Norton logo

Norton reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Norton reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1498
Norton logo
Website
norton.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Norton

Een optimale bescherming van je apparaten - het is een overweging die ons allemaal aangaat. Wegens het ruime aanbod op de markt wordt een weloverwogen beslissing uitdagend, maar gelukkig sta je er allesbehalve alleen voor. Zij die je voorgingen lieten uitgebreide ervaringen achter. Op basis hiervan maak je een keuze waar je geen spijt van krijgt. Is Norton betrouwbaar? Waarin maakt Norton het verschil? Hieronder ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over Norton’s missie.

Over Norton

Norton AntiVirus (NAV) - beter gekend als Norton - is een frequent gebruikt anti-virusprogramma van hoogstaande kwaliteit. Bij aankoop van nieuwe apparatuur zoals laptops en computers, werd het vaak reeds voorgeïnstalleerd. Omstreeks 1994 nam Symantec Central Point Anti-Virus (CPAV) over en vandaag de dag opereert het nog steeds als Norton’s moeder. Norton wordt beschouwd als het meest bekende product binnen het aanbod van Symantec.

Waarom kiezen voor Norton?

Norton biedt een brede waaier aan toepassingen. Je rekent op talrijke producten en diensten, ontworpen met oog op een uitmuntende beveiliging van je apparaten. Er wordt ingezet op WiFi- en VPN-doeleinden en daarnaast wordt er een bijzonder belang aan online privacy gehecht. Naargelang je abonnementspakket - van gratis tot betalend - beschik je over verscheidene opties en extra’s. Een LiveUpdate-functionaliteit zorgt voor een eenvoudige afhandeling van de nieuwste updates. Met een toepassing genaamd ”˜productactivatie’ ontvang je een nauwkeurige antipiraterijbescherming. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen drie pakketten - Norton 360 Standard, Deluxe en Premium. Dankzij regelmatige acties en voordeligheden bespaar je een aanzienlijk percentage van het prijskaartje. Apparaatbeveiliging voor één, vijf of tien PC’s, Macs®, smartphones of tablets, antispy-, mal- en ransomware, een firewall, 10-50-75GB aan cloudopslag, wachtwoordbeheer én Secure VPN zijn slechts voorbeelden van Norton’s pakketinhouden.

Is Norton betrouwbaar?

Een samenwerkingsverband van experts, vakspecialisten en medewerkers zorgt voor een voortdurende groei. Bij Norton wordt er uitgegaan van een hands-on, zorgvuldige aanpak en dit op maat van de klant als individu. Men is steeds op zoek naar innovatieve overwegingen, bedoeld om beveiligingen verder aan te scherpen. Wanneer je rondvraag doet binnen je omgeving (welke beveiligingsapparatuur gebruikt men zoal?) zal Norton ongetwijfeld meer dan eens doorklinken.

Klantenservice en Klachten

Dankzij het efficiënte systeem van Norton, los je veel problemen zelf op. Je ontvangt uitgebreide aanwijzigingen en wanneer je naar www.support.norton.com surft, stelt er zich een lijst aan veelgestelde vragen beschikbaar. Binnen je persoonlijke portaalomgeving ontvang je ondersteuning, op maat van je producten. Zit je met verdere vragen, opmerkingen, suggesties of klachten? Een klantenservice helpt je graag verder. Een chat bereik je zonder wachttijden en met inbegrip van een real time vertaalprogramma. Norton-experts bieden daarnaast telefonische ondersteuning.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kreeg je een helder beeld omtrent Norton’s aanbod en kwaliteiten. Het werd je ongetwijfeld duidelijk dat wanneer het om beveiliging gaat, Norton een zekere meerwaarde biedt. Sloot je intussen een abonnement af? Aarzel niet en help overige geïnteresseerden verder door een eigen beoordeling achter te laten.

Reviews over Norton
Gerelateerde bedrijven
Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Verisure logo
Verisure
2 beoordelingen
9,5
Nitrado logo
Nitrado
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Norton

Het bedrijf Norton is geverifieerd door ons. De webshop norton.com is al sinds 1991 een betrouwbare partij om te bestellen. Norton is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Norton maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Norton is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van norton.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Norton.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Belachelijke service. 50 minuten bezig om een account te stoppen van mijn moeder... schaam je

mijn moeder is opgenomen in een tehuis... heeft een abonnement ???? bij norton... kan ik niet stoppen. omdat ze een verkeerd woonadres heeft opgegeven... haha... emailadres klopt wel... bankrekening ook...
wat is jullie probleem... ??? te goed beveiligd ...belachelijk... hoe kan ik dat nu stop zetten.
schandalig ... stel je voor dat ze was overleden......

Geplaatst op: 22-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Burch

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Meer spam en reclame dan een gratis virusscanner

Minstens 6x per dag pop-ups en mailtjes van Norton met irrelevante "waarschuwingen" die uiteindelijk gewoon reclame zijn voor andere Norton produkten, verschrikkelijk irritant.

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Herziene review na contact met helpdesk Norton - top.

Ik heb op 21-1-2022 een review geschreven over het niet lukken om een abonnement te stoppen via de Norton site. Dat was ook een drama. Met behulp van de Norton helpdesk (020-5040539) lukte het op 24-1-2022 gelukkig probleemloos en snel om mijn abonnement te stoppen. Ik moest een half uurtje wachten voor ik contact had, maar werd daarna vriendelijk en deskundig te woord gestaan. De dame in kwestie erkende dat de site verbetering behoefde en dat daaraan gewerkt werkt. Maar bovenal werd mijn verlengde abonnement meteen teruggedraaid en teruggestort, en ik werd geholpen met het implementeren van het abonnement via de andere leverancier. Mijn leerpunt voor volgend jaar: neem vooraf contact op met Norton omdat er altijd een kortingsregeling bestaat. En via Norton gaan bestaande abonnementen automatisch verder, zonder dat je die weer opnieuw hoeft te activeren (wat ik nu via die andere leverancier wel moet doen). Gemak mag iets kosten, en dat valt met die korting dus reuze mee. Ik heb mijn mening over Norton herzien.

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra R.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Norton schrijft automatisch geld af en hun site is zo onduidelijk ingericht dat ik niet terechtkom bij hoe ik dat kan annuleren.

Ik gebruik al een paar jaar Norton om mijn laptop en telefoon te beschermen. Dit abonnement koop ik niet rechtstreeks via Norton maar elders, wat een stuk goedkoper is. Bij Norton zelf moet je dan een vinkje uitzetten zodat het abonnement vanuit Norton zelf niet automatisch verlengd wordt. Dat heb ik eerder gedaan maar dit jaar niet, kennelijk moet je het elk jaar opnieuw doen. Dat is dus al lastig. Maar je geld terugkrijgen is nog veel lastiger. Er is namelijk door Norton abonnementsgeld voor komend jaar van mijn rekening afgeschreven en dat wil ik terug. Ik wil het in deze review over de klantenservice van Norton hebben. Alles gaat via hun site. Ze bieden de optie om de levering te annuleren en het geld terug te storten, dat moet je aanvragen. Prima. Maar dat lukt me niet. Er bestaat geen rechtstreekse link naar een aanvraagformulier of iets dergelijks. Je komt na het aanklikken van de annuleringsoptie op een algemene vragenpagina. En van daaruit is er geen doorkomen aan. Er staat een link naar annuleren maar die werkt niet. Ik moet het zelf maar uitzoeken via allerlei omwegen, links die niet werken etc. Ook inloggen hielp niet. Ik ben er maar mee opgehouden, zo klantonvriendelijk en onlogisch maak ik zelden mee. De verlenging ging perfect, vandaar mijn goede review op dat punt, maar de service op andere gebieden is bar slecht. De mogelijkheid om een vraag te stellen is er niet, laat staan chatten. Dit was mijn laatste jaar Norton.

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Petra R.

5 / 10
1/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima spul

Goede virusscanner zonder te vele poes pas. doet wat het moet doen en doet dit uitstekend. nooit virussen gehad dus ik ben erg content hiermee.

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willem B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Norton
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Voidu logo
Voidu
3 beoordelingen
7,7
Verisure logo
Verisure
2 beoordelingen
9,5
Nitrado logo
Nitrado
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Norton een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Norton. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Norton actief?

Norton is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Norton reviews? Dan kunt u naar de website van Norton gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie