Theorie-leren logo

Theorie-leren reviews, ervaringen en beoordelingen

Theorie-leren reviews, ervaringen en beoordelingen
986
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Theorie-leren

Theorie-leren is geverifieerd door ons expert team. De webshop Theorie-leren bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Theorie-leren lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Theorie-leren. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Theorie-leren is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Theorie-leren te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Theorie-leren.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede lesstof

Ik heb hier een pakket aangeschaft voor mijn auto theorie. Ik ben erg blij met de stof wat er te leren viel en hoe het werd gepresenteerd. Ook fijn dat je het op mobiel kon leren!

Geplaatst op: 08-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Justin B.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Theorie-leren
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
MediaSchool logo
MediaSchool
2 beoordelingen
9,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Theorie-leren een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Theorie-leren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Theorie-leren actief?

Theorie-leren is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Theorie-leren reviews? Dan kunt u naar de website van Theorie-leren gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie