Sportcompressiekleding logo

Sportcompressiekleding reviews, ervaringen en beoordelingen

Sportcompressiekleding reviews, ervaringen en beoordelingen
966
Sportcompressiekleding logo
Website
Sportcompressiekleding
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Sportcompressiekleding

Wie geregeld gaat sporten weet als geen ander wat voor een impact het juiste materiaal en zelfs de juiste kleding kan hebben. Die paar percenten extra zijn vaak wat het verschil maakt tussen een goede prestatie/training en een slecht gevoel. Sportcompressiekleding is een goed voorbeeld van materiaal dat een dergelijk verschil kan maken. Ben jij op zoek naar sportcompressiekleding en ben je daarbij op de website Sportcompressiekleding.nl gestoten? Dan vraag je je vast af of deze website wel betrouwbaar is. Om je daarbij te helpen vind je op deze pagina reviews, ervaringen en beoordelingen van Sportcompressiekleding.nl.

Over Sportcompressiekleding

Sportcompressiekleding.nl is een webwinkel die sinds 2011 actief is binnen de sector van de sportcompressiekleding. Dit type kleding is bedoeld om net wat extra steun te geven tijdens het sporten zelf. Zo vermijd je krampen tijdens het sporten, herstel je sneller na het sporten en het kan ook een rol spelen bij blessurepreventie. Bijzonder aan Sportcompressiekleding.nl is dat de webshop uitgebaat wordt door fervente sporters. Dat betekent dat het assortiment ook echt in het veld uitgetest wordt door de verkoper. Het is dan ook niet toevallig dat Sportcompressiekleding.nl vooral inzet op kennis van zaken, kwaliteitsproducten en een goede klantenservice. Zo is er op de website een maatbepaling voor de klant en is er ook een vaste klantenkorting! Ben je als beginner of zelfs gevorderde op zoek naar meer informatie over een bepaald product of proces? Dan kan je via het informatieportaal op de website die dorst naar kennis lessen. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuwe producten? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Sportcompressiekleding.nl.

Waarom kiezen voor Sportcompressiekleding?

Sportcompressiekleding.nl biedt een ruim assortiment aan sportcompressiekleding aan van onder andere heel wat exclusieve merken. Het aanbod is echter niet zuiver gericht op topsporters, maar absoluut ook op recreatieve sporters en alles daartussen in. Je vindt dan ook sportcompressiekleding voor diverse sporten, voor diverse budgetten en voor sterk uiteenlopende doeleinden. De webshop zelf is ingedeeld in categorieën als kousen, tubes, sokken, herstel, hamstring, knie, arm, sportbalsem en broeken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je vanaf een minimale bestelwaarden van 35 euro van gratis verzending in zowel België als Nederland. Sportcompressiekleding.nl verzendt echter wereldwijd als dat nodig is! Betalen kan via iDeal, Visa, Mastercard, PayPal en ook achteraf betalen. Heb je na een aankoop toch twijfels? Dan kan je binnen de 14 dagen na ontvangst jouw aankoop retour sturen en dan krijg je niet alleen het volledige bedrag, maar ook de verzendkosten terugbetaald.

Is Sportcompressiekleding.nl betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat je voor je geld uit gaat geven eerst even nagaat of een webshop wel betrouwbaar is. Op het eerste zicht lijkt alles echter in orde te zijn bij Sportcompressiekleding.nl. Zo vind je meten op de hoofdpagina al informatie zoals het btw nummer, het KvK-nummer, het adres van de hoofdzetel en contactgegevens terug. Zo zijn er duidelijk omschreven algemene voorwaarden terug te vinden en beschikt Sportcompressiekleding.nl over een eigen klantenservice. Bovendien publiceren ze bij Sportcompressiekleding.nl zelf op hun website ook reviews, ervaringen en beoordelingen van hun klanten. Je kunt dus op beide oren slapen: Sportcompressiekleding.nl is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag waarop je het antwoord niet terug kunt vinden op de website? Of zit je misschien met een probleem in verband met één van de bestellingen die je plaatste? In dat geval kan je contact opnemen met de klantenservice van Sportcompressiekleding.nl. Dat kan door een mail te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen. Je krijgt altijd zo snel mogelijk een antwoord terug. Heb je een klacht? Dan kan je ook dit op deze manieren doorsturen. Je krijgt binnen de 14 dagen na verzending van jouw klacht een antwoord op jouw klacht. Ben je niet tevreden met de afhandeling? Dan kan je altijd terecht bij het Europees ODR-platform voor online geschillenbeslechting.

Wil jij ook beoordelen?

Draag jij tijdens het sporten altijd sportcompressiekleding? En heb je in het verleden ook al enkele items van Sportcompressiekleding.nl gekocht? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Is jouw ervaring met deze webshop een positieve of een negatieve? Is de kwaliteit van de geleverde producten naar behoren? Was de levertijd snel? Werd je door de klantenservice bij vragen vlot verder geholpen? Zou je opnieuw tot een aankoop overgaan? Schrijf op deze pagina jouw beoordeling en review van Sportcompressiekleding.nl en vertel een mogelijke volgende klant wat te verwachten.

Reviews over Sportcompressiekleding
Gerelateerde bedrijven
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Björn Borg logo
Björn Borg
4 beoordelingen
6,3
Tunturi logo
Tunturi
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Sportcompressiekleding

Sportcompressiekleding is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sportcompressiekleding bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sportcompressiekleding lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sportcompressiekleding. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Sportcompressiekleding is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Sportcompressiekleding te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne compressie kleren

Ik wist al dat het slim was om compressie sport kleding te kopen maar heb dit pas sinds afgelopen week gedaan en ik heb er spijt van dat ik niet eerder hier mee was. Echt fantastisch!

Geplaatst op: 19-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noah V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sportcompressiekleding
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Björn Borg logo
Björn Borg
4 beoordelingen
6,3
Tunturi logo
Tunturi
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sportcompressiekleding een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sportcompressiekleding. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sportcompressiekleding actief?

Sportcompressiekleding is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Sportcompressiekleding reviews? Dan kunt u naar de website van Sportcompressiekleding gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie