Taxi2Airport logo

Taxi2Airport reviews, ervaringen en beoordelingen

Taxi2Airport reviews, ervaringen en beoordelingen
1953
Taxi2Airport logo
Website
Taxi2Airport
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Taxi2Airport

Wil je graag ontzorgt worden als je reist naar het vliegveld? Of ga je juist het liefste zo comfortabel mogelijk naar je hotel na een lange vliegreis? In beide gevallen kan het boeken van een taxi via Taxi2Airport een erg prettige uitkomst voor je bieden. De belangrijkste informatie over de diensten van Taxi2Airport hebben we op deze pagina kort voor je samengevat. Ook delen andere reizigers hun mening over een taxirit die geboekt is via Taxi2Airport.

Over Taxi2Airport

Het team van Taxi2Airport helpt reizigers al sinds 2003 hun reis verrassend eenvoudig en plezierig te maken. Hierdoor is de service van dit bedrijf over de hele wereld te gebruiken. De taxi’s van dit bedrijf zijn vandaag de dag namelijk in meer dan 130 landen beschikbaar! De wagens zijn van alle gemakken voorzien. Hierdoor weet je niet alleen zeker dat je volledig wordt ontzorgd, maar dat je ook extra comfortabel in de taxi stapt.

Waarom kiezen voor Taxi2Airport

Er zijn tal van redenen om ervoor te kiezen een taxi van of naar het vliegveld te boeken via Taxi2Airport. Via de website plan je in slechts een paar stappen een tijd en afhaal locatie om je vervolgens naar je bestemming te brengen. Kies eenvoudig en snel een type auto en opties om je reis aangenaam te maken. Ook weet je altijd zeker dat je niet voor verborgen kosten komt te staan en Taxi2Airport beschikt over een uitstekend annuleringsbeleid.

Is Taxi2Airport betrouwbaar?

Een taxi van of naar het vliegveld boeken gaat altijd erg eenvoudig en snel. Het team van dit bedrijf krijgt maar al te vaak de vraag “hoe kan ik een comfortabele taxi naar het vliegveld boeken” of “hoe kan ik een taxi vanaf het vliegvel regelen”. Gelukkig gaat het boeken van een taxi via de website van Taxi2Airport erg gemakkelijk. Je vult het boekingsformulier bovenaan de pagina eenvoudig en snel in. Je hebt vervolgens de keuze uit een ruim aanbod van luchthaven taxi’s. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om extra mogelijkheden toe te voegen. Denk hierbij aan kinderzitjes of het meenemen van speciale bagage. Vul ten slotte de contactgegevens in en kies een betaalwijze.

Klantenservice en klachten

Wil je er zeker van zijn dat er ook een taxi voor jou beschikbaar is? Kies ervoor om een taxi online te boeken of neem contact op met het team van Taxi2Airport. Dit doe je door rechtstreeks te chatten, door te bellen of door een e-mail te sturen. Het team van dit bedrijf luistert graag naar je wensen en zorgt ervoor dat jij zo zorgeloos mogelijk van je taxirit kunt genieten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een keer een kwalitatief goede taxi geboekt via Taxi2Airport van of naar het vliegveld? Laat dan je review over Taxi2Airport achter op deze pagina. Op deze manier kun je ook ander reizigers ervan overtuigen om eens te overwegen ook een taxi via dit bedrijf te huren.

Reviews over Taxi2Airport
Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Flyer.be logo
Flyer.be
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
5,3
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Taxi2Airport

Het bedrijf Taxi2Airport is geverifieerd door ons. De webshop Taxi2Airport is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. Taxi2Airport is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Taxi2Airport maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Taxi2Airport is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Taxi2Airport te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Taxi chauffeur komt niet, kosten niet terug

Waardeloze club. Geboekt en betaald via website. Bij aankomst in Singapore vroegen wij naar arrival gate 3. Die bestaat echter niet. Overal rondgelopen en geen chauffeur te bekennen. Uiteindeljk geprobeerd contact te leggen. Bleek geen lokaal nummer dus niemand bij diverse helpdesk kon ons helpen. Iemand van een andere taxi bedrijf heeft zelfs nog met ons door gebouw gelopen. Zonder succes. Na klacht , simpelweg bericht dat hij er was en dat we geen geld terug krijgen

Geplaatst op: 27-10-2022
Laatst bewerkt op: 27-10-2022
Geschreven door: Hendrik

4 / 10
3/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DRAMA! NUL medewerking voor een omvorming na een late canceling van de vlucht

Na 5 uurvoorbereiding op schiphol en aanwezig bij de gate wordt onze vlucht gecanceld.
Na een langdurig Engels gesprek werd duidelijk dat men NIET bereid is om mee te denken om om te boeken of de rit te annuleren Daniël op te schuiven zodra er meer bekend is over een nieuwe vlucht.
Ook omboeken naar een latere vlucht op zondag blijkt niet mogelijk omdat het korters dan 24 uur. BEDANKT voor het meedenken en jullie bereidwilligheid! Shame on you!
Nooit meer via dit zogenaamde super betrouwbare club een boeking doen……

Geplaatst op: 05-08-2022
Laatst bewerkt op: 05-08-2022
Geschreven door: Barry K.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit weer

Èèn ster om dat dat het minimum is. Anders hadden ze -5 sterren gekregen. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik bij dit bedrijf een saldo heb genomen. Probeer nu al meer dan drie dagen om een rit te boeken vanuit dit saldo. Maar na 4 “klantenservice” medewerkers een mail naar het bedrijf, de toezegging dat de manager “er toch echt mee bezig is” dat mijn melding is doorgezet naar de ontwikkelaars tot op heden na drie dagen en vele uren met de “service” medewerkers nog steeds geen rit vanuit mijn saldo dat ik dus al betaald heb

DOE ER GEEN ZAKEN MEE.

vele loze beloften en geen oplossingen.

Het blijkt dat ze failliet zijn en een doorstart proberen te maken, maa het lijkt er op dat ze met goede reden failliet zijn gegaan.

Had ik dat maar eerder geweten.

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: H

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Taxi2Airport
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Flyer.be logo
Flyer.be
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Taxi2Airport een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Taxi2Airport. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Taxi2Airport actief?

Taxi2Airport is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) werk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Taxi2Airport reviews? Dan kunt u naar de website van Taxi2Airport gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie