Qelviq logo

Qelviq reviews, ervaringen en beoordelingen

Qelviq reviews, ervaringen en beoordelingen
5193

Reviews en Ervaringen Qelviq

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Qelviq? Bij Ervaringensite.nl hebben we de reviews van Qelviq op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Qelviq te kopen. Betrouwbaarheid is van het grootste belang bij het kiezen van een product, en we willen je helpen de juiste keuze te maken. 

Over Qelviq

QelviQ is jouw persoonlijke sommelier bij jou thuis. Ze hebben een prachtig ontworpen slimme wijnkoeler die het gedoe wegneemt van het vinden van de perfecte serveertemperatuur voor wijn. Met QelviQ hoef je alleen het etiket te scannen, en het meet, brengt, en houdt je wijn op de optimale temperatuur - zonder dat je water of ijs nodig hebt. De Ask QelviQ-app, beschikbaar in de app store en Google Play, bevat informatie over meer dan 350.000 wijnen met hun aanbevolen serveertemperaturen, houdt je voorraad bij, geeft advies over wijn-spijscombinaties, en stelt je zelfs in staat om vragen te stellen aan hun sommelier over wijn.

Waarom kiezen voor Qelviq

Qelviq biedt een innovatieve oplossing voor wijnliefhebbers die de perfecte serveertemperatuur van hun wijn willen garanderen. Hun slimme wijnkoeler maakt gebruik van geavanceerde technologie om de temperatuur nauwkeurig te regelen en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van wijn zoals het bedoeld is. Met de Ask QelviQ-app wordt wijn selecteren en serveren een moeiteloze ervaring.

Is Qelviq betrouwbaar?

QelviQ is toegewijd aan kwaliteit en innovatie. Ze hebben de technologie ontwikkeld om wijnliefhebbers te helpen hun wijnervaring te verbeteren. Hoewel ze geen traditionele keurmerken of prijzen hebben, is hun reputatie in de wijnindustrie positief, en ze hebben een groeiende gemeenschap van tevreden klanten.

Klantenservice en klachten

QelviQ heeft een klantenservice die klaar staat om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden. Ze zijn bereikbaar via de contactgegevens op hun website. Als je ooit een klacht hebt, kun je deze bij hen indienen, en ze zullen er alles aan doen om deze op een professionele en vriendelijke manier op te lossen.

Wil jij ook jouw ervaring delen?

Heb je zelf ervaring met QelviQ die je wilt delen? We moedigen je aan om een beoordeling achter te laten en andere mensen te helpen bij hun keuze voor een slimme wijnkoeler. Jouw feedback kan anderen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze bij QelviQ.

Reviews over Qelviq
Gerelateerde bedrijven
Ecostoof logo
Ecostoof
1 beoordeling
10
Ochama logo
Ochama
2 beoordelingen
7
Welovewallpaper logo
Welovewallpaper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Qelviq

Het bedrijf Qelviq is geverifieerd door ons. De webshop Qelviq is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Qelviq is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Qelviq maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Qelviq is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Qelviq te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-07-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Qelviq
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ecostoof logo
Ecostoof
1 beoordeling
10
Ochama logo
Ochama
2 beoordelingen
7
Welovewallpaper logo
Welovewallpaper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Qelviq een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Qelviq. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Qelviq actief?

Qelviq is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Qelviq reviews? Dan kunt u naar de website van Qelviq gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie