Kredietspotter logo

Kredietspotter reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kredietspotter reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
25
Kredietspotter logo
Website
kredietspotter.nl
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en ervaringen

Geld lenen kost geld en als je geld wilt lenen dan doe je bij voorkeur zaken met een betrouwbare partner die gunstige voorwaarden biedt. In dat kader zou Kredietspotter de voor jou ideale partner kunnen zijn. Om daar meer zekerheid over te krijgen, hebben wij de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je samengevat. Op basis daarvan kun je vervolgens zelf beslissen om ook via Kredietspotter zaken te gaan doen.

Over Kredietspotter

Kredietspotter geldt als onafhankelijk bemiddelaar als het gaat om leningen. Juist de onafhankelijkheid van Kredietspotter wordt geroemd. De specialist is niet gebonden aan een bank, dealer of een leasemaatschappij. Kredietspotter geldt als een onbetwist specialist op het gebied van leningen. Behalve leningen voor particulieren gaat het dan om ook zakelijke financieringen en Financial lease voor zowel nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s.

Waarom kiezen voor Kredietspotter?

Er zijn meer dan genoeg redenen om juist voor Kredietspotter te kiezen. Zo worden de meest voordelige leningen voor jou in kaart gebracht. Voorts leen je via bemiddeling van deze specialist altijd verantwoord. Ook de snelheid van handelen wordt alom geprezen. Vaak heb je nog dezelfde dag een offerte in de mailbox namelijk. Ook het feit dat bemiddeld wordt op een erg breed vlak – doorlopend krediet, persoonlijke lening, financial lease, lening oversluiten, autofinancieringen, motorfinancieringen, boot-, caravan- en camperfinancieringen en verbouwingsfinancieringen- spreekt erg veel mensen aan.

Is Kredietspotter betrouwbaar?

In Kredietspotter tref je een zeer betrouwbare partner, aldus concluderen we na het lezen van de beoordelingen van mensen die al eens zaken deden met Kredietspotter. De onafhankelijkheid staat als een paal boven water en de partners waarmee samengewerkt wordt hebben ook allemaal een goede naam. Bekende partners zijn onder meer de Ribank, Alpha Credits, BNP Paribas, Dutch Finance en Nationale Nederlanden. Ook dat geeft de consument vertrouwen en dat vertrouwen wordt getuige de klanten geen moment beschaamd.

Klantenservice en klachten

Uiteraard heeft Kredietspotter ook de klantenservice goed voor elkaar. Er zijn voldoende opties om een vraag te stellen en een klacht door te geven. In dat kader is het wel verstandig om eerst de veelgestelde vragen door te nemen. Vaak vind je dan al het antwoord op vragen namelijk. Wil je alsnog contact leggen met Kredietspotter? Dat kan via een speciaal contactformulier die je op de website vindt. Bovendien kun je gewoon bellen met deze specialist zoals het sturen van een e-mail ook gewoon een mogelijkheid is. Ook het adres is te vinden op de website, je kunt dus als je in de buurt bent ook altijd gewoon even binnenstappen.

Wil jij ook beoordelen?

Als je keuzes moet maken, heb je veel aan de reviews en ervaringen van mensen die al eens gebruik maakten van een aanbieder, product of dienst. De beoordelingen helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Ze bieden je praktische informatie en vooral onafhankelijke informatie. Op basis van die informatie maak je altijd een betere keuze. Daarom vragen we je vriendelijk om voortaan ook een recensie achter te laten. Zo kun jij andere mensen helpen om ook een weloverwogen beslissing te nemen. En echt, het is maar een kleine moeite.

Reviews over Kredietspotter
Gerelateerde bedrijven
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Mozzeno logo
Mozzeno
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
7
80% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Kredietspotter

Het bedrijf Kredietspotter is geverifieerd door ons. De webshop kredietspotter.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kredietspotter is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kredietspotter maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van kredietspotter.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van kredietspotter.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Kredietspotter.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel uitsluitsel

Na denk 30 min hadden we al een voorstel voor een Persoonlijke lening in de mail. Prettige service en snel geregeld. Je weet snel waar je aan toe bent en dat is prettig.

Geplaatst op: 26-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Aanvraag snel geregeld

Via de website is een krediet/lening aanvragen vrij makkelijk geregeld. Je ontvangt snel een voorstel en dat is wel prettig geregeld. Wat dat betreft heeft Kredietspotter het goed voor elkaar. Helaas kon ik niet het bedrag lenen wat ik nodig had dus ben niet geholpen daarmee. Toch is de service goed en is het wel het proberen waard.

Geplaatst op: 11-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Site is simpel en eenvoudig

De site is erg basic en weinig poespas. Dat maakt het aanvragen van een krediet eenvoudig. Maar het aanvragen is het probleem ook niet. Je moet afhankelijk van je wensen en eisen toch door een keuring heen. Zelf vond ik de service goed en hem via Kredietspotter een hoop informatie ingewonnen over de mogelijkheden, soorten leningen en wat de mogelijke gevolgen zijn. Uiteindelijk weet ik ook wel dat geld lenen geld kost, maar je goed voor laten lichten is wel belangrijk.

De service is echt goed en met de lening is het ook goed gekomen. Ik kon een Doorlopend krediet afsluiten en dat was zeer prettig. Inmiddels heb ik alles afbetaald en vond het prettig om met Kredietspotter te werken.

Geplaatst op: 27-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Beroerd!

Ik ga nooit meer in zee met die lui. Ik heb meerdere malen een aanvraag gedaan maar krijg maar geen lening. Ik voldoe aan alle eisen maar ze blijven me maar afwijzen.

Ik ga wel ergens anders een lening aanvragen

Geplaatst op: 27-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Gewoon normaal

Wij hebben een lening gedaan om de medicijnen van onze hond te kunnen betalen. Prima lening met een aardige overeenkomst. Ondanks mijn uitkering was het lenen geen probleem!

Geplaatst op: 28-01-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kredietspotter
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Mozzeno logo
Mozzeno
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kredietspotter een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Kredietspotter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kredietspotter actief?

Kredietspotter is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) geld lenen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Kredietspotter reviews? Dan kunt u naar de website van Kredietspotter gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie