Travelcircus logo

Travelcircus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Travelcircus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1309
Travelcircus logo
Website
Travelcircus
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Travelcircus

Voor een ontspannen uitstap zit je bij Travelcircus goed. Deze aanbieder van leuke events en premium hotels zorgt ervoor dat je een fijn weekendje weg kunt organiseren. Maar voor je bestelt bij Travelcircus wil je uiteraard graag weten of je de aanbieder kunt vertrouwen. Daarvoor zit je goed bij ons! Op deze pagina vind je de reviews van Travelcircus, zowel de positieve als de negatieve. Lees snel verder en ontdek welke ervaringen andere kopers hebben met Travelcircus. Zo heb jij de tools in handen om een goed onderbouwde beslissing te nemen om bij Travelcircus te bestellen.

Over Travelcircus

Travelcircus werd in Berlijn opgericht door Bastian Böckenhüser en Mathias Zeitler. Achter de website Travelcircus vind je een team van 60 ervaren reisexperten die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Het motto van Travelcircus is "van reizigers, voor reizigers". Dit betekent dat reiservaringen en hotels grondig worden onderzocht alvorens ze aan de website en aan de reispakketten toe te voegen. Alle medewerkers van Travelcircus beschikken over een jarenlange ervaring die hen de kennis geeft van wat klanten gelukkig maakt. De medewerkers blinken uit in internationale diversiteit en en lokale expertise. Daarnaast is het bedrijf er in geslaagd grote investeerders aan te trekken, zodat het merk zich aan de top van de reisexperten kan positioneren.

Waarom kiezen voor Travelcircus?

Bij Travelcircus boek je een premium reiservaring. Travelcircus biedt unieke reispakketten aan met daarin premium hotels met dito service, grote evenementen en interessante attracties. En dit aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Comfort, luxe en exclusiviteit zijn de belangrijkste pijlers voor Travelcircus. Zo krijg je een kant-en-klare reiservaring met een nooit eerder geziene service.

Is Travelcircus betrouwbaar?

Sinds de oprichting in 2014 verscheen Travelcircus al in vele media, gaande van Vogue over Cosmopolitan, tot Bild. De unieke reiservaringen en de premium hotels werden daarbij geroemd. Travelcircus hanteert strikte kwaliteitsnormen. Het bedrijf werkt enkel samen met premium hotels waarvan de kwaliteit werd gecontroleerd. De hotels hebben over het algemeen vier of vijf sterren en krijgen op onafhankelijke portalen een cijfer van minstens acht op tien. Ook het bedrijf zelf scoort hoog bij de vele beoordelingsplatforms.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantenservice? Kijk eerst eens op de pagina met de meest gestelde vragen. Hier vind je een antwoord op vragen over je boeking, je betaling, de inbegrepen services, je tickets en een eventuele annulering. Daarnaast kun je je vragen wel telefonisch stellen. Dit kan van maandag tot vrijdag tussen 10u en 18u en op zaterdag tussen 10u en 16u.

Wil jij Travelcircus ook beoordelen?

Heb jij dankzij Travelcircus een ontspannen weekend achter de rug en wil je er graag alles over vertellen? Of heb je net een slechte ervaring en wil je anderen behoeden voor dezelfde problemen? Laat hieronder jouw beoordeling van Travelcircus achter en help zo andere kopers de juiste beslissing te nemen. Jouw review is belangrijk voor alle Nederlandse reislustigen!

Reviews over Travelcircus

Gerelateerde bedrijven

Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
Connections logo
Connections
4 beoordelingen
5
Sawadee Reizen logo
Sawadee Reizen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Travelcircus

Travelcircus is geverifieerd door ons expert team. De webshop Travelcircus bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Travelcircus lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Travelcircus. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Travelcircus is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Travelcircus. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Travelcircus.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Overnachting met kaart rulantica niet geleverd.

Half juni overnachting Duitsland met dagkaart rulantica geboekt.

Eind juli bericht dat de kaarten voor rulantica niet beschikbaar waren. Konden kiezen uit volledig annuleren of overnachting laten staan en geld kaarten retour. We konden niet volledig annuleren….. daar we voor de dag erna al kaarten hadden gekocht voor Europapark.

Zullen hier voortaan niet meer boeken

Geplaatst op: 10-08-2022
Laatst bewerkt op: 10-08-2022
Geschreven door: Suzan C.

5 / 10
4/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

Goede service, vriendelijke klanten support. We hebben een geweldige tijd gehad met het reizen via Travelcircus. Zeker een aanrader!

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bente W.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Travelcircus


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
Connections logo
Connections
4 beoordelingen
5
Sawadee Reizen logo
Sawadee Reizen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Travelcircus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Travelcircus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Travelcircus actief?

Travelcircus is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Travelcircus reviews? Dan kunt u naar de website van Travelcircus gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie