RocketLawyer.com logo

RocketLawyer.com reviews, ervaringen en beoordelingen

RocketLawyer.com reviews, ervaringen en beoordelingen
1221
RocketLawyer.com logo
Website
RocketLawyer.com
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Rocket Lawyer

Het kan zomaar zo zijn dat je eens in je leven te maken krijgt met een juridische zaak. In dat geval wil je er wel zeker van zijn dat je goed geholpen wordt en dat je nooit voor onverwachtse verassingen komt te staan. Om die redenen kiezen veel mensen ervoor om de hulp in te schakelen van een specialist. In dat geval is Rocket Lawyer een erg betrouwbare partij om in zee mee te gaan. Op deze pagina lees je verschillende reviews van andere consumenten die gebruik hebben gemaakt van de brede dienstverlening van Rocket Lawyer.

Over Rocket Lawyer

Rocket Lawyer: eindelijk is er juridische hulp voor een prijs die je als klant kunt veroorloven. Dure kantoren die je hierdoor links moet laten liggen zijn hier gelukkig verleden tijd. Het is de missie van Rocket Lawyer om zowel particulieren als ondernemers in staat te stellen op te komen voor hun rechten. Het team van Rocket Lawyer brengt dit helder in kaart door door juridische diensten begrijpelijk, betaalbaar en vooral erg gemakkelijk te maken. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat inmiddels wereldwijd miljoenen mensen op de diensten van Rocket Lawyer vertrouwen.

Waarom kiezen voor Rocket Lawyer

Rocket Lawyer biedt de veelzijdige dienstverlening erg overzichtelijk aan. Je kunt namelijk van een handig lidmaatschap gebruikmaken. Dit abonnement kost € 39,90 per maand, welke iedere maand op te zeggen is. Daarnaast zijn de eerste zeven dagen helemaal gratis, zodat je eerst op je eigen gemak uit kunt proberen of het abonnement helemaal naar wens is. Daarnaast zijn meer dan 130 juridische documenten gemakkelijk zelf op maat maken en je kunt je eigen document(en) gratis en gemakkelijk online tekenen.

Is Rocket Lawyer betrouwbaar?

Veel mensen hebben al gebruik gemaakt van de brede dienstverlening van Rocket Lawyer. De documenten van Rocket Lawyer zijn in samenwerking met de juridische uitgever Sdu opgesteld. Hierdoor kan er gegarandeerd worden dat de documenten die de klant met Rocket Lawyer opstelt rechtsgeldig zijn in Nederland. Bovendien beveiligt het team van Rocket Lawyer verschillende Europese servers. Dit betekent dat al je gegevens in alle gevallen beschermd en veilig zijn.

Klantenservice en klachten

Het is volkomen begrijpelijk dat je op dit moment bepaalde vragen hebt over de dienstverlening van Rocket Lawyer. Je stelt je juridische vraag aan een gespecialiseerde advocaat en als lid krijg je als klant maar liefst 33% korting op uurtarieven van aangesloten advocaten. Meer dan 20 miljoen klanten wereldwijd zijn je al voor gegaan en B2B en B2C klanten en mogelijkheden vormen onderdeel van het aanbod.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je wel eens gebruik gemaakt van de dienstverlening van Rocket Lawyer en ben je hier erg over te spreken? Door je review achter te laten op deze pagina, kun je wellicht ook andere consumenten of ondernemers overtuigen om een keer een kijkje te nemen op de website van Rocket Lawyer.

Reviews over RocketLawyer.com
Gerelateerde bedrijven
TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met RocketLawyer.com

RocketLawyer.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop RocketLawyer.com bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is RocketLawyer.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via RocketLawyer.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

RocketLawyer.com is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van RocketLawyer.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeggen dat ik premium lid ben terwijl ik meteen heb opgezegd op hun site.

Ik had huurcontract nodig dus heb betaald 4,95 en meteen daarna via hun site opgezegd zelfde dag! En nu zie ik dat ik premium lid ben. Heel vreemd!
Vond het juist fijn dat je meteen kon opzeggen.
Brief nu via post gestuurd van opzeggen.

Geplaatst op: 14-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Soraya K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne gratis versie

Bedankt, ik vind het geweldig dat het GRATIS was, en ik zie de waarde in het behouden van een betaald abonnement, maar we hebben dit zelden nodig, dus de $ 39,95 per maand. kosten zijn onbetaalbaar, sorry.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Charlotte S.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over RocketLawyer.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is RocketLawyer.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over RocketLawyer.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is RocketLawyer.com actief?

RocketLawyer.com is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de RocketLawyer.com reviews? Dan kunt u naar de website van RocketLawyer.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie