Lot of Happiness logo

Lot of Happiness reviews, ervaringen en beoordelingen

Lot of Happiness reviews, ervaringen en beoordelingen
549
Lot of Happiness logo
Website
Lot of Happiness
Categorie
Goede doelen

Reviews en Ervaringen Lot of Happiness

Het winnend lot kopen en tegelijkertijd een kind steunen, het kan dankzij Lot of Happiness. Maar voor je een lot koopt, wil je uiteraard zeker weten of het niet enkel wat loze praatjes zijn. Daarvoor zit je hier op de juiste plek! Wil je graag meer weten Lot of Happiness en de beoordelingen over het bedrijf lezen? Lees snel verder en ontdek de ervaringen van andere kopers, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om bij Lot of Happiness te kopen.

Over Lot of Happiness

Lot of Happiness gelooft dat elke kind recht heeft op eerlijke kansen. Toch zijn er in Nederland duizenden kinderen die geen kind kunnen zijn. Dit omdat ze ziek zijn, geen kans krijgen om zich te ontwikkelen of in een onstabiele thuissituatie leven. En ook buiten Nederland zijn er genoeg kinderen die geen goede basis hebben. Lot of Happiness wil deze kinderen een betere toekomst bieden. Door samen goede doelen te steunen, willen ze het verschil maken voor zoveel mogelijk kinderen in de wereld. De goede doelen van Lot of Happiness richten zich op een betere gezondheid, een betere kans op groei, meer veiligheid en eerlijke kansen voor alle kinderen. Als onafhankelijke loterijorganisatie steunt Lot of Happiness vele goede doelen via hun inkomsten. Zo maak je bij het kopen van een loterijlot niet alleen kans op een mooie prijs maar ben je er ook van verzekerd dat je een goed doel steunt. Lot of Happiness is deel van Fairshare Nederland, dat in 2015 werd opgericht. Deze onafhankelijke loterijorganisatie zet zich in om extra geld te werven voor vele goede doelen. Dit doen ze door een innovatieve loterij te organiseren.

Waarom kiezen voor Lot of Happiness?

Dankzij Lot of Happiness is een goed doel steunen leuk en makkelijk. Op de website schrijf je je in en kies je het goede doel dat je wenst te steunen. In je e-mail ontvang je een uniek lotnummer, dat geldig is voor iedere trekking. Je betaalt €12,5 per lotnummer per trekking en de helft van die inleg wordt aan jouw goede doel gedoneerd. Met je lotnummer maak je een keer per seizoen en een keer per maand kans op mooie prijzen. De maandtrekking vind plaats elke tweede maandag van de maand en op de vierde maandag van maart, juni, september en december wordt er een Grote Goede Doelen Trekking georganiseerd.

Is Lot of Happiness betrouwbaar?

Voor je je lot koopt bij Lot of Happiness wil je natuurlijk weten of de website betrouwbaar is. Een onderzoek bij de onafhankelijke platformen toont aan dat Lot of Happiness veel positieve reviews ontvangt. Het originele concept wordt geprezen in de beoordelingen. Daarnaast heeft Lot of Happiness in 2020 een award gekregen voor Beste Goede Doelen Website. Hierdoor kunnen we concluderen dat Lot of Happiness een betrouwbare partner is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? De meeste vragen worden al beantwoord op de pagina met de veelgestelde vragen. Als je je antwoord daar niet vindt, kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch van maandag tot donderdag tussen 9u en 17u en op vrijdag tussen 9u en 16u. Daarnaast is het bedrijf ook via de e-mail bereikbaar of via de sociale mediakanalen, zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Wil jij ook Lot of Happiness beoordelen?

Heb jij een winnend lot gekocht bij Lot of Happiness en ben je laaiend enthousiast over het concept? Of heb je bedenkingen bij het concept van Lot of Happiness? We lezen graag welke ervaringen jij hebt met het bedrijf. Laat hieronder jouw beoordeling achter en help zo andere kopers om de juiste beslissing te nemen om te kopen bij Lot of Happiness.

Reviews over Lot of Happiness
Gerelateerde bedrijven
Telfort logo
Telfort
6 beoordelingen
5
WeetWieJeDate.nl logo
WeetWieJeDate.nl
2 beoordelingen
7
Canvasfotos.nl logo
Canvasfotos.nl
1 beoordeling
10
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Lot of Happiness

Lot of Happiness is geverifieerd door ons expert team. De webshop Lot of Happiness bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Lot of Happiness lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Lot of Happiness. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Lot of Happiness is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Lot of Happiness te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Sympathieke loterij voor het goede doel

Ik werd gebeld door Lot of Happiness en ik vind het een leuke manier om een goed doel te steunen en ook nog kans te maken op mooie prijzen. Hopelijk is het snel raak! Sympathieker concept dan de gevestigde loterijen. Ik steun Make-a-Wish!

Geplaatst op: 18-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieke B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk doel

Ik ben lid geworden door een actie waarbij ze aan de deur kwamen voor donaties. Ik wilde eigenlijk eenmalig doneren maar dat kon helaas niet dus toen heb ik een abbonoment afgesloten. Je kunt ook nog dingen winnen maar daar gaat het voor mij niet perse om.

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Benthe N.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lot of Happiness
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Telfort logo
Telfort
6 beoordelingen
5
WeetWieJeDate.nl logo
WeetWieJeDate.nl
2 beoordelingen
7
Canvasfotos.nl logo
Canvasfotos.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lot of Happiness een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Lot of Happiness. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lot of Happiness actief?

Lot of Happiness is vooral actief in de categorie goede doelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Lot of Happiness reviews? Dan kunt u naar de website van Lot of Happiness gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie