gegevens beschermd tegen derden.

Is Leningen.nl betrouwbaar?

Leningen.nl verstrekt de leningen niet zelf, maar gaat voor de klant de mogelijkheden bij verschillende financiële instellingen vergelijken. Het beschikt eveneens over de vergunning Autoriteit Financiele Markten (AFM). Hun registratienummer is 12012535. Ook klanten die in het verleden hebben samengewerkt met Leningen.nl zijn tevreden over de geleverde diensten.

Klantenservice en klachten

Wie vragen of opmerkingen heeft over het bedrijf of de diensten die ze aanbieden, kan terecht bij de klantenservice. Zo zijn ze op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 18:00. Via mail kun je heb ook bereiken met vragen over hun dienst of met klachten. Hierop proberen ze steeds zo snel mogelijk een antwoord te bieden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden gebruik gemaakt van de diensten van Leningen.nl? Heb je geld kunnen besparen met hun service of heb je een slechte ervaring met hen? We horen het graag van je. Schrijf nu een beoordeling en help toekomstige klanten op weg.

Reviews over Leningen.nl
Gerelateerde bedrijven
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Mozzeno logo
Mozzeno
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Leningen.nl

Het bedrijf Leningen.nl is geverifieerd door ons. De webshop Leningen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Leningen.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Leningen.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Leningen.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Leningen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Leningen.nl.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg eenvoudig

Ik heb een paar maanden geleden een lening van 50.000 aangevraagd om mijn rekeningen te consolideren. Ik werd geweigerd. Een paar maanden snel vooruit en ik kreeg een e-mail waarin stond dat ik me nu kwalificeerde, dus ik voltooide de aanvraag en werd goedgekeurd. Erg eenvoudig proces.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Twan F.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Leningen.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Mozzeno logo
Mozzeno
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Leningen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Leningen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Leningen.nl actief?

Leningen.nl is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Leningen.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Leningen.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie