Tennis-Point logo

Tennis-Point reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tennis-Point reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1457
Tennis-Point logo
Website
tennis-point.be
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tennis-Point

Tennis is en blijft een zeer populaire sport. Met de juiste kleding en de juiste materialen kom je goed voor de dag en sta je al een set voor. Tennis-Point kan je zo goed als alles leveren op het gebied van de tennissport. Om helder in beeld te krijgen wat Tennis-Point voor je kan betekenen, hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Zo kun je aan de hand van de informatie besluiten om ook voor Tennis-Point te kiezen.

Over Tennis-Point

Tennis-Point is meer dan alleen een tennisshop. Het is een groot inspirator voor elke tennisliefhebber. Tennis-Point, gevestigd in Duitsland, heeft een zeer ruim assortiment net rond de 30.000 producten, en dat voor dames, heren, jongens en meisjes. Met de producten die aangeboden worden hoopt Tennis-Point dat het bij kan dragen aan het verbeteren van het tennisspel. Behalve producten word je op het online portaal ook steeds het laatste tennisnieuws aangeboden. Het maakt van winkelen bij Tennis-Point een beleving.

Waarom kiezen voor Tennis-Point?

Als je nou zoekt naar een specialist die echt alles onder één dak heeft, dan doe je zaken met Tennis Point. Liefst dertigduizend producten liggen er op een nieuwe eigenaar te wachten. De ruim twintig jaar ervaring maakt dat Tennis-Point precies weet waar de tennissers behoefte aan hebben en je koopt er onder meer rackets, kleding, schoenen, tassen, ballen en snaren, en nog héél veel meer. Uiteraard worden de beste merken gevoerd met onder andere Nike, Adidas, Lacoste, Under Armour, Wilson en K-Swiss. Bij Tennis-Point koop je de kleding van professionals en voor je daadwerkelijk een racket koopt, mag je dat racket eerst testen. De producten uit de shop worden je snel geleverd en het advies dat je van de echte tennisliefhebbers krijgt, is altijd deskundig.

Is Tennis-Point betrouwbaar?

Uit de vele reviews en ervaringen van klanten blijkt dat je te maken hebt met een betrouwbare partij. Niet voor niets geven de klanten Tennis-Point een rapportcijfer van 4.4 uit 5. De betrouwbaarheid is ook al af te lezen aan het feit dat je nieuwe rackets eerst mag proberen en dat de dertig dagen geld terug garantie geldt. Je kunt er eveneens zeker van zijn dat je de producten nergens anders goedkoper aan kunt schaffen. Betrouwbaar is ook de webshop. Je geniet als klant ”˜Kopersbescherming’ en de webshop werkt met een zeer veilige SSL-codering. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat door jou verstrekte gegevens op straat komen te liggen.

Klantenservice en klachten

Op de webshop vind je gewoon de adresgegevens van Tennis-Point. Je kunt dus prima een schriftelijke klacht indienen, mocht je dat willen. Het kan echter veel sneller want je kunt ook gewoon bellen en e-mailen met de specialist in tennisproducten. Daarnaast is Tennis-Point actief op sociale media als Facebook en Instagram. Ook zo zou je dus nog contact kunnen leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij door de beoordelingen een veel beter beeld hebt gekregen van wat Tennis-Point je kan bieden, kun jij prima een beslissing nemen om al dan niet met deze specialist in zee te gaan. Om die reden vragen we jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo help jij andere mensen als die voor een lastige keuze staan.

Reviews over Tennis-Point
Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Teamsports.com logo
Teamsports.com
3 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Tennis-Point

Ons team van experts heeft Tennis-Point geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Tennis-Point bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Tennis-Point is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Tennis-Point is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van tennis-point.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tennis-Point.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed opgelost

Het racket had kleine beschadigingen na het bespannen. Ik heb hen op de hoogte gebracht van de schade en ze hebben onmiddellijk een gedeeltelijke terugbetaling van £ 10 gegeven. Kwaliteitsproduct en goede klantenservice.

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nikki V.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tennis-Point
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Teamsports.com logo
Teamsports.com
3 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tennis-Point een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tennis-Point. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tennis-Point actief?

Tennis-Point is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Tennis-Point reviews? Dan kunt u naar de website van Tennis-Point gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie