Nieuwemeubels.com logo

Nieuwemeubels.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Nieuwemeubels.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1393
Nieuwemeubels.com logo
Website
nieuwemeubels.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Nieuwemeubels.com

Ben je op zoek naar nieuwe meubels? Ga je voor het eerst een woning inrichten en heb je nog van alles nodig op het gebied van woninginrichting? Of is alleen de eethoek aan vervanging toe? Nieuwemeubels.com heeft een leuk aanbod op dit terrein. Als je wilt weten of dit een betrouwbare winkel is, kun je recensies van andere consumenten lezen. Wij verzamelden deze beoordelingen over Nieuwemeubels.com. Ze staan hier handig voor je op een rijtje. Lees wat andere mensen in een review schrijven over dit bedrijf en beslis vervolgens of je hier wel of niet je meubels wilt kopen.

Over Nieuwemeubels.com

De eigenaar van Nieuwemeubels.com is Huib Jansen. Hij komt uit Tiel en is getrouwd en vader. Hij is nog maar een paar maanden eigenaar van deze webshop. Er is echter direct al sprake van een enorme groei. Huib is al vanaf zijn zestiende werkzaam in de meubelbranche. Hij heeft op allerlei terreinen veel ervaring opgedaan, zodat hij deze wereld door en door kent. Door de coronacrisis ging alles even net iets anders dan gepland. Huib besloot contact op te nemen met meubelleveranciers en hen te vragen of hij bij hen kon inkopen. Dit liep allemaal aardig succesvol en daarom zocht hij al snel naar een grotere ruimte voor de opslag en voor een showroom. Er is al met al veel ervaring in de meubelbranche. Nieuwemeubels.com wil echter niet iets anders te werk gaan dan andere meubelzaken. Daar is vaak het idee dat het verkopen van de meubels de hoogste prioriteit moet hebben. Is alles afgehandeld en afgeleverd bij de klant, dan is het proces zo goed als rond. Nieuwmeubels.com wil dat graag anders aan gaan pakken. Ze willen van begin tot eind een persoonlijk contact met de klant. Al meteen vanaf de bestelling wordt er telefonisch contact opgenomen met de betreffende klant. Vanaf dat moment wordt de klant helemaal ontzorgd. Wat betreft de levering, maar ook qua montage. Desgewenst wordt ook het verpakkingsmateriaal weer mee retour genomen. De meubels die in de shop worden opgenomen, moeten aan een aantal eisen voldoen. Er wordt gekeken naar de kwaliteit, de leveringstermijn en de prijs.

Waarom kiezen voor Nieuwemeubels.com

Wil je veel gemak ervaren bij het bestellen en laten leveren van je nieuwe meubels, dan kan Nieuwemeubels.com een handig adresje zijn voor jou. Je bestelt namelijk via de shop je gewenste producten, maar vervolgens krijg je een telefoontje. De medewerkers van dit bedrijf staan continue voor je klaar. Zij monteren de meubels ook voor je en als je dat op prijs stelt nemen ze zelfs het verpakkingsmateriaal weer mee. Je kunt in de shop van alles vinden op het gebied van meubels. Denk aan tafels, stoelen, verlichting, dressoirs, banken en voetbanken. Ben je specifiek op zoek naar een lamp, dan kun je nog filteren op hanglampen, vloerlampen, tafellampen en lichtbronnen. Zie je een product dat je graag wilt hebben, dan is de prijs die je ziet ook meteen de uiteindelijke prijs. De levering en de montage zijn daar al bij inbegrepen.

Is Nieuwemeubels.com betrouwbaar?

De eigenaar van Nieuwemeubels.com heeft al zo’n 20 jaar ervaring in de meubelbranche. Verder zie je dat hij zich op de site heel persoonlijk voorstelt. Je kunt dan ook uitgaan van een uitstekende betrouwbaarheid. Je kunt ook zelf even langsgaan bij de showroom. Maak daarvoor wel een afspraak. De voorkeur gaat uit naar de avond, omdat de medewerkers overdag vaak de meubels aan het bezorgen en monteren zijn. Er zijn al een aantal beoordelingen van eerdere klanten en daaruit kun je concluderen dat Nieuwemeubels.com waarmaakt wat ze belooft. Meubels worden zonder extra kosten te berekenen gemonteerd en ook het verpakkingsmateriaal wordt daadwerkelijk weer meegenomen. Over de goede service zijn dus uitstekende reviews te vinden. Het bedrijf is tenslotte ook aangesloten bij WebWinkelKeur.

Klantenservice en klachten

Nieuwemeubels.com staat heel graag klaar voor de klanten. Direct vanaf het moment dat je iets bestelt. Wil je een vraag stellen, dan kun je bellen, mailen of een bericht achter laten op Facebook. Hoeveel de medewerkers van deze winkel het zich niet voor kunnen stellen dat klanten niet tevreden zijn, is er een klachtenregeling te vinden op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een keer iets gekocht bij dit bedrijf? Laat je ervaringen weten door middel van een review. Met jouw beoordeling help je andere consumenten om een weloverwogen beslissing te nemen om hier wel of niet te kopen.

Reviews over Nieuwemeubels.com
Gerelateerde bedrijven
Terapy logo
Terapy
2 beoordelingen
9,5
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
Esentimo logo
Esentimo
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Nieuwemeubels.com

Het bedrijf Nieuwemeubels.com is geverifieerd door ons. De webshop nieuwemeubels.com is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. Nieuwemeubels.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Nieuwemeubels.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Nieuwemeubels.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van nieuwemeubels.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Nieuwemeubels.com.

Geplaatst op: 14-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
AANRADER!!

Hier een lamp gekocht tegen mooie prijs,bij problemen achteraf(waar ze niks kunnen aandoen) wordt je vlot en correct geholpen.
Ik zou hier zeker terug kopen!!

Geplaatst op: 01-02-2023
Laatst bewerkt op: 01-02-2023
Geschreven door: Pedro K.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie eetkamerbank

Ik heb hier echt een super mooie eetkamerbank besteld die ik in de showroom van de winkel heb gezien. Het ziet er echt prachtig uit en ben er erg blij mee. De kwaliteit is ook prima voor de prijs die ze boden.

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Keano V.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Nieuwemeubels.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Terapy logo
Terapy
2 beoordelingen
9,5
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
Esentimo logo
Esentimo
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nieuwemeubels.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Nieuwemeubels.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nieuwemeubels.com actief?

Nieuwemeubels.com is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Nieuwemeubels.com reviews? Dan kunt u naar de website van Nieuwemeubels.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie