Plent.nl logo

Plent.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Plent.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1095
Plent.nl logo
Website
plent.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Plent.nl

Steeds meer mensen zoeken hun heil in pure en eerlijke producten. Een aanbieder van deze producten is Plent.nl. Om te bekijken of de aanbieder ook jou van dienst kan zijn, hebben we de beoordelingen van bestaande klanten gelezen en die puntig voor je samengevat. Vervolgens is het aan jou om ook te kiezen voor Plent.nl, een aanbieder voor ”˜Health & Lifestyle’.

Over Plent.nl

Plent.nl wordt gezien als een van de toonaangevende aanbieders van pure en eerlijke producten. Die producten lopen uiteen van superfoods, vegan sportvoeding, vitamines, supplementen tot eco schoonmaakmiddelen, waarmee nog slechts een fractie van het enorme aanbod benoemd is overigens. De producten moeten bijdragen aan een gezond, fit en gelukkig leven. Plent.nl staat er eveneens om bekend dat het het assortiment op buitengewoon zorgvuldige wijze samenstelt.

Waarom kiezen voor Plent.nl?

De meeste mensen kiezen voor de specialist vanwege het grote aanbod aan producten. Ze hebben er nog echt iets te kiezen. Bovendien onderscheidt Plent.nl zich door de medewerkers, die echt alles weten over de wijze waarop je met de producten gezonder en gelukkiger kunt leven. De producten die je vindt zijn puur en gegarandeerd van de beste kwaliteit. Daarbij voert het bovendien een aantal eigen merken, in de vorm van bijvoorbeeld Plent, Big Food en Plantforce. Koop je bij Plent.nl, dan weet je altijd zeker dat de producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en normen.

Is Plent.nl betrouwbaar?

Met Plent.nl heb je een zeer betrouwbare partij ingeschakeld. Die betrouwbaarheid vertaalt zich in onder meer de enorme expertise waarover de medewerkers van deze organisatie beschikken. Bovendien voldoen de producten aan alle gestelde eisen. En die eisen zijn in deze branche best pittig. De beoordeling ”˜uitstekend’ die het van bestaande klanten krijgt, zegt wat dat betreft al veel. Nog iets; Plent.nl hecht aan de mening van de klant. Mis je iets of heb je suggesties, dan dringt het er op aan dit toch vooral kenbaar te maken. Plent.nl werkt samen met de Run for Kika, hetgeen toch ook wel degelijk iets zegt over de mate van betrouwbaarheid van deze specialist.

Klantenservice en klachten

Plent.nl biedt voldoende contactmogelijkheden, mocht je bijvoorbeeld een vraag hebben of een klacht in willen dienen. Dit kan met behulp van de chatfunctie van Plent.nl heel erg snel. Je kunt echter ook gewoon een e-mail sturen of bellen met de aanbieder. Op de website vind je eveneens een speciaal ontwikkeld contactformulier. Ook daar kun je prima gebruik van maken. Daarmee is de koek nog niet op. Plent.nl is namelijk actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. En ook langs die weg kun je altijd contact leggen met deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Natuurlijk heb je wel eens twijfels over welke keuze je moet maken. Is dat het geval, check dan altijd de beoordelingen van bestaande klanten. Die bieden je in elk geval altijd onafhankelijke beoordelingen en die helpen je echt verder. Om die reden willen je je vriendelijk vragen om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten. Je helpt andere mensen er echt mee!

Reviews over Plent.nl
Gerelateerde bedrijven
Vitaminecompleet logo
Vitaminecompleet
2 beoordelingen
9,5
Optimaformula.nl logo
Optimaformula.nl
2 beoordelingen
9
Synofit logo
Synofit
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Plent.nl

Het bedrijf Plent.nl is geverifieerd door ons. De webshop plent.nl is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Plent.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Plent.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van plent.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van plent.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer snel en goed geholpen

Altijd Zeer snel en netjes geleverd en hierdoor ben ik al jaren vaste klant.
De vegan Plantforce proteine is echt een aanrader

Geplaatst op: 12-06-2023
Laatst bewerkt op: 12-06-2023
Geschreven door: Kirsten V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Ik ben echt super geholpen door de klantenservice van de website. Ik kwam er zelf namenlijk niet helemaal uit hoe ik nou moest betalen maar ik ben uitstekent geholpen door een van de medenwerkers van de website.

Geplaatst op: 08-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isa T.

8 / 10
5/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Plent.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Vitaminecompleet logo
Vitaminecompleet
2 beoordelingen
9,5
Optimaformula.nl logo
Optimaformula.nl
2 beoordelingen
9
Synofit logo
Synofit
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Plent.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Plent.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Plent.nl actief?

Plent.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Plent.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Plent.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie