Old Inn Wonen logo

Old Inn Wonen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Old Inn Wonen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
541
Old Inn Wonen logo
Website
Old Inn Wonen
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Old Inn Wonen

Bij Old inn wonen vind je prachtige industriële houten meubels. Old inn meubels koop je tegenwoordig niet alleen in hun winkel, maar ook online. Lees gauw verder om te weten te komen wat klanten van deze webshop vinden. Je leest hier namelijk hun ervaringen en meer in de persoonlijke reviews van klanten. .

Over Old Inn Wonen

Old inn Wonen is in 1972 opgericht. Waar het starte als kleinschalige meubelmakerij, werd het al gauw een grote meubelzaak. Je kunt vandaag de nog altijd in de winkel van Old inn Wonen shoppen. Deze winkel is gevestigd in Dirkshorn. Hier kun je de complete collectie in het echt bekijken. Woon je niet in de buurt? Dan shop je de gehele collectie eenvoudig online.

Old inn Wonen focust zich op houten meubelen en meubelen met een industriële look. Ook combineren zij vaak houten meubelen en een industriële stijl. Bij Old inn Wonen kun je eettafels, banken, stoelen, kasten en meer vinden in deze unieke stijl.

Waarom kiezen voor Old Inn Wonen

Zoek jij stijlvolle meubels voor in huis, maar mogen deze net wat anders zijn dan bij de mainstream meubelwinkels? Old inn Wonen speelt in op de trends, maar behoudt altijd haar unieke en eigen stijl.

Wanneer je kiest voor meubels van Old inn Wonen, kies je voor kwaliteit. Old inn Wonen staat bekend om haar goede kwaliteit en werkt met robuuste materialen. Omdat je bij Old inn Wonen altijd meubels van écht hout kunt kopen, kunnen de prijzen hoger uitvallen. Dit is echter te zien als een investering. De meubels vans Old inn Wonen worden vervaardigd van stevige materialen en je hebt daardoor ook jaren plezier van een kwalitatief hoogwaardig meubelstuk.

Old inn Wonen zorgt altijd voor een snelle en veilige verzending. Wil je niet lang hoeven wachten op jouw bestelling of heb je met spoed een nieuwe bank of eettafel nodig? Kijk dan in de webshop gelijk onder het kopje ‘uit voorraad leverbaar’. Hier zie je alle meubels die momenteel op voorraad zijn en direct verzonden kunnen worden. Deze heb je altijd snel in huis. Je kunt dan zelf de gewenste bezorgdatum kiezen. Wanneer je ervoor kiest om de bestelling zelf op te halen in de winkel, hoef je geen verzendkosten te betalen.

Is Old Inn Wonen betrouwbaar?

Old inn Wonen is zeker een betrouwbare webshop voor houten en industriële meubels. Je hebt namelijk niet alleen te maken met een webshop, maar met een fysieke winkel die al sinds 1972 actief is. Je kunt de fysieke winkel bezoeken en daar kopen of veilig via de webshop online.

Old inn Wonen is ook betrouwbaar als het gaat om betalen. Dit kan natuurlijk veilig in de winkel, maar ook zeker veilig online. De klant mag zelf een betaalmethode kiezen en kan zo altijd veilig naar keuze afrekenen. Zo kun je natuurlijk overboeken, maar ook direct en veilig per bank betalen met Ideal. Ook accepteert Old inn Wonen betalingen met creditcard of Paypal.

Klantenservice en klachten

Online nieuwe meubels kopen kan nog best een opgave blijken. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd om hulp vragen bij de klantenservice. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de afmetingen, hoe de kleur precies uitvalt of wil je meer weten over de verzending? De klantenservice is op werkdagen altijd bereikbaar voor vragen en advies. Zij weten alles over de collectie van Old inn Wonen en kunnen je vakkundig adviseren. Je kunt de klantenservice bellen en mailen, maar je mag natuurlijk ook altijd in de winkel langskomen voor hulp en advies.

Heb je een klacht over de webshop of heb je een punt van kritiek? Dan is het goed om dit rechtstreeks te melden bij Old inn Wonen. Zij kunnen feedback goed gebruiken en gaan altijs professioneel om met klachten. Bel de klantenservice van Old inn Wonen wanneer je niet tevreden bent en zij lossen het probleem zo snel mogelijk voor je op.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens besteld bij Old inn Wonen of heb je meerdere meubels van deze webshop bij jou in huis staan? Vertel dan iets meer over jouw ervaring met Old inn Wonen. Heb je online besteld of in de winkel en wat kun je vertellen over de service bij Old inn Wonen. Ook kun je bijvoorbeeld iets vertellen over de kwaliteit van de meubels en kun je laten weten of je hier in de toekomst nogmaals zou bestellen en waarom wel of niet.

Reviews over Old Inn Wonen

Gerelateerde bedrijven

Terapy logo
Terapy
2 beoordelingen
9,5
Livengo logo
Livengo
1 beoordeling
10
Aosom.nl logo
Aosom.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

5,7
23% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Lees onze review over Old Inn Wonen

Old Inn Wonen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Old Inn Wonen bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Old Inn Wonen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Old Inn Wonen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Old Inn Wonen is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Old Inn Wonen. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Old Inn Wonen.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte uitvoering van afspraken..

Na 5x telefoneren kreegik eindelijk een mailtje... Na nogmaals Bol gebeld te hebben bleek het eindelijk opgestuurd.. Moest naar huis spoeden omop tijde zijn. Wel een mooie tafel...

Geplaatst op: 27-08-2022
Laatst bewerkt op: 27-08-2022
Geschreven door: John M.

6 / 10
3/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte zaak

Old Inn werft klanten door hun te beloven dat de spullen als ze op voorraad zijn binnen een tot 6 dagen geleverd worden. Ik heb 10 mei jl. Een salontafel besteld was op voorraad. 18 mei navraag gedaan waar de salontafel blijft. Zij deelde mij mee dat die al 6 dagen klaarstond voor verzending. Ik moest maar naar de vervoerder bellen. Vervoerder gebeld. Deze deelde mij mee dat zij geen zending hadden ontvangen. Namiddags krijg ik een mailtje van de vervoerder dat zij 23 mei de tafel leveren. Heb geantwoord prima zie ik jullie dan. Zou een dag voor de levering een track en tracé nummer krijgen. Niets gekregen. Vandaag de 23e gebeld met de vervoerder. Voor ons adres was niets ingepland. Na lang zoeken en overleg heen en weer was er bij hun iets fout gegaan met de mail. Moest maar een nieuw leveringsafspraak maken. Heb hun gezegd en geschreven dat zij de levering maar naar Old Inn terug moeten sturen. Ik ben helemaal klaar met de winkel en de vervoerder. Zij sturen je van het kastje naar de muur en terug.

Geplaatst op: 23-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een top bedrijf mooie meubelen en heel goede service!!!

Heb nu al een tafel, salontafel, eetkamerstoelen, en een dressoir gekocht.
Ik heb besteld via mail er is altijd meteen contact en de meubelen werden correct op tijd afgeleverd.
Ik had nu een stoel kapot door mijn zoon. Dus Oldinn wonen kon hier niks aan doen en ik krijg toch een nieuwe zitting omdat ik een goede klant ben.
Ongelooflijk wat een fijn bedrijf het is ik zou meteen weer daar bestellen!!

Geplaatst op: 01-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Silvie G.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer! Wat een kansloos bedrijf

26 oktober 2021 een tafel besteld met een V poot. Zou op voorraad zijn maar na meerdere keren bellen en navragen en mailen had ik dan eindelijk mijn tafel op maandag 7 februari 2022, joepie, ten minste dat dacht ik. Tafel was flink beschadigd dus deze stond nu in de kamer tegen de kant.
Daarbij komt dat ik voor montage van een professionele meubel man had betaald, ten minste dat dacht ik....ik.heb zo vaak gezegd dat ik we montage bij had betaald en de mannen die de tafel kwamen brengen liepen zo mijn huis uit, uhhh maar ik heb betaald voor een montage, antwoord -> maar dat doen wij nooit, wij zijn een pakket bezorging. En omdat de tafel toch heel erg beschadigd was zei ik laat idd nu maar zitten.

Opnieuw contact met Old Inn. Er was een nieuw blad en kon zaterdag 12 feb geleverd worden en de oude tafel opgehaald. Dit ging in 2 verschillende shifts door dezelve koerier, heel stom gepland maargoed. Ondanks het vele aandringen dat ze met 2 moesten komen omdst het blad groot en zwaar is stond hier 1 klein mannetje die uiteindelijk met een karretje het tafelblad kwam weghalen waarbij ik dacht...als dat maar goed gaat ivm beschadigingen door zo een karretje.
Einde van de dag zou het nw blad komen maar ze haalde het niet, mag het 1900 uur? Uhm nee dan zijn we er niet meer. Mogen we dan zondag, prima.
Zondag kwamen deze gasten een uur te vroeg van Brenger. De chauffeur kwam met zijn vader, maar ik had toch betaald voor levering met montage, nou ja ze gingen hun best doen. Schuift de vader de zware zwarte V poot aan de kant met als gevolg grote krassen in mijn grond...WATTTT. En ergens neem ik het de chauffeur en vader van de chauffeur van Brenger niet kwalijk want dit is niet hun vak. Flinke discussie ook weer met deze mannen,precies uit dit verhaal bleek dat ze dit nooit doen, dus Old Inn laat mij betalen voor een paar gasten die met een boekje erbij mijn tafelblas zo goed mogelijk proberen te monteren aan de tafel poot. Dan kan ik net zo goed zelf prutsen en dat wil ik juist niet.
Na de krassen en de discussie gingen ze toch proberen de tafel in elkaar te zetten, tenminste dat dacht ik, er zaten verkeerde schroeven bij, die passen niet. En als ik nu ook nog heel goed naar het blad kijk dan past deze tafelblad helemaal niet eens op de geleverde tafelpoot. Dan zouden er nieuwe gaten geboord moeten worden.
Ik heb mijn Rechtsbijstand hier al op zitten. Ik heb nog steeds geen tafel en ben een beschadigde vloer rijker. En hele onacceptabele situatie die Old Inn beter heel goed gaat oplossen want ik ga werkelijk waar op alle sociale media kanalen melden dat dit gebeurd is.

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amber

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend

Afgaande op de gegevens van de website: op voorraad en professionele bezorging, hebben wij op 12 Nov. een mango-eettafel met trapeziumpoot besteld. Wat bleek: niet op voorraad. Na informatie op 23 nov. werd gezegd: Ik heb onze transporteur opdracht gegeven om na te gaan waar uw bestelling is en deze direct te verzenden. Ik verwacht dat deze einde van deze week/begin volgende week bij wordt geleverd. Op 30-nov. kregen wij de mededeling: Wij zitten in de laatste 2 weken van verhuizing naar nieuwe magazijn.
Het is ook erg druk bij leveren. Diezelfde dag nog de volgende e-mail:
Beste Klant,
Ik heb zojuist even met magazijn contact gehad.
Het tafel blad staat klaar voor leveren het is alleen nog wachten op de tafelpoten die helemaal uitverkocht zijn.
Mochten tijdens de verhuizing nog meer tafelpoten tevoorschijn komen dan kunnen wij sneller leveren.
Hoor graag of u nog 1 tot 3 weken wilt wachten?
Ik ben daar toen mee akkoord gegaan.
Op 9 dec.: Onze excuses voor de verwarring.
We hebben helaas de trapezium poot niet op voorraad, hierdoor duurt de levering langer. Wij verwachten deze poot in week 51 bij ons transport.
Kregen op 29 dec. e-mail van XXLPakket.nl: Uw zending is zojuist bij ons aangemeld door Fulfilment Achterhoek B.V. ., wordt 31 dec. geleverd.
Levering op 31 dec.: Verkeerde tafel, geen professionele bezorgers, stinkende verpakking van de tafel, kortom bestelling niet geaccepteerd.
In het nieuwe jaar, op 3 januari mijn geld terug gevraagd. Geen vertrouwen meer in deze zaak OldInn.

Geplaatst op: 03-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk H.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zwaar onbeschoft behandeld door het personeel van Old Inn Wonen !!

Op 02-10-2021 bartafel mango online besteld.
Volgens hun website werd de tafel binnen zes werkdagen geleverd.
Na een mail gestuurd te hebben waar niet op werd gereageerd, zijn we op 17-11-2021 gaan bellen waar de tafel bleef. Een verkoopster Sandra genaamd, zei dat we uit het systeem waren en gaf aan dat ze daar niets aan konden doen.
Maar het zou geregeld worden, binnen een week zou de tafel binnen zijn, Niet dus !
Op 27-11-2021 opnieuw gebeld een zekere Lois gaf aan de tafel is deze week binnen en wordt dus deze week aan u geleverd maar u snapt het al, niet dus ! Op een nieuwe mail van mij werd weer niet gereageerd. Opnieuw gebeld op 03-12-2021 en Rik gaf aan de tafel te hebben gezien in het magazijn, we zouden na dat weekend een track en trace code ontvangen zodat we konden zien dat de tafel geleverd zou worden, na dat bewuste weekend, NIET DUS !!!!
Tijdens het telefoontje liet deze heer mijn partner niet eens uitpraten.
Ik heb gedreigd met een brief naar Radar te schrijven als het niet geregeld zou worden.
Heb ook nog een mail gestuurd dat ik naar de geschillen commissie zou stappen en naar de Consuwijzer zou mailen.
Ik heb in die mail mijn geld terug geeist en dat hebben ze uiteindelijk na twee en een halve maand terug gestort en de tafel van hun website afgehaald.
Ik zeg met een woord ONBESCHOFT en lees maar eens goed op hun eigen website wat een onbeschoft bedrijf het is wat mij betreft gaan ze op de fles met hun bedrog en gelieg.

Wie de waarde van zijn woord niet kent verlies zijn klanten aan een andere tent.

Dus hoe u aan een 8,5 score komt ik snap er niets van, zo als nog veel meer mensen die er besteld hebben het niet begrijpen.

Geplaatst op: 11-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Niet goed!!!!

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet meer kopen

Het aanschaffen en leveringen van meubels is altijd tot volle tevredenheid gebeurd. Of dit nu fysiek of online gebeurde. Totdat ik bij Old Inn Wonen terecht kwam. Dit is de eerste keer dat ik zeer ontevreden ben met een meubelonderneming. Op 23 oktober fysiek langs gegaan voor een tafel (die ik online al had gezien en op voorraad was). Afijn tafel gekocht alleen de levering van 1 tot 6 dagen ging niet lukken vanwege een nieuwe vervoerder. Dit zou waarschijnlijk twee weken duren. Geen probleem. Volgende dag gebeld om toch dezelfde tafel maar dan een slag groter te bestellen. Volgens de website was deze ook voorradig en zou geleverd worden binnen 1 tot 6 dagen. Echter bleek er geen voorraad te zijn. De levering zou in november plaats vinden. Of ik wel direct wilde betalen. Geen probleem. Half november contact gezocht of er al iets bekend was of dat ik de aangegeven vervoerder zelf moest contacten. Er werd aangegeven november komt de levering binnen ( het was toch november?!) en tevens was er een andere vervoerder. Op 25 november contact met nieuwe vervoerder. Stond niets in het systeem. Old Inn gecontact. Ja het blad stond klaar alleen de poot moest erbij gezocht worden. Begin volgende week zou ik een track& trace krijgen. Op 1 december vervoerder gebeld. Nee stond nog niet in het systeem, maar die avond zou er een levering binnen komen van Old Inn. Ik Old Inn bellen. Ja meneer de poot staat klaar, maar het blad niet (?!). Ik ga op zoek en bel u terug. Uiteindelijk zelf teruggebeld (na een aantal keer een bandje eindelijk te pakken). Het tafelblad is er niet, maar zal binnenkort wel weer op voorraad zijn(???!!!). Uh, vorige week was het tafelblad er wel en de poot niet, nu de poot wel en het blad niet. We hebben ook een ander blad eventueel voor u (andere type blad)??????? Ik kan het nog een keer aan een collega vragen of die kan kijken of hij er echt niet is.....als hij tijd heeft......... Ik had ook een mooie bank gezien bij Old Inn....maar.... ja dat wordt hem niet..... Ik wacht het deze week nog even af, eet verder aan de camping tafel, maar helaas heb ik er geen vertrouwen in. Dus voor nu 1 ster. Oja, en op de site blijft levering 1 tot 6 dagen gewoon staan???!!!

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie stoelen

Ik heb recent een aantal stoelen besteld bij de webwinkel en ik ben zer tevreden over de producten. Ze zijn erg mooi en zijn van een goede kwaliteit. Ik ben ook goed geholpen bij het uitzoeken van de producten.

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michael A.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Old Inn Wonen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Terapy logo
Terapy
2 beoordelingen
9,5
Livengo logo
Livengo
1 beoordeling
10
Aosom.nl logo
Aosom.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Old Inn Wonen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Old Inn Wonen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Old Inn Wonen actief?

Old Inn Wonen is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Old Inn Wonen reviews? Dan kunt u naar de website van Old Inn Wonen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie