Maxima Kitchen Equipment logo

Maxima Kitchen Equipment reviews, ervaringen en beoordelingen

Maxima Kitchen Equipment reviews, ervaringen en beoordelingen
543
Maxima Kitchen Equipment logo
Website
Maxima Kitchen Equipment
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Maximakitchenequipment

Als je een eigen horecazaak hebt, is het erg belangrijk om de juiste keukenapparatuur te voorzien. Alleen zo kan je je klanten het beste geven. Koop daarom je apparatuur in een kwalitatieve webshop. Maximakitchenequipment is in dat geval een goede keuze. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, vind je er terug. Overweeg je om aankopen te doen bij Maximakitchenequipment? Bekijk dan bij ons de Maximakitchenequipment ervaringen en kom zo te weten of deze webshop voor jou de beste optie is!

Over Maximakitchenequipment

Maximakitchenequipment is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de verkoop van keukenapparatuur. De toestellen in het assortiment zijn precies op maat van horecazaken en voldoen aan alle vereiste normen op vlak van hygiëne en veiligheid. Het assortiment is bovendien erg uitgebreid. Zo vind je er niet alleen kookapparatuur, maar ook toestellen voor de koeling, het warm houden en het verpakken van voedsel.

De missie van Maximakitchenequipment is om het meest succesvolle keukenapparatuur bedrijf in de wereld te worden en hun klanten de beste klantenervaring te bieden. Dat probeert het bedrijf te bereiken aan de hand van het uitgebreid en kwalitatief aanbod, de gebruiksvriendelijke website en de 24/7 klantensupport. Maximakitchenequipment verzendt je artikelen bovendien binnen de 24 uur naar de gewenste plaats.

Waarom kiezen voor Maximakitchenequipment

Maximakitchenequipment is de webwinkel bij uitstek voor horecazaken die voeding verkopen. De kwalitatieve keukenapparatuur die je er terugvindt maakt het bereiden van maaltijden namelijk zoveel eenvoudiger. Doordat het aan strikte hygiëne- en veiligheidsnormen voldoet, weet je dat je te maken hebt met professionele apparatuur. En dat is erg belangrijk als je je zaak serieus neemt.

Winkelen bij Maximakitchenequipment heeft ook als pluspunt dat je er 24/7 terechtkan met al je vragen. Daarnaast krijg je je artikelen snel geleverd. De webshop biedt je eveneens de beste kwaliteit aan scherpe prijzen. Er zijn dus redenen genoeg om voor Maximakitchenequipment te kiezen!

Is Maximakitchenequipment betrouwbaar?

Horeca apparatuur kopen, doe je uiteraard niet zomaar. Het is belangrijk om te achterhalen of de webwinkel betrouwbaar is, zodat je kan rekenen op de beste kwaliteit. Dat is bij Maximakitchenequipment zeker het geval. Als je met twijfels zit, is het namelijk mogelijk om de showroom te bezoeken.

De webwinkel is bovendien voorzien van een aantal certificaten en heeft een goede klanttevredenheidsscore. Ook de vele positieve recensies stellen je gerust. Bij Maximakitchenequipment kan je dus winkelen zonder zorgen!

Klantenservice en klachten

Heb je al artikelen gekocht bij Maximakitchenequipment en ben je toch niet 100% tevreden? Meld dan je klachten via telefoon of e-mail. Je mag hen ook contacteren in het geval van vragen. Als je de showroom wilt bezoeken, dien je wel eerst een afspraak te maken.

Wil jij ook beoordelen?

Laat je beoordelingen bij ons achter als je al aankopen gedaan hebt bij Maximakitchenequipment. Zo help je anderen met het maken van de juiste beslissing. Aarzelen is niet nodig, want het schrijven van een review neemt amper tijd en beslag en is erg eenvoudig!

Reviews over Maxima Kitchen Equipment
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Keukenspeciaal.nl logo
Keukenspeciaal.nl
7 beoordelingen
8,6
Greenpan logo
Greenpan
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Maxima Kitchen Equipment

Het bedrijf Maxima Kitchen Equipment is geverifieerd door ons. De webshop Maxima Kitchen Equipment is al sinds 2014 een betrouwbare partij om te bestellen. Maxima Kitchen Equipment is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Maxima Kitchen Equipment maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Maxima Kitchen Equipment is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Maxima Kitchen Equipment te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kwaliteit

Ik heb onlangs wat spullen gekocht en ik was zeer tevreden. De producten zijn zeer robuust en volledig van staal. Ze zijn erg stil en bewegen niks, zelfs niet op hoge snelheid. Het was echt een uitstekende aankoop en als ik nog zoiets nodig heb dan twijfel ik niet om nog een keer hier te bestellen.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mart V.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Maxima Kitchen Equipment
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Keukenspeciaal.nl logo
Keukenspeciaal.nl
7 beoordelingen
8,6
Greenpan logo
Greenpan
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Maxima Kitchen Equipment een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Maxima Kitchen Equipment. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Maxima Kitchen Equipment actief?

Maxima Kitchen Equipment is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen en witgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Maxima Kitchen Equipment reviews? Dan kunt u naar de website van Maxima Kitchen Equipment gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie