NewFigure Clinic logo

NewFigure Clinic reviews, ervaringen en beoordelingen

NewFigure Clinic reviews, ervaringen en beoordelingen
46
NewFigure Clinic logo
Website
NewFigure Clinic

NewFigure Clinic ervaringen

Opzoek naar een manier om af te vallen en een mooier lichaam te krijgen? Bekijk dan de NewFigure Clinic ervaringen van mensen die een strak lichaam hebben dankzij deze zorg en diensten van de NewFigure Clinic.

Over NewFigure Clinic

NewFigure is een nieuwe manier waarop jij kunt afvallen. Je kan de afslankbehandeling online volgen maar ook in de kliniek. Het doel van NewFicure Clinic is om mensen te helpen bij het afvallen en te ondersteunen bij het behalen van het streefgewicht. Heb je al veel diëten gevolgd en wil het maar niet lukken dan is NewFigure Clinic een echte aanrader. Samen met de professionele diëtisten van NewFigure Clinic wordt een persoonlijk dieetplan opgesteld. Lijd je aan obesitas of morbide obesitas dan ben je bij NewFigure Clinic aan hert goede adres.

Waarom NewFigure Clinic

NewGigure Clinic wordt ondersteund door specialisten op het gebied van diëten zoals diëtisten en artsen. Door de individuele afvalbehandeling wordt NewFigure Clinic gezien als een geslaagde en effectieve manier die al voor vele mensen hun leven heeft veranderd. Wil je gebruik maken van de online mogelijkheden van NewFigure Clinic dan kan dat ook. Je profiteert dan ook nog eens van een flinke korting. De online methode is uitermate geschikt als je weinig tijd hebt of niet naar de kliniek wil of kan komen.

Afvallen zonder hongergevoel

De unieke wijze waarop de NewFigure Clinic werkt is een van de redenen waarom al veel mensen met succes vele kilo's zijn verloren. Je kan namelijk afvallen zonder telkens een hongergevoel te hebben. De reden waarom afvallen vaak lastig is komt omdat je bij vele diëten niets mag en daardoor al snel een hongergevoel krijgt. Het gevolg hiervan is dat je dan weer teveel gaat eten en het afvallen mislukt. NewFigure Clinic maakt hier een verandering is en zorgt ervoor dat je kan afvallen zonder hongergevoel.

NewFigure Clinic ervaringen

Lees hier wat de NewFigure Clinic ervaringen zijn van mensen die zijn afgevallen met behulp van deze kliniek. Heb je zelf een NewFigure Clinic ervaring en wil je deze delen met anderen? Schrijf dan een review en geef NewFigure Clinic een beoordeling. Reviews over NewFigure Clinic
Gerelateerde bedrijven
Optimaformula.nl logo
Optimaformula.nl
2 beoordelingen
9
Dierenapotheek logo
Dierenapotheek
2 beoordelingen
10
Supplementen logo
Supplementen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,9
88% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Lees onze review over NewFigure Clinic

NewFigure Clinic is geverifieerd door ons expert team. De webshop NewFigure Clinic bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is NewFigure Clinic lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via NewFigure Clinic. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

NewFigure Clinic is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van NewFigure Clinic. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van NewFigure Clinic.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt een aanrader

Als je wilt afvallen, raad ik je aan met zekerheid, om bij New Figure Clinic te zijn.
Ik ben nu 9 dagen bezig en in die 9 dagen ben ik dus 4,2 kilo afgevallen!
Je wordt verder goed geholpen. Je krijgt een schema mee naar huis, waar op staat wat en hoeveel je moet eten.
Dus, niet twijfelen gewoon doen!

Geplaatst op: 06-02-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Therees

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dankbaar

Ik ben ondanks mijn chronische ziekten toch al 14 kilo afgevallen. Het gaat niet snel, maar dat kan ook niet in mij geval. Goede begeleiding.

Geplaatst op: 23-09-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miranda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gezond en verantwoord dieet met top begeleiding van een coach

Mijn eerste ervaring met Newfigure was direct een fijn en vertrouwd. Duidelijke uitleg en niks werd overgeslagen of overhaast behandeld tot ik alles begreep. In feite is het niet heel lastig: 6 eetmomenten, waarbij 3 normale maaltijden en 3 tussendoortjes. Ik moet veel water / thee drinken en mag vertrouwd 2 wijntjes per week.

De supplementen bij het dieet bestaat uit aminozuren, die voor mij werken door mij meer energie te geven en meer vet te verbranden. Heb ook geen honger en ga nu veel makkelijker naar de wc.

Ik heb zelf een medische achtergrond met een trage schildklier, diabetes en hoge bloeddruk. Heb een bmi van 36,4. Mijn dieet wordt vergoed door mijn zorgverzekering dus dat scheelt ook in de kosten. Mijn eigen bijdrage is nu maar 3 euro per week.

Mijn resultaten in deze afgelopen 8 weken zijn:

Week 1: 2,1 kilo eraf!
Week 2: 1,6 kilo eraf!
Week 3: 0,9 kilo eraf!
Week 4: 1,4 kilo eraf!
Week 5: 0,8 kilo eraf!
Week 6: 1,6 kilo eraf!
Week 7: 2,2 kilo eraf! ( ben erbij gaan sporten fitness en cardio)
Week 8: 1,4 kilo eraf!

Alleen maar lof en blij tot nu toe en begin het zelfvertrouwen weer terug te krijgen !!!
To be continued !

Geplaatst op: 18-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mariska Z.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Werkt wel voor even

Helaas zijn mijn ervaringen niet zo goed als de ervaringen die hier staan. Het dieet op zich is goed vol te houden en je valt er indedaad mee af. Helaas is de service die de kliniek aan bied niet zo goed.

Geld terug bij zorgverzekering?
Ze gaven van te voren, tijdens het dieet aan dat ik de kosten terug kon krijgen. Maar toen ik het indiende bij mijn zorgverzekeraar kreeg ik helaas niks terug en dit lag niet aan het eigen risico maar aan verkeerder afspraken die met de verzekering gemaakt zijn.

Begeleiding na het dieet:
Daarnaast geven ze aan dat je een na het volgen van het dieet nog terug kan komen voor gratis metingen, nu werd mijn afspraak afgezegt wegens ziekte, het overnieuw maken van een afspraak moest ik maar later doen. Dit later nog maals geprobeerd, hierbij werd ik erg onaardig aan de telefoon te woord gestaan. Hierdoor erg het gevoel gekregen dat wanneer ze geen geld meer aan je kunnen verdienen ze ook geen energie meer in ze steken.

Geen JoJo effect?...
Helaas na dit dieet weer 12kg aangekomen in 10mnd tijd.

Geplaatst op: 04-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Blij

Nadat ik in 2 jaar 25 kilo ben aangekomen door div redenen ben ik op internet gaan zoeken hoe en waar ik mij het beste in kon vinden.
Na een bod op vakantieveilingen heb ik toch de afspraak gemaakt.
Ik ben er zeer negatief ingegaan gezien wat je allemaal leest op het net.
Na de kennismaking in Rijswijk geloofde ik nog niet zo in.
Maar na een maand was ik bijna 6 kilo kwijt.
Ik ben nu positief en zeer blij met het nu al gehaalde resultaat en de prijs valt wel mee hoor.

Newfigure en zeker Angelique alvast bedankt

Ik ga zeker door met jullie tot mijn streef gewicht.

Geplaatst op: 06-04-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dave

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindelijk het dieet gevonden dat werkt met een goede coach!

Newfigure biedt mij nu al na 6 weken 8 kilo vetverlies! Ik ga naar de kliniek en daar krijg ik dan een rapport mee van een weegmoment. Ik zie zelfs waar mijn vet van mijn lijf eraf gaat. Helemaal geen honger en leuke mensen die daar bij Newfigure werken.

Elke week nieuwe adviezen en een stok achter de deur.
Ik eet er elke dag afwisselend en mijn gezin kan makkelijk mee doen aangezien er zo enorm veel lekkere recepten zijn! Ik vind koken nu eindelijk leuk, maar stiekem hoop ik dat die laatste 15 kilo er net zo hard vanaf gaan! Ik sport er niet eens bij. Ach met 3 kinderen noem ik dat ook gewoon sporten!

Newfigure het werkt voor mij super goed en zelfs ook voor mijn gezin! Geen klachten gekregen of zelf op te merken.

Geplaatst op: 03-02-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marjolein V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn dat intake gratis was

Ik ben naar New Figure Clinics gegaan om een intake te doen omdat deze gratis was. Ik vond het erg fijn om te horen hoe mij lichaam ervoor stond qua vetpercentage enz. Nu volg ik het online en dat bevalt mij echt goed. Ik doe het samen met een vriendin en daardoor motiveren we elkaar om het ook echt vol te houden.

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samanta

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Intake gesprek gehad

Al jaren heb ik last van flink overgewicht. Het komt deels door een aandoening en deels ook door mijn leefpatroon.

Ik ben daarom eens gaan rondkijken en kwam bij New Figure Clinic uit. Ik heb eerst eens op internet uitgezocht of er reviews waren en of er mensen waren die hun ervaringen wilde delen. Helaas kon ik naast de website van New Figure Clinics zelf niet veel vinden.

Daarom heb ik besloten om een intake gesprek te doen. Op een donderdag ben ik langsgegaan en werd heel vriendelijk ontvangen. Vervolgens zijn we in het gesprek door alle klachten en kwalen gegaan en heb ik uitgebreide informatie gekregen over de mogelijke behandeling.

Ik zit nu nog te twijfelen maar denk wel dat ik het ga doen. Het is een hele stap voor me maar denk dat ze genoeg kennis en kunde in huis hebben om me te helpen met mijn kwalen.

De intake heb ik als zeer prettig ervaren en de service was heel goed in ieder geval.

Geplaatst op: 07-04-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over NewFigure Clinic
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Optimaformula.nl logo
Optimaformula.nl
2 beoordelingen
9
Dierenapotheek logo
Dierenapotheek
2 beoordelingen
10
Supplementen logo
Supplementen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NewFigure Clinic een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over NewFigure Clinic. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,9 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NewFigure Clinic actief?

NewFigure Clinic is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de NewFigure Clinic reviews? Dan kunt u naar de website van NewFigure Clinic gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie