Nitrado logo

Nitrado reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Nitrado reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4852
Nitrado logo
Website
server.nitrado.net
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Nitrado

Bij Nitrado kun je een gaming server huren. Dit bedrijf maakt de ervaring van het gamen met meerdere spelers nog beter! Nitrado maakt van jouw ervaring de hoogste kwaliteit. Dit doen ze door een combinatie van hoogwaardige technologie op verschillende locaties aan te bieden en door veel aandacht te besteden aan de klantenservice. Ben jij benieuwd naar Nitrado? Lees de reviews en ervaringen van andere spelers zodat je meer te weten komt over dit bedrijf. Op deze pagina lees je de reviews van echte mensen.

Over Nitrado

Nitrado is opgericht in 2001 en heeft intussen meer dan 20 jaar ervaring. Met je eigen server van Nitrado speel je meer dan 120 games. Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid en er zijn type spellen voor elke smaak. De geavanceerde software zorgt ervoor dat je geniet van de beste game-ervaring. Nitrado heeft zeer veel ervaring op het gebied van serverhosting en biedt kwaliteit, prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid. Zo werkt Nitrado onder meer samen met Intel, Supermicro en Juniper.

Waarom kiezen voor Nitrado

Nitrado werkt met hardware in volledige eigendom. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van meerdere tier-3 datacenters over de hele wereld. Dit zorgt wereldwijd voor lage latenties en een optimale game-ervaring. Alle locaties en partners moeten voldoen aan een lange lijst eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en reactietijd. Met de Nitrado gameserver configurator kun je de games op je server wisselen wanneer je maar wilt. Heel makkelijk. Je hoeft je dus niet aan één spel te binden. Nitrado is 's werelds toonaangevende hoster van gameservers en biedt gameservers van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Ze zijn onmiddellijk beschikbaar, dus je hoeft niet te wachten tot je van start kunt met een nieuwe game.

Is Nitrado betrouwbaar?

Alle gameservers maken uitsluitend gebruik van enterprise-grade SSD-opslag. Het bedrijf is volledig eigenaar van de hardware en profiteert hierdoor van maximale flexibiliteit. Als Intel-partner heeft Nitrado toegang tot de nieuwste CPU-modellen, nog voordat ze op de markt komen. Voor extra veiligheid van je gegevens tijdens het gamen, gebruiken de servers allemaal Error-Correcting Code (ECC) RAM. Verder worden er regelmatig back-ups gemaakt, is de netwerkconfiguratie zeer goed bestand tegen hardwarestoringen en werken de servers met twee aparte Power Supply Units (PSU's). Twijfel je nog? Lees dan direct de ervaringen van andere gamers met Nitrado zodat je een completer beeld krijgt van dit bedrijf.

Klantenservice en klachten

Er staat een uitgebreide FAQ op de website van Nitrado. Hier vind je onder meer informatie over games en services, je persoonlijke account en krediet. Ook is het mogelijk om een ticket te openen of om direct contact op te nemen met een medewerker van Nitrado. Raadpleeg ook zeker de beoordelingen op deze pagina voordat je besluit om een abonnement af te sluiten.

Wil jij ook beoordelen?

Game jij met veel plezier op je eigen server? Of vind je het juist niet zoveel toevoegen? Door jouw ervaring met Nitrado te delen, zorg je ervoor dat andere gamers ook de juiste keuze maken. Wat vind je van het aanbod aan games? En wat zijn nou echt de voordelen van een eigen game-server? Wat vind je van de prijs-kwaliteit van de aangeboden dienst? Laat direct jouw beoordeling over Nitrado achter!

Reviews over Nitrado

Gerelateerde bedrijven

Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Nitrado

Ons team van experts heeft Nitrado geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Nitrado bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Nitrado is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Nitrado is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van server.nitrado.net. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Nitrado.

Geplaatst op: 07-11-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Nitrado


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Nitrado een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Nitrado. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Nitrado actief?

Nitrado is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) games.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Nitrado reviews? Dan kunt u naar de website van Nitrado gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie