Topsexpop.nl logo

Topsexpop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Topsexpop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
994
Topsexpop.nl logo
Website
topsexpop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Topsexpop.nl

De wereld van de zogenaamde sekspoppen is de laatste jaren in een echte stroomversnelling gekomen. Waar je vroeger nog gemakkelijk enkele duizenden euro’s neer moest tellen voor een min of meer realistische sekspop is dat vandaag de dag al een stuk minder. Ben je op zoek naar een sekspop? Dan is Topsexpop.nl een mogelijke aanbieder. Maar valt deze website wel te vertrouwen? Zijn de sekspoppen van Topsexpop.nl van een goede kwaliteit? Hoe ervaren klanten het gebruik van deze sekspoppen? Zijn de beoordelingen van Topsexpop.nl gunstig? Op deze pagina hebben wij tal van reviews van en ervaringen met Topsexpop.nl voor jou op een rij gezet. Zo shop jij met voldoende voorkennis!

Over Topsexpop.nl

Topsexpop.nl is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van sekspoppen. Op eender welk moment heeft de onderneming tussen de 200 en de 250 sekspoppen in de aanbieding. Topsexpop.nl mikt daarbij vooral op een relatief lage prijs, een snelle levering en de mogelijkheid om de poppen naar wens aan te passen. Bij Topsexpop.nl vind je poppen van het merk MyDoll en van dat merk heeft de website het exclusieve verkooprecht binnen Nederland. De sekspoppen van MyDoll vallen zowel oraal, anaal als vaginaal te gebruiken. Er zijn nog andere aanbieders op de markt, maar omdat deze gebruik maken van dropshipping en geen eigen voorraad hebben zijn de levertijden veel groter dan bij Topsexpop.nl. Een bestelling op voorraad bij Topsexpop.nl heb je immers binnen de 1 tot 3 werkdagen al in huis. Ten slotte kan je de sekspoppen van Topsexpop.nl ook naar wens customizen. Zo kan je eender welk hoofd combineren met eender welk lichaamstype en eender welke huidskleur. Je kunt staande voeten toevoegen en bijvoorbeeld ook de gewenste borstomvang aanduiden.

Waarom kiezen voor Topsexpop.nl?

Topsexpop.nl heeft dus op eender welk moment een grote voorraad sekspoppen voor je klaar staan. Naast de poppen zelf kan je ook heel wat accessoires op de website terugvinden zoals glijmiddel, tongen, losse hoofden om op een bestaande sexdoll te plaatsen, pruiken en ga zo maar door. Ten slotte vind je ook heel wat seksspeeltjes op de website terug. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan betalen via heel wat paden zoals iDeal, Bancontact, Sofort, kredietkaart, PayPal en meer. Zo kan je ook betalen in termijnen of achteraf. De sekspoppen van Topsexpop.nl worden altijd discreet geleverd in een neutrale verpakking zonder naamsaanduiding en ook op de bankafschrijving komt de naam niet terug. Ben je nog niet gerust gesteld? Dan is afhalen van jouw sekspop op het adres van Topsexpop.nl ook mogelijk. Tevens krijg je op elke aankoop maar liefst zes maanden garantie!

Is Topsexpop.nl betrouwbaar?

Zelfs een goedkope sekspop kost nog een behoorlijke duit. Natuurlijk wil je dan ook eerst even nagaan of Topsexpop.nl wel een betrouwbare website is. Goed nieuws is alvast dat de webshop ook een fysiek adres heeft en de relevante bedrijfsinformatie (zoals nummer van de Kamer van Koophandel, adres en btw nummer) zo op de website terug te vinden zijn. Daarnaast werkt de webshop ook via een beveiligde verbinding en heeft Topsexpop.nl een eigen klantenservice. Is dat nog niet voldoende? Weet dan dat Topsexpop.nl WebwinkelKeur gecertificeerd is. Dat betekent dat ze volgens het onafhankelijk onderzoek van online keurmerk WebwinkelKeur volledig voldoen aan de geldende wetgeving. Topsexpop.nl is dan ook een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

De FAQ doorlezen en nog steeds geen antwoord op jouw vraag of een oplossing voor jouw probleem? Dan kan je nog altijd de klantenservice van Topsexpop.nl contacteren. Dat kan aan de hand van het contactformulier op de website, door via WhatsApp een bericht te sturen, door te mailen of door telefonisch contact op te nemen. Tevens is het mogelijk om op Twitter, Instagram of Facebook een berichtje te sturen bij vragen. Heb je een klacht? Dan kan je deze op alle bovenstaande manieren doorgeven of contact opnemen met de dienst bemiddeling van WebwinkelKeur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je thuis een sekspop liggen van Topsexpop.nl? Of kocht je op de website misschien enkele andere seksspeeltjes aan? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw verhaal, jouw ervaring en jouw beoordeling van Topsexpop.nl. Zijn de sekspoppen en andere producten van Topsexpop.nl van een hoge kwaliteit? Is de prijs die gevraagd wordt fair? Zou je de klantenservice als behulpzaam beoordelen? Zou je opnieuw tot een aankoop bij Topsexpop.nl over gaan of toch niet? Schrijf op deze pagina jouw review van Topsexpop.nl en help een ander de juiste beslissing maken!

Reviews over Topsexpop.nl
Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
3 beoordelingen
6,8
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Willie.nl logo
Willie.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede hulp en communicatie

Ten eerste waren de hulp en communicatie van het bedrijf geweldig en de verzending inderdaad erg snel. De pop was precies zoals die op de foto's, dus het was een hele goede investering

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Topsexpop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Erovibes logo
Erovibes
3 beoordelingen
6,8
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Willie.nl logo
Willie.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Topsexpop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Topsexpop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Topsexpop.nl actief?

Topsexpop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Topsexpop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Topsexpop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie