Theorie-examens.nl logo

Theorie-examens.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Theorie-examens.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
108
Theorie-examens.nl logo
Website
Theorie-examens.nl

Theorie-examens.nl ervaringen

Op theorie-examens.nl kun je examens oefenen voor je auto, motor of bromfiets examen. Zo kun je vooraf goed oefenen en maak je de kans op slagen een stuk groter. Lees hier de Theorie-examens.nl ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van deze handige training. Wil jij weten of Theorie-examens.nl ook iets voor jou is? Lees dan de Theorie-examens.nl reviews.

Over Theorie-examens.nl

Het maken van een theorie examen kan spannen zijn. Het zakken voor een theorie examen kost je geld want je moet het nog een keertje maken. Bereid je dus goed voor en voorkom onnodige kosten en stress. Op Theorie-examens.nl kun je terecht voor:

  • Theorie auto rijbewijs
  • Theorie motor rijbewijs
  • Theorie bromfiets certificaat

Je kunt op de site eindeloos oefeningen maken en je zo goed voorbereiden. Het maken van je examen is na gebruik van de site een eitje. Je krijgt na het maken van de examens op de site een uitgebreide analyse en je krijgt te zien welke fouten je hebt gemaakt. Je ziet tevens direct of je geslaagd zou zijn voor het examen. Per maand maken meer dan 50.000 mensen een theorie examen bij het CBR. En meer dan de helft van deze mensen zakt voor het examen. Daarom is Theorie-examens.nl gestart met het aanbieden van online oefenmateriaal. Zo kun je er dus voor zorgen dat jij niet zakt.

Hoe werkt Theorie-examens.nl

Op de website kun je alle mogelijke vragen vinden die gesteld kunnen worden tijdens het CBR examen. Er zijn meer dan 3.000 verschillende vragen die je kan oefenen. Er is een gratis proefexamen beschikbaar en wil je meer oefenen dan kun je voor een klein bedrag extra oefeningen maken.

Theorie-examens.nl ervaringen en klachten

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van de diensten die Theorie-examens.nl aanbiedt? Dan horen we graan jouw Theorie-examens.nl ervaringen en je kan je Theorie-examens review achter laten op deze pagina. Ook als je niet tevreden bent kun je je Theorie-examens.nl klachten hier beschrijven.

Gerelateerde bedrijven
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
MediaSchool logo
MediaSchool
2 beoordelingen
9,5
FormationenGroupe logo
FormationenGroupe
1 beoordeling
10
7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Theorie-examens.nl

Het bedrijf Theorie-examens.nl is geverifieerd door ons. De webshop Theorie-examens.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Theorie-examens.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Theorie-examens.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Theorie-examens.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Theorie-examens.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tegenstrijdige antwoorden

Bij het maken van de oefentoetsen voor auto theorie wordt er bij 2x zelfde situatie 2 verschillende antwoorden gegeven. Dit geeft alleen maar verwarring voor de echte toets. Na het lezen van de motivatie bij de antwoorden weet je nog steeds niet welke nu goed is.
Ook worden er antwoorden fout gekeurd, terwijl de motivatie het zelfde geeft als de gegeven antwoord.
Daarnaast lijken de oefentoetsen totaal niet op de toets van het CBR zelf.

Geplaatst op: 28-09-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim N.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Theorie-examens.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
MediaSchool logo
MediaSchool
2 beoordelingen
9,5
FormationenGroupe logo
FormationenGroupe
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Theorie-examens.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Theorie-examens.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Theorie-examens.nl actief?

Theorie-examens.nl is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Theorie-examens.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Theorie-examens.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie