Redjeboeketje logo

Redjeboeketje reviews, ervaringen en beoordelingen

Redjeboeketje reviews, ervaringen en beoordelingen
575
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Redjeboeketje

Het bedrijf Redjeboeketje is geverifieerd door ons. De webshop Redjeboeketje is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. Redjeboeketje is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Redjeboeketje maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Redjeboeketje is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Redjeboeketje te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Redjeboeketje.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super leuk initiatief

Super mooi initiatief. Mijn oma was erg verast en ze was er super blij mee. Er zat een leuk kaartje bij met een leuk bericht. Zo iets kleins kan al heel veel verschil maken voor mijn oma. Super!

Geplaatst op: 04-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johanna K.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Redjeboeketje
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kredietspotter logo
Kredietspotter
6 beoordelingen
7
Weight Watchers logo
Weight Watchers
33 beoordelingen
5,0
HotelSpecials logo
HotelSpecials
17 beoordelingen
6,9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Redjeboeketje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Redjeboeketje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Redjeboeketje actief?

Redjeboeketje is vooral actief in de categorie goede doelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Redjeboeketje reviews? Dan kunt u naar de website van Redjeboeketje gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie