WeetWieJeDate.nl logo

WeetWieJeDate.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
WeetWieJeDate.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
51
WeetWieJeDate.nl logo
Website
weetwiejedate.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen WeetWieJeDate.nl

Ben je op zoek naar een partner en wil je je aanmelden bij WeetWiejeDate.nl? Dan wil je uiteraard eerst weten of deze website betrouwbaar is. Om hier achter te komen kun je simpelweg de informatie op deze pagina lezen. Op deze pagina lees je namelijk meer over WeetWiejeDate.nl, waar de onderneming voor staat, waarom je voor de onderneming zou moeten kiezen en of WeetWiejeDate.nl daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je op deze pagina meer over de ervaringen van reeds bestaande leden van WeetWiejeDate.nl, waardoor je een objectief beeld krijgt over de organisatie en vervolgens zelf een goede weloverwogen keuze kunt maken om wel of geen lid te worden bij WeetWiejeDate.nl.

Over WeetWieJeDate.nl

WeetWieJeDate.nl is een onlinedatingsbureau waar mannen en vrouwen geholpen worden bij het vinden van een partner voor een date, een vaste relatie of voor mailcontact. WeetWieJeDate.nl is een website van de onderneming Dimex Online B.V. uit Uden. Dit is een organisatie die diverse websites ontwikkeld en zich bezighoudt met, webdesign, online marketing en zoekmachine optimalisatie. Het bedrijf is zowel actief in Nederland als in België. WeetWieJeDate.nl heeft als uitgangspunt om een veilig platform te bieden waar mensen op een toegankelijke manier kennis mee kunnen maken. Ook wil de onderneming dat je op een toegankelijke manier met het platform kennis te maken. Vandaar dat je bij WeetWieJeDate.nl gratis lid kunt worden en een profiel aan kunt maken. Indien je lid wordt biedt WeetWieJeDate.nl verschillende contactmogelijkheden, zoals chatten en een anoniem berichtensysteem. De mogelijkheden, en de kansen op het vinden van een geschikte date, worden groter indien je een abonnement afsluit bij de organisatie.

Waarom kiezen voor WeetWieJeDate.nl

Wil je eenvoudig en veilig online daten? Dan is het platform WeetWieJeDate.nl wellicht wat voor jou. Op WeetWieJeDate.nl worden profielen van gebruikers dagelijks gecontroleerd, om zo te zorgen voor een zo veilig mogelijke date-omgeving. Het platform heeft een gelijke verhouding aan man en vrouw profielen en is daarnaast toegankelijk vanaf je smartphone, tablet en je computer. Hierdoor kun je bij WeetWieJeDate.nl altijd en overal op zoek gaan naar een leuke date. Om kennis te maken met WeetWieJeDate.nl kun je gratis lid worden en een profiel aanmaken. Indien je wilt beschikken over meerdere mogelijkheden, kun je een abonnement afsluiten. Zodra je lid bent heb je een onbeperkte inzage in profielen van gebruikers, kun je chatten met andere singels en kun je onbeperkt foto’s plaatsen en berichten ontvangen. Mocht je een vaste partner gevonden hebben, of geen behoefte meer hebben om te daten, kun je jouw abonnement bij WeetWieJeDate.nl weer eenvoudig beëindigen.

Is WeetWieJeDate.nl betrouwbaar?

Voordat je een profiel aanmaakt bij een onlinedatingsbureau is het altijd raadzaam om van tevoren te kijken of de organisatie daadwerkelijk betrouwbaar is. Bij WeetWieJeDate.nl hoef je je hier geen zorgen over te maken. WeetWieJeDate.nl is een website van een bestaande Nederlandse onderneming en voldoet aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden. Hieruit kun je opmaken dat de onderneming daadwerkelijk betrouwbaar is. Zo is de onderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft de onderneming een fysiek adres, en kun je via de klantenservice van de organisatie altijd een medewerker te spreken krijgen. Ook is het platform zeer populair en heeft het reeds vele tevreden beoordelingen van gebruikers. Daarnaast stelt het bedrijf ook hoge standaarden aan veiligheid en anonimiteit. Zo worden jouw gegevens op WeetWieJeDate.nl goed beveiligd met een SSL-certificaat en worden alle profielen meerdere malen per dag zowel systematisch als handmatig gecontroleerd.

Klantenservice en klachten

WeetWieJeDate.nl heeft een toegankelijke klantenservice die klaar staat om haar leden te helpen waar nodig. Indien je een medewerker van WeetWieJeDate.nl wilt spreken kun je de onderneming benaderen per mail of via het online contactformulier. Doorgaans word je snel geholpen door een medewerker van WeetWieJeDate.nl. Ook worden klachten snel afgehandeld en staan de medewerkers van WeetWieJeDate.nl klaar om je te helpen bij het zo veilig mogelijk gebruikmaken van het platform.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al bekend met het platform WeetWieJeDate.nl, en wil je andere graag over jouw ervaringen vertellen? Schrijf dan een review over de onderneming en help andere met het verkrijgen van een objectief beeld over WeetWieJeDate.nl. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld of je een leuke date hebt gevonden via het platform, of je tevreden bent met de service van WeetWieJeDate.nl en of je het platform ook aan andere zou aanbevelen. Schrijf daarnaast ook wat jouw verdere ervaringen zijn en of je in het algemeen tevreden bent over het gebruik van WeetWieJeDate.nl.

Reviews over WeetWieJeDate.nl
Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
4 beoordelingen
9
Qupid.nl logo
Qupid.nl
2 beoordelingen
9
EliteDating logo
EliteDating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met WeetWieJeDate.nl

WeetWieJeDate.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop WeetWieJeDate.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is WeetWieJeDate.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via WeetWieJeDate.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

WeetWieJeDate.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van weetwiejedate.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg vreemde zaak

Ik kwam via Facebook op deze datingsite en ze boden 24 uur gratis lidmaatschap aan. Ik dacht baad het niet schaad het niet dus laat ik het eens proberen. Ik aangemeld en vervoglens kon ik niet meer inloggen? Heel vreemd als je het mij vraagt. Ik kom dan ook al sinds de aanmelding niet meer op de site en heb ook niks via mijn mail ontvangen.

Geplaatst op: 26-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over WeetWieJeDate.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alleenstaande Papa's logo
Alleenstaande Papa's
4 beoordelingen
9
Qupid.nl logo
Qupid.nl
2 beoordelingen
9
EliteDating logo
EliteDating
3 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WeetWieJeDate.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over WeetWieJeDate.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WeetWieJeDate.nl actief?

WeetWieJeDate.nl is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de WeetWieJeDate.nl reviews? Dan kunt u naar de website van WeetWieJeDate.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie