Steunkousen-online.nl logo

Steunkousen-online.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Steunkousen-online.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
968
Steunkousen-online.nl logo
Website
Steunkousen-online.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Steunkousen-online.nl

Een goede steunkous is voor heel wat mensen een hele hulp. De extra doorbloeding die een steunkous levert kan bijvoorbeeld helpen bij opgezette benen, kan een trombose voorkomen of ook gewoon helpen bij sportieve prestaties. Bij Steunkousen-online.nl vind je een groot assortiment aan steunkousen voor diverse toepassingen. Maar is Steunkousen-online.nl wel een betrouwbare website? De ervaringen en reviews van anderen kunnen je daar absoluut iets meer over vertellen. Op deze pagina hebben wij dan ook reviews en beoordelingen van echte klanten van Steunkousen-online.nl voor jou op een rij gezet. Zo vorm je snel en gefundeerd een eigen mening over deze webshop.

Over Steunkousen-online.nl

Steunkousen-online.nl is een webshop die, weinig verbazingwekkend, gespecialiseerd is in steunkousen. Denk hierbij dus niet aan een modezaak, maar wel aan een specialist in compressie- en steunkousen. Producten die dus verder dan mode gaan en ook een medische component hebben. Steunkousen-online.nl steunt daarbij vooral op kennis van zaken, een ruim assortiment en klantvriendelijkheid. Zo kan je altijd terecht bij de klantenservice van Steunkousen-online.nl voor een gedetailleerde uitleg over welk type steunkous voor jouw situatie de juiste fit is. Daarnaast is het assortiment bij Steunkousen-online.nl uitgebreider dan bij veel concurrenten door bijvoorbeeld ook sportcompressiekousen, hamstringkousen en diabetessokken aan te bieden. De webshop biedt naast maatbepaling voor de klant ook een vaste klantenkorting aan. Wil je graag op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws en nieuwe producten? Dan kan je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Steunkousen-online.nl.

Waarom kiezen voor Steunkousen-online.nl?

Steunkousen-online.nl is een online aanbieder van steunkousen en aanverwanten. De webshop zelf is onderverdeeld in categorieën als kniekousen, stay up, panty, zwangerschap, sport, diabetes, therapeutische elastische kousen en reizen. Met topmerken als Delilah, Sigvaris, Medi, RelaXsan en nog veel meer ben je bovendien ook zeker van de nodige kwaliteit. Je vindt op de website steunkousen in alle maten en kleuren van 30 denier tot zelfs 280 denier sterk. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je in België en Nederland van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 35 euro. Woon je ergens anders? Dan nog kan je bestellen bij Steunkousen-online.nl. De website verstuurt immers wereldwijd. In de regel ontvang je jouw bestelling binnen België en Nederland de werkdag na het plaatsen van de bestelling. Betalen kan met iDeal, PayPal, Mastercard, Visa of gewoon lekker old school via een overboeking. Heb je toch twijfels? Dan krijg je tot 14 dagen na ontvangst van het product om retour te sturen. Leuk om te weten is dat ook de verzendkosten dan terug worden betaald.

Is Steunkousen-online.nl betrouwbaar?

Een groot aanbod aan steunkousen is allemaal wel mooi, maar is Steunkousen-online.nl ook een betrouwbare webshop? Een goed eerste teken is alleszins dat je zonder veel problemen het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel op Steunkousen-online.nl terug kunt vinden. Bovendien hebben ze duidelijk omschreven en uitgebreide algemene voorwaarden. Steunkousen-online.nl beschikt ook over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen en werkt bovendien met een veilige internetverbinding. Het slotje in de adresbalk toont aan dat er verbinding wordt gemaakt via het zogenaamde SSL-protocal. Dat betekent kortweg dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken bij het betalen: Steunkousen-online.nl is een veilige website.

Klantenservice en klachten

Is er iets waar je een vraag of klacht over hebt en vind je het antwoord nergens terug? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Steunkousen-online.nl. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je gebruik maken van het contactformulier op de website of rechtstreeks een mail sturen. Ook per post jouw klacht of vraag opsturen is een optie. Heb je een klacht? Dan kan je er zeker van zijn dat je binnen de 14 dagen na het versturen van jouw klacht een antwoord krijgt van Steunkousen-online.nl. Kom je samen niet tot een oplossing voor beide partijen? Dan kan je je ook nog wenden naar het zogenaamde ODR platform van de Europese Unie. Dit is kortweg gezegd een geschillencommissie bij disputen betreffende online aankopen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij voor jezelf of voor iemand anders ooit steunkousen bij Steunkousen-online.nl? Dan horen wij graag hoe die ervaring in zijn werk ging. Ontving je het product op tijd? Was het van een goede kwaliteit? Hielp de klantenservice je bij problemen of vragen vlot verder? Schrijf op deze pagina jouw review van Steunkousen-online.nl en geef de webshop een beoordeling. Zo vertel je niet alleen jouw ervaringen, maar help je een volgende potentiële klant ook verder!

Reviews over Steunkousen-online.nl
Gerelateerde bedrijven
AEDvoordelig logo
AEDvoordelig
1 beoordeling
9,5
Foreo logo
Foreo
1 beoordeling
9
Zonfo logo
Zonfo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Slechte kwaliteit

Op 14.12.2021 online steunkousen met katoen voor mannen en vrouwen besteld, kosten € 30,40 per paar. Na ontvangst deze aangetrokken: de eerste zonder probleem, de tweede scheurde gelijk halverwege in de breedte. Hierover een klacht ingediend, antwoord: de schade is zou zijn veroorzaakt door een aantrekfout. Uit coulance mocht ik een nieuw paar voor 50% van de prijs bestellen. Hiermee niet akkoord en gevraagd om een gratis nieuwe kous. Gezien de aanschafprijs mag je wel wat kwaliteit verwachten. Tot op heden geen reactie.

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Steunkousen

Uitstekend artikel! Ziet er geweldig uit en lijkt echt van goede kwaliteit te zijn. Het kwam zelfs sneller aan dan verwacht. Bedankt! :)

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorn V.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Steunkousen-online.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AEDvoordelig logo
AEDvoordelig
1 beoordeling
9,5
Foreo logo
Foreo
1 beoordeling
9
Zonfo logo
Zonfo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Steunkousen-online.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Steunkousen-online.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Steunkousen-online.nl actief?

Steunkousen-online.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Steunkousen-online.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Steunkousen-online.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie