HotelSpecials logo

HotelSpecials reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

HotelSpecials reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
27
HotelSpecials logo
Website
HotelSpecials
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen HotelSpecials

Even lekker een weekendje weg? Wie wil dat nou niet? Lekker een paar dagen er tussenuit en onbezorgd genieten. Terwijl anderen je eten klaarmaken, je bed opmaken en waarbij je eventueel ook nog eens zomaar het zwembad in kan springen (om maar een voorbeeld te noemen). Je droomt dus van een lekker hotelletje, tegen een leuke prijs en op een prachtige locatie. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Dat is natuurlijk niet zo moeilijk: gewoon even rondsurfen op internet. Jij hebt HotelSpecials vast ook al ontdekt. Maar nu wil je wel eerst even weten of je hier dan ook echt aan het goede adres bent. Want een paar dagen weg gaan is alleen echt leuk als het ook allemaal in kannen en kruiken is. Als je niet ergens komt, waar je eerst uren zelf het stof aan het wegpoetsen bent of waar je opeens op een afvalberg blijkt te slapen. Daarnaast wil je gewoon eenvoudig en snel kunnen reserveren. Hoe je nu te weten kunt komen of dit allemaal wel goed zit bij HotelSpecials? Simpel: reviews lezen natuurlijk. Ervaringen van anderen vertellen immers veel over HotelSpecials. Je kunt hier de beoordelingen van klanten die je voorgingen lezen én jij zelf kunt hier ook jouw recensie geven als je weg bent geweest via HotelSpecials.

Over HotelSpecials

HotelSpecials is de site waar je terecht kunt voor deals van meer dan 5.000 hotels! En dat ook nog eens met fijne, hoge kortingen. HotelSpecials biedt naast deze kortingen ook nog extra’s en specials aan. En dat niet alleen in ons eigen land, maar in veel meer landen in Europa. Het enthousiasme van het team is terug te lezen in hun eigen verhaal over HotelSpecials en daarmee weet je dat het met de passie wel goed zit. De boekingsservice is dan ook uitstekend én de ervaringen die je hier en daar leest zijn dan ook vooral heel lovend te noemen.

Waarom kiezen voor HotelSpecials

HotelSpecials biedt een breed scala aan hotels aan in Europa, met mooie aanbiedingen, specials en nog meer extra’s. Even een paar dagen weg op een heerlijke manier, zonder zorgen. En toch niet te veel kwijt zijn. Genieten van een wellness special, bijvoorbeeld, of ga je liever voor een citytrip? Wil je romantisch samen genieten of wil je juist een kindvriendelijk hotel? HotelSpecials heeft meerdere thema’s waar je uit kunt kiezen, zoals: hotel aanbiedingen, last minute, kerstarrangementen, 30 euro hotels, met zwembad, dagaanbiedingen, met bubbelbad, kasteelhotels, romantische hotels, kindvriendelijke hotels, luxe hotels, met de hond, goedkope hotels, oud & nieuw arrangementen en nog meer. Zo kan je heel handig zoeken naar precies dat wat jij zoekt. Onder de specials kan je kiezen uit City Specials, VIP upgrade Specials, Wellness Specials, Suite Specials, Diner Specials, All Inclusive Specials, Family Specials, 2 nachten 1 betalen, Voordeel Specials en Secret Specials. Heb je zin in inspiratie? Lees dan de blog van HotelSpecials!

Is Hotelspecials betrouwbaar?

HotelSpecials is gecertificeerd door Thuiswinkelwaarborg. Betalen doe je via een beveiligde betaalomgeving en met de betrouwbare betaalmethoden zoals iDEAL, Visa, Mastercard, American Express. De site is heel duidelijk hoe het omgaat met de persoonsgegevens en hoe alles is beveiligd. Overigens hoeven veel hotels pas betaald te worden bij aankomst in het hotel! Zo loop je al helemaal weinig risico.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is duidelijk aangegeven op de site. Als je hierheen doorklikt kom je bij de meest gestelde vragen. Hierin kan je handig zoeken op onderwerp. Staat daar je vraag niet bij of wil je gewoon graag advies als je een reservering wilt maken, dan kan je ze natuurlijk ook mailen of het contactformulier invullen die je op de site vindt. Er is geen telefoonnummer, maar ook dat wordt duidelijk gemeld. Heb je een wijziging wat voorkeuren betreft, dan kan je dit rechtstreeks via het hotel regelen. Het telefoonnummer van het hotel krijg je dan ook toegestuurd met je reserveringsbevestiging. Wil je uiteindelijk met meer of minder mensen op stap? Of liever toch een andere datum? Het hangt van het hotel af of je dit nog kunt regelen of niet. Maar dat alles kan je terugvinden in de boekingsvoorwaarden die voor jou gelden. Wil je iets wijzigen wat niet kosteloos lukt? Neem dan contact op met HotelSpecials.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al een paar dagen weggeweest naar 1 van de hotels die HotelSpecials aanbiedt? Hoe is dit bevallen? Mogen wij je vragen of je jouw review hier achter wilt laten? We horen graag hoe jij HotelSpecials zou willen beoordelen. Vertel in je recensie waarom je het een goed cijfer geeft of waarom juist niet. Want daar kunnen andere mensen immers veel meer mee. Zo kunnen zij een beslissing nemen of ze wel of niet via HotelSpecials op vakantie willen. Hoe verliep de reservering? Hoe was de kwaliteitverhouding ten opzichte van de prijs? Was het hotel wat je ervan had verwacht door de beschrijvingen bij HotelSpecials? En als er problemen waren (er kan immers altijd iets fout gaan): hoe werd er gereageerd door HotelSpecials? Wat zijn jouw ervaringen in andere situaties met de klantenservice? Wij willen je alvast bedanken voor de genomen moeite!

Reviews over HotelSpecials

Gerelateerde bedrijven

Trivago logo
Trivago
19 beoordelingen
5,8
Wetime.eu logo
Wetime.eu
1 beoordeling
10
Martins Hotels logo
Martins Hotels
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,9
50% zou hier weer kopen
17 beoordelingen
Ervaringen met HotelSpecials

Ons team van experts heeft HotelSpecials geverifieerd op een aantal punten. De webshop van HotelSpecials bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. HotelSpecials is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

HotelSpecials is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van HotelSpecials te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Afhandeling klacht slecht.

1 mnd verder, fout bij boeking nog steeds geen geld terug, bereikbaarheid en de snelheid dus slecht. Boek er niet of check dat het goed is gegaan al hoort dit natuurlijk niet want dan is de service helemaal slecht.

Geplaatst op: 23-06-2022
Laatst bewerkt op: 23-06-2022
Geschreven door: Ineke G.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service en respons tijd klachtenafhandeling

Heb via hotelspecials een arrangement geboekt bij hotel van der valk in drachten met 3 overnachtingen inclusief obtbijt en 2x 3 gangen diner. Helaas zijn mijn vriend en ik de eerste nacht niet lekker geworden door buikgriep en hebben moeten besluiten de volgende dag terug naar huis te vetrekken, waarbij wij dus geen enkele x van ontbijt gebruik hebben kunnen maken, maar 1 i.p.v 3 overnachtingen in het hotel hebben gehad en maar 1x 3 gangen diner hebben kunnen nuttigen i.p.v 2. Helaas kwamen we er bij uitchecken achter dat het volledige bedrag van het arrangement in rekening gebracht word, dit volgens hotel omdat we niet direct bij hotel zelf geboekt hebben maar via hotelspecials. Met hotelspecials hierover contact opgenomen met vervolgens als reactie dat ze hier pas naar zullen kijken na 20 werkdagen. Wat een service zeg, hopen er denk ik op dat men het na zo'n lange periode vergeet en het op zijn beloop zal laten gaan. Met dit soort bedragen gaat dat niet dus niet gebeuren. Hopelijk komt hotelspecials ons toch nog tegemoet, maar door eerdere terug gekregen mail heb ik daar weinig vertrouwen in.

Geplaatst op: 17-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waaaardeloos

Ze zouden een half jaar terug geld terug storten,al die tijd niks gehoord waardeloos bedrijf ook per telefoon niet te bereiken. Binnenkort maar een bezoekje bij hun brengen.zeer slecht allemaal.

Geplaatst op: 23-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal geen persoonlijk contact te krijgen

Door privé omstandigheden hebben we geprobeerd om ons nachtje weg samen te verplaatsen.

Ik heb op verschillende wijze en meerdere malen geprobeerd onze reservering te wijzigen en tot een oplossing te komen.
We hebben 1 keer reactie gekregen van iemand van Hotelspecials die niet kon meedenken in oplossingen.
Ik heb hierop gereageerd en heb hierna geen reactie meer mogen ontvangen.
Ik heb een klacht ingediend waar ik geen reactie op heb gekregen.
Ik heb het hotel gebeld die mij doorverwijst naar Hotelspecials.
We hebben geen informatie gekregen over de voorwaarden van de annuleringsverzekering.
Totaal geen enige vorm van oplossingsgericht en klantgerichtheid.

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: DJ S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik voel me opgwlucht

Hotel geboekt en betaald. Bij bevestiging bleken er andere data te staan dan ik had geboekt. Direct(half uurtje later) geannuleerd.
Kon niet geannuleerd worden maar ging hier om fout. Klacht ingediend geen enkele tegemoetkoming.
Dus 120 euro kwijt en niets voor terug( veel ergernis)
" foutje bedankt"

Geplaatst op: 28-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurgesteld

Verschillende keren bij Hotelspecials geboekt en altijd tot volle tevredenheid. Behalve de laatste keer ( augustus 2021). Volgens het hotel die we via Hotelspecials geboekt hadden klopte de prijs van de kamer niet.Heel veel gedoe gehad met het hotel omdat zij wilden dat we een meerprijs moesten betalen . Uiteindelijk hebben we toch moeten bijbetalen omdat we anders niet in het hotel konden verblijven.
Zelf hebben we het probleem bij Hotelspecials gemeld en zij zouden het uitzoeken en vervolgens niets meer gehoord.
En doordat het hotel ook Hotelspecials niet kon bereiken hebben ze de rekening bij ons neergelegd.
Nu weten we niet meer of we er wel op kunnen vertrouwen of de prijzen van Hotelspecials wel kloppen want het heeft echt een domper op ons verblijf gezet

Geplaatst op: 16-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ondanks bevestiving reservering géén plek in hotel?

Nooit meer !
Ondanks ontvangen bevestiging van reservering was er geen plek in het hotel.
Daar rijd je dan ..... voor niets naar het buitenland.
Ik boek nooit meer via deze site!!
Wat mij betreft onbetrouwbaar gebleken.

Geplaatst op: 25-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandelijk!

Ik boekte een hotel via deze maatschappij. Ik betaalde een meerkost, zodat ik ook een annulatieverzekering nam. Na annulatie krijg ik te horen dat er geen geld wordt teruggestort, maar wel een voucher. In de algemene voorwaarden staat nochtans dat bij annulatie het geld binnen de 5 werkdagen wordt teruggestort. Ik stel me dan de vraag waarom ik een annulatieverzekering nam?
Opgepast dus voor deze oplichterij!

In een reactie krijg ik te lezen dat ik geen annulatieverzekering zou hebben afgesloten, wat uiteraard niet klopt! Er wordt gezegd dat ik mijn geld niet kwijt ben en een voucher krijg, waar ik onmogelijk akkoord mee kan gaan. Ik en weldegelijk een annulatieverzekering waarin staat dat ik mijn geld binnen de 5 werkdagen krijg teruggestort. Ik boekte mijn hotel bij hotelspecials, waardoor de algemene. Voorwaarden van hotelspecials gelden. Nu wordt er mist gespoten door deze organisatie, zodat het lijkt dat hun algemene voorwaarden niet gelden, wat juridisch gezien uiteraard niet klopt... Jammer dat deze organisatie als reactie leugens verspreid om in een “beter daglicht” te komen te staan. Schandelijk...

Geplaatst op: 08-05-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Glenn

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede deals!

Erg goede deal kunnen scoren tijdens de hotelweek!

Geplaatst op: 06-12-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bedankt!

Klein hotel geboekt in Heerlen en na contact met de service desk kon ik mijn kleine zoontje gratis meenemen!

Geplaatst op: 16-07-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iris

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hotel in Goteborg

een goed hotel in Goteborg geboekt

Geplaatst op: 19-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuk hotel

Wij hebben afgelopen weekend een heerlijk weekend in Haarlem gehad. Het weer was prachtig waardoor we zo naar de zee konden. Het hotel was niet groot, maar wel erg leuk. Vriendelijk personeel en prima kamers. Zeker voor de prijs echt prima.

Geplaatst op: 10-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ideaal deel met airmiles betalen

Heerlijk weekend weggeweest naar de kust waar we echt even aan toe waren. Het mooie was dat we de helft van deze deal konden betalen met Airmiles welke ik spaar met tanken op de baas zijn kosten. Super combinatie dus :)

Geplaatst op: 23-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Victor

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima site

Prima website waar je gemakkelijk een hotel kan vinden en boeken. Voldoende informatie bij alle hotels en dat geld ook voor de plaatjes. Hierdoor krijg je een goede indruk van het hotel en kon ik tenminste gemakkelijk mij keuze maken.

Geplaatst op: 13-08-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niels

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Groot aanbod

Super grote website met echt giga veel hotels. Ik wou me vriendin toen we een jaar samen waren naar een romatisch hotel meenemen en dat is gelukt. We hebben geslapen in een soort kasteel welke ik via Hotespecials heb geboekt. Heb daar betaald wat ik toch wel wat betrouwbaarder vond. Maar na mijn eerste ervaring kan ik rustig stellen dat Hotespecials echt super betrouwbaar is.

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Raza

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Secret hotel hoge veluwe gedaan was super

Wij hebben met ze tweeen een secret hotel gedaan op de hoge veluwe en het was echt onwijs leuk. Van te voren weet je natuurlijk niet wat je krijgt, maar het was het dik waard. Het is wel wat spannend, maar 48 uur van te voren is het dan zover en kan jeh et zien. Wij zaten in een super fijn hotel (ga niet verklappen welke is niet leuk voor de mensen die nog kunnen boeken). Hebben een heerlijk weekend gehad met ze tweeen en onwijs romatisch genoten in de natuur :$

Geplaatst op: 18-03-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Damian &.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over HotelSpecials


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Trivago logo
Trivago
19 beoordelingen
5,8
Wetime.eu logo
Wetime.eu
1 beoordeling
10
Martins Hotels logo
Martins Hotels
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is HotelSpecials een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 17 beoordelingen geplaatst over HotelSpecials. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,9 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is HotelSpecials actief?

HotelSpecials is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de HotelSpecials reviews? Dan kunt u naar de website van HotelSpecials gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie