Telfort logo

Telfort reviews, ervaringen en beoordelingen

Telfort reviews, ervaringen en beoordelingen
1
Telfort logo
Website
Telfort
Categorie
Telecom

Telfort ervaringen

Ben jij niet zeker of Telfort de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Telfort ervaringen, reviews en beoordelingen van Telfort van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Telfort en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Telfort!

Over Telfort

Sinds 1998 heeft Telfort een licentie om in Nederland een gsm dekkend netwerk aan te leggen. Hiervoor maakt Telfort tot het heden gebruik van het netwerk van KPN. Voor de vaste telefonie en het internet maakt Telfort gebruik van het netwerk van KPN en Tiscali. Telfort bezit dan ook geen eigen netwerk en blijft dus afhankelijk van andere partijen. Momenteel bied Telfort net zoals alle andere grote telecom aanbieders telefoon, internet en televisie aan.

Waarom Telfort?

Telfort heeft ondanks ze geen eigen netwerk hebben een prima service en erge scherpe prijzen. De scherpe prijzen zijn dan ook het grote voordeel van Telfort. Naast de scherpe aanbiedingen bieden ze ook een goede service indien je iets wilt weten of als je gewoon hulp nodig hebt.

Overstappen naar Telfort

Overstappen naar Telfort is vrij gemakkelijk. Net zoals bij de overige aanbieders kan je gemakkelijk overstappen door je in te schrijven bij Telfort. Telfort regelt vervolgens de rest indien je oude contract geen voorwaarde heeft. Indien je vaste telefonie, televisie of internet afneemt bij Telfort dan is het vrij gemakkelijk dit zelf te installeren. Mocht het toch niet lukken dan kan je voor 70 euro dit laten installeren door een monteur.

Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
74 beoordelingen
3,5
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen
5
20% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Telfort

Telfort is geverifieerd door ons expert team. De webshop Telfort bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Telfort lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Telfort. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Telfort is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Telfort. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Telfort.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Telfort geeft geen gehoor bij opzegging contract

Bij ontbinding maak ik gebruik van mijn rechten op grond van het verzuimen van de verplichting van het leveren van de diensten door Telfort, gespecificeerd in de overeenkomst. Ik ga over tot onmiddellijke ontbinding van de desbetreffende overeenkomst. Ik heb een probleem met de router die niet oplosbaar is door het vervangen van het exemplaar door een exemplaar van hetzelfde model. Zodra ik de router belast met de snelheden zoals gedefinieerd in de overeenkomst, raakt deze defect. Ik moet ik deze router resetten om hem opnieuw te kunnen gebruiken.

Ik constateer dat dit een defect in het model is, omdat ik bij twee exemplaren van hetzelfde model exact dezelfde problemen ervaar. Ik ben van mening dat Telfort tekort is geschoten. Naar schatting heb ik ongeveer 10 maal de klantenservice gebeld heb, zonder dat er door Telfort een degelijke oplossing geboden werd. Dit heeft mij 2,5 uur van mijn tijd gekost.

Geplaatst op: 10-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Meijer

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring eerste keer contact met de service van Telfort

Telfort heeft een paar jaar geleden XMSNET glasvezel overgenomen. Tot heden geen enkel keer de service gebeld. Woensdag maar besloten om mijn lijn om te zetten naar 200Mbps. Afspraken gemaakt met medewerker: Binnen 2 dagen zou ik mijn contract krijgen en de 23ste was vast gezet dat de monteur zou komen. Vandaag maar bellen waar me contract bleef, krijg nu in een keer te horen dat ik tot 17:00 moet wachten en dat op de 23ste de beloofde 200Mbps niet geleverd wordt maar 5 dagen later. Krijg ik in een keer een mail dat de beloofde 2 dagen niet haalbaar wordt en dat er nog 5 dagen bij komen (voor een simple contract en begin datum???). Weer bellen, oorzaak was we kunnen helaas het niet in orde maken en kost meer tijd. Ik vroeg netjes OK maar als dit niet volgende week in orde is (dus duidelijkheid over de gemaakte afspraken) kan ik dan gewoon me bestaande abbo houden en de nieuwe laten zitten. Zegt de medewerker dood leuk nee, u heeft tijdens het gesprek akkord gegeven. Ik zei gelijk ja heel leuk maar de afspraak van binnen 2 dagen de contract af te leveren wordt niet nagekomen, de afspraak dat ik dan op de 23ste 200Mbps wordt niet nagekomen en nu is zelfs de monteur op de 23ste is niet zeker nu (ja ik werk dus moet natuurlijk tijdig mijn werkgever informeren over een vrijname). Dus alle afspraken van Telfort hoeven ze niet na te komen maar als consument moet je dat wel doen. Zit dus tot volgende jaar vast, maar ga zeker KPN benaderen volgende jaar voor een overstap als het vaker alleen onkunde is tijdens afspraken, dit zou dan zekers een overstap naar een andere bekwaam provider. Als bonus wordt in een gesprek gevraagd op het einde of ik van mijn mobiele provider naar Telfort wil overstappen, uhhhhh wat denk je zelf met deze eerste ervaring.

Geplaatst op: 09-02-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brian

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een en al ellende

Oi oi oi, waar zal ik eens beginnen. Het is gewoon een lange hellse tocht geweest met Telfort. Geen bereik op mijn telefoon op de meest vreemde plekken, rekeningen die verkeerd zijn of gewoon dubbel worden afgeschreven. Hoe vaak ik wel niet aan de lijn heb gehangen wil je niet weten. Dus nooit meer voor mij Telfort!

Geplaatst op: 22-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt super

Kan niets anders zeggen dan super. De deals zijn echt scherp en veel voordeliger. Heb een mobiel met abonnement gekozen. Om geld te besparen en toch "hip" te zijn heb ik voor een smartpakker gekozen. Dat is dus niet het laatste model maar wel redelijk up to date. Ik heb geen hoge eisen dus ik bespaar zo op mijn mobiel en het abonnement.

Alles was binnen enkele dagen geleverd en geweldige service.

Geplaatst op: 28-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overstappen een drama

Ik ben overgestapt met internet, bellen en tv naar Telfot. De mevrouw aan de telefoon zei dat ik totaal geen hinder zou ondervinden, maar het tegendeel is waar! Nu blijft er tussen het opzeggen en het nieuwe abonnement een week te zitten. In het ergste geval zit ik dus een week zonder internet, telefoon en televisie. Bedankt Telfort!

Geplaatst op: 12-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Telfort
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Proximus logo
Proximus
74 beoordelingen
3,5
Scarlet logo
Scarlet
32 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Telfort een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Telfort. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Telfort actief?

Telfort is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet , simonly , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Telfort reviews? Dan kunt u naar de website van Telfort gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie