VanKaarsTotServet logo

VanKaarsTotServet reviews, ervaringen en beoordelingen

VanKaarsTotServet reviews, ervaringen en beoordelingen
1016
VanKaarsTotServet logo
Website
VanKaarsTotServet
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen VanKaarsTotServet

Het huis op een leuke manier decoreren is het verschil tussen een levenloze bedoeling en een sfeervolle ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een leuke loungeset of misschien gewoon de perfecte kaars. Ben jij op zoek naar net dat item dat de sfeer helemaal brengt? Dan kan je bij VanKaarsTotServet terecht. Maar hoe beoordelen klanten deze webshop? Wat is de ervaring met de prijs-kwaliteitsverhouding? Is de service wel echt goed? Op deze pagina vind je reviews over VanKaarsTotServet terug. Zo kan jij op basis van de mening van onafhankelijke klanten een gefundeerde mening vormen over VanKaarsTotServet.

Over VanKaarsTotServet

VanKaarsTotServet profileert zich als een online sfeerwinkel. Je vindt er met andere woorden alles dat je nodig hebt om die extra sfeer het huis in te brengen. Dat gaat van trouwartikelen tot relatiegeschenken en zelfs heuse kerstpakketten. VanKaarsTotServet levert zowel aan bedrijven als aan particulieren in Nederland en België. Alles dat je op de website terug kunt vinden wordt uit het eigen magazijn geleverd. Bovendien is het bedrijf ook een partner van heel wat grote retailers die algemeen bekend zijn. Zo vind je de producten van VanKaarsTotServet terug bij bol.com, bij Beslist, bij Kieskeurig, bij Shopmania en ga zo maar door. Naast een ruim aanbod en een professionele service is er bij VanKaarsTotServet ook heel wat aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hanteren ze een paperless officie en zijn er heel wat fair trade producten aan het assortiment toegevoegd.

Waarom kiezen voor VanKaarsTotServet?

Bij VanKaarsTotServet vind je een indrukwekkend aanbod aan sfeerproducten. De website is onderverdeeld in de volgende categorieën: kaarsen, tafeldecoratie, woondecoratie, tuindecoratie, grafdecoratie, event, bedrukken en cadeaus. Vind je niet meteen het juiste product terug? Dan kan je op trefwoord zoeken via de adresbalk op de website. Service is bij VanKaarsTotServet een belangrijke waarde dus als je toch twijfelt over een aankoop krijg je tot dertig dagen de tijd om zonder opgave van reden jouw pakketje retour te sturen. Twijfel je niet en ligt er iets te blinken in je winkelmandje? Dan bedragen de verzendkosten 6,95 euro per pakket in Nederland en 8,95 euro in België. Jouw bestelling wordt door VanKaarsTotServet verzonden twee werkdagen na ontvangst van de betaling en kan je dus meestal 3 à 4 werkdagen later verwachten. Blijf je graag op de hoogte van promoties en aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van VanKaarsTotServet en ook een leuke korting ontvangen!

Is VanKaarsTotServet betrouwbaar?

VanKaarsTotServet is een webshop die al een aantal jaar bezig is binnen de sector. Bovendien is het ook een webwinkel waar je een schat aan informatie terug kunt vinden. Het adres van de hoofdzetel, het KvK-nummer, het btw nummer: het staat er allemaal. Bovendien kan je bij VanKaarsTotServet altijd veilig betalen. De betaling verloopt langs een secure SSL-verbinding en kan gebeuren via iDeal, betaling na ontvangst, kredietkaart, PayPal, Bancontact, Sofort, een overschrijving of op factuur voor zakelijke klanten. Ook beschikt VanKaarsTotServet over een eigen klantenservice. Op de webwinkel vind je ook reviews van echte klanten terug. Ten slotte heeft VanKaarsTotServet heel wat certificaten in handen. Zo is het aangesloten bij Webshop Keurmerk, maar ook bij Digikeur, Shopwiki, Webshoptoppers, Webwinkelsoverzicht en Thuisvergelijken. Kortom: VanKaarsTotServet is absoluut een veilige webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je advies nodig? Of zit je met een bepaalde vraag rond een product op de website? Heb je misschien een probleem? In al deze gevallen kan je terecht bij de klantenservice van VanKaarsTotServet. De klantendienst kan je tijdens werkdagen telefonisch bereiken of je kunt ook een mail sturen. Alternatief is het mogelijk om via sociale media een berichtje te sturen of om een brief op te sturen naar het adres van de hoofdzetel. De klantenservice van VanKaarsTotServet reageert meestal binnen de werkdag op vragen. Is er iets grondig mis gelopen en heb je een klacht? Dan kan je die best per mail doorsturen naar het bedrijf. Zint het antwoord op jouw klacht je niet? Dan kan je contact opnemen met de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Een belangrijke manier voor mensen om te beslissen bij welke webshop ze een aankoop zullen doen zijn de reviews en ervaringen van anderen. Heb jij iets te vertellen over VanKaarsTotServet? Dan kan je op deze webpagina jouw beoordeling van deze website geven. Heb je bijvoorbeeld lang moeten wachten op jouw bestelling? Hoe zit het met de kwaliteit? Is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam? Laat het ons weten en help een ander!

Reviews over VanKaarsTotServet
Gerelateerde bedrijven
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Hikvision Alarmsystemen logo
Hikvision Alarmsystemen
0 beoordelingen
10
Rolgordijnopmaat.be logo
Rolgordijnopmaat.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over VanKaarsTotServet

VanKaarsTotServet is geverifieerd door ons expert team. De webshop VanKaarsTotServet bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VanKaarsTotServet lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VanKaarsTotServet. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

VanKaarsTotServet is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van VanKaarsTotServet te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VanKaarsTotServet.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over VanKaarsTotServet
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Hikvision Alarmsystemen logo
Hikvision Alarmsystemen
0 beoordelingen
10
Rolgordijnopmaat.be logo
Rolgordijnopmaat.be
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VanKaarsTotServet een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VanKaarsTotServet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VanKaarsTotServet actief?

VanKaarsTotServet is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de VanKaarsTotServet reviews? Dan kunt u naar de website van VanKaarsTotServet gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie