Textieltopper.eu logo

Textieltopper.eu reviews, ervaringen en beoordelingen

Textieltopper.eu reviews, ervaringen en beoordelingen
1245
Textieltopper.eu logo
Website
Textieltopper.eu
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Textieltopper.eu

Wil je textielproducten bestellen bij Textieltopper.eu, maar wil je voor dat je een bestelling bij deze onderneming plaatst eerst wat meer over de onderneming lezen? Bekijk dan de ervaringen en informatie op deze pagina. Op deze website lees je reviews van huidige klanten van Textieltopper.eu, waardoor je een goed beeld krijgt over de producten die het bedrijf levert en de service die het bedrijf aanbiedt.

Over Textieltopper.eu

Textieltopper.eu is een webwinkel waar je tal van textielproducten kunt bestellen, zoals bijvoorbeeld handdoeken, washandjes, keukentextiel en bedtextiel. De onderneming staat altijd klaar om haar klanten te helpen en zorgt dan ook voor persoonlijk advies indien gewenst. Het bedrijf biedt een goede service en streeft naar een zo snel mogelijke levertijd. Ook zorgt Textieltopper.eu voor zo veilig mogelijk winkelen, en biedt de onderneming veilige betaalvoorwaarden.

Waarom kiezen voor Textieltopper.eu

Textieltopper.eu heeft een zeer breed assortiment aan textielproducten en heeft dan ook voor elke stijl de passende producten. Textieltopper.eu werkt samen met vele a-kwaliteit merken om zo een zo optimaal mogelijk assortiment aan hoge kwaliteit producten te bieden. Naast hoge kwaliteit streeft het bedrijf naar lage prijzen en een zo optimaal mogelijke service. Indien je dus op zoek bent naar nieuwe textielproducten is een bezoek aan de webwinkel Textieltopper.eu zeker aan te raden.

Ӭ

Is Textieltopper.eu betrouwbaar?

Niet elke webwinkel is betrouwbaar. Het is daarom raadzaam altijd eerst te kijken of de webwinkel voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteits-, en veiligheidscriteria. Bij Textieltopper.eu kun je er echter op vertrouwen dat de organisatie betrouwbaar is en dat je zonder problemen een aankoop kunt plaatsen. Zo is Textieltopper.eu een succesvolle onderneming en heeft de onderneming vele tevreden klanten en positieve beoordelingen. Ook heeft het bedrijf een hoge naamsbekendheid en werkt het bedrijf samen met vele externe partners. Hieruit kun je opmaken dat het bedrijf wel degelijk te vertrouwen is. Daarnaast voldoet de webwinkel aan belangrijke veiligheidsstandaarden, zoals veilige betalingsmethoden, het aanbieden van persoonlijk contact en een uitgebreid privacy beleid.

Klantenservice en klachten

Een goede klantenservice is uiteraard erg belangrijk. Textieltopper.eu heeft een toegankelijke klantenservice die je telefonisch of per mail kunt benaderen. Een medewerker van Textieltopper.eu staat je vakkundig te woord en geeft je graag advies over je bestelling of product. Op de website kun je daarnaast eenvoudig een account aanmaken en kun je jouw bestelling inzien, wijzigen en annuleren indien gewenst.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Textieltopper.eu? Schrijf dan een review en help andere met het maken van een weloverwogen keuze om bij Textieltopper.eu te bestellen. Vertel andere hoe jouw bestelling bij Textieltopper.eu verlopen is en of je tevreden bent met de kwaliteit van jouw bestelling. Schrijf daarnaast in jouw review of Textieltopper.eu een goede service biedt en of je snel werd geholpen door een medewerker van Textieltopper.eu indien je de klantenservice hebt benaderd. Met jouw eerlijke bevindingen help je andere mensen met het maken van een weloverwogen beslissing om bij Textieltopper.eu te kopen.

Reviews over Textieltopper.eu
Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Textieltopper.eu

Het bedrijf Textieltopper.eu is geverifieerd door ons. De webshop Textieltopper.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Textieltopper.eu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Textieltopper.eu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Textieltopper.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Textieltopper.eu te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht ervaring Klarna

Textiel topper
Is waardeloos
Ze me niet opraad en ze kunnen me niet laten maken bij leveranciers
En 2 weten verdere hebben ze het nog niet door geven om betalingen er uit halen bij Klarna

Geplaatst op: 06-03-2023
Laatst bewerkt op: 06-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zachte handoeken

Onze oude handoeken werden na een jaar al helemaal hard door onze wasmachine en toen hebben we hier nieuwe besteld en deze zijn 2 jaar later nog steeds zo goed als nieuw!

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wessel S.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Textieltopper.eu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Textieltopper.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Textieltopper.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Textieltopper.eu actief?

Textieltopper.eu is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Textieltopper.eu reviews? Dan kunt u naar de website van Textieltopper.eu gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie