TennisDirect logo

TennisDirect reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
TennisDirect reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
323
TennisDirect logo
Website
tennisdirect.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen TennisDirect

Tennis beoefen je recreatief of professioneel, maar één iets hebben beide manieren gemeen: het materiaal hoort over een degelijke kwaliteit te beschikken. Vandaag stellen we TennisDirect aan je voor, een online tenniswinkel die mogelijks je nieuwe favoriet wordt. Waarin maakt TennisDirect het verschil? Kan je het bedrijf vertrouwen? Het zijn vragen die uitgebreid beantwoord worden. Wanneer je op zoek gaat naar een keten voor je tennisaccessoires, is het belangrijk in het achterhoofd te houden dat deze zeker niet allemaal even betrouwbaar zijn. Door je eerst te informeren voorkom je een teleurstelling. We helpen je er graag mee verder door recensies van anderen op te lijsten.

Over TennisDirect

TennisDirect is de grootste (online) tennisketen binnen België, Nederland en Luxemburg. Ook binnen Europa behoort het tot één van de voornaamste. Het bedrijf bestaat reeds meer dan tien jaar en werkt actief aan de beste producten ter beoefening van tennis. Materialen worden ontworpen met oog op duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid én kwaliteit. Blessures worden een zorg uit een ver verleden. TennisDirect gelooft sterk in het beschikbaar stellen van deze kwalitatieve materialen, evenals adviezen op maat en dit voor werkelijk iedereen. Het complete assortiment wordt voor je uitgediept en op deze manier vind je het accessoire dat volledig bij je specifieke wensen en noden aansluit. Benieuwd naar wat TennisDirect verder voor je kan betekenen? Hieronder ontdek je het allemaal.

Waarom kiezen voor TennisDirect

Wat het ook is waarnaar je op zoek bent, bij TennisDirect vind je het ongetwijfeld. Het gamma is uitgebreid en varieert van kleding, schoeisel, tassen, rackets, grips, ballen tot bespanaccessoires en grips. Teamkleding, wanden, netten en lijnen ter uitrusting van verenigingen staan er evenzeer tussen. Bij grotere aankopen geniet je van aantrekkelijke kortingen en voordelen. Ben je lid van KNLTB? Hierbij maak je aanspraak op exclusieve aanbiedingen. Leveringen van je pakket gebeuren vlot en flexibel — een dag later sport je er al mee.

Is TennisDirect betrouwbaar?

Vanuit jarenlange expertise werkt TennisDirect uitsluitend vanuit een gespecialiseerde, gerichte aanpak. Productkennis met een transparante communicatie zijn zaken die hoog in het vaandel worden gedragen. Om steeds op de hoogte te blijven met nieuwe ontwikkelingen, werkt het bedrijf nauw samen met partijen binnen dezelfde branche. Concurreren hoeft niet, samenwerken sterkt iedereen. Kennis en ervaring worden uitgewisseld en op deze manier garandeert men een verkoopproces om u tegen te zeggen. Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond, ABN AMRO Tennis Tournament en TENNIS Magazine vormen slechts een greep uit de partners met wie TennisDirect in zee gaat. Vraag het na aan een vriend, vriendin, collega, familielid of kennis — bij weerklank van TennisDirect bots je zonder twijfel op een aanstekelijke tevredenheid.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, bemerking of suggestie? Ben je actief binnen de branche van tennis en ga je graag een samenwerking aan? Zit je met een klacht en wens je deze aan te kaarten? Neem een kijkje tussen veelgestelde vragen voor een eerste duiding. Heb je behoefte aan een gericht contact? Bereik het team via mail of Facebook en verwacht je aan een antwoord binnen één werkdag. Ook telefonisch staat men paraat.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven raakte je gekend met het reilen en zeilen van TennisDirect. Je kreeg informatie omtrent de betrouwbaarheid, alsook de kwaliteiten die het bedrijf met zich meebrengt. Bestelde je een product en ben je tevreden over de levering? Contacteerde je het team voor een advies en werd je nauwkeurig verdergeholpen? Laat gerust een eigen beoordeling achter.

Reviews over TennisDirect
Gerelateerde bedrijven
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
BasketballDirect.com logo
BasketballDirect.com
0 beoordelingen
10
Herqua Sports logo
Herqua Sports
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over TennisDirect

Het bedrijf TennisDirect is geverifieerd door ons. De webshop tennisdirect.nl is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. TennisDirect is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TennisDirect maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

TennisDirect is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van tennisdirect.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van TennisDirect.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kwaliteit en verzending prima, retourbeleid niet

Kwaliteit en verzending (binnen een dag) uitstekend, retourbeleid dramatisch. 26 januari iets geretourneerd nog niet eens een ontvangstbevestiging ontvangen. Terugbetaling binnen 14 dagen is dus geen sprake van. Na ontvangst retourbevestiging kan terugbetaling nog 5 dagen in beslag nemen. Reken maar uit. Tot nu nog geen retourbevestiging ontvangen na twee weken en dus voorlopig nog geen retourbetaling. Jammer dat het hier aan schort voor een bedrijf met mooie spullen.

Geplaatst op: 10-02-2023
Laatst bewerkt op: 10-02-2023
Geschreven door: Melinda

7 / 10
4/5 2/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Een aanrader

Ik heb 9 uur savonds nog tennis schoenen besteld en deze waren de volgende dag nog in huis. Alles was goed verpakt en goed geregeld. De spullen zijn van een goede kwaliteit en zien er leuk uit. Absoluut een aanrader!

Geplaatst op: 11-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maria P.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TennisDirect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
BasketballDirect.com logo
BasketballDirect.com
0 beoordelingen
10
Herqua Sports logo
Herqua Sports
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TennisDirect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over TennisDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TennisDirect actief?

TennisDirect is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de TennisDirect reviews? Dan kunt u naar de website van TennisDirect gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie