VCA Direct logo

VCA Direct reviews, ervaringen en beoordelingen

VCA Direct reviews, ervaringen en beoordelingen
1017
VCA Direct logo
Website
VCA Direct

Reviews en ervaringen VCA Direct

Ben jij heel benieuwd hoe VCA Direct door anderen wordt beoordeeld? Alle reviews van VCA Direct hebben wij verzameld voor je. Je leest hier wat andere mensen vinden van VCA Direct en wat hun ervaring is met het bedrijf. Lees de reviews door, zodat je daarna kunt beslissen of je ook een cursus wilt volgen bij VCA Direct.

Over VCA Direct

VCA Direct is in 2004 opgericht door PlustPort B.V. Het biedt in Nederland online VCA cursussen aan. VCA is de afkorting van Veiligheid Checklist Aannemers. Wanneer je op je werk situaties hebt waarbij je een verhoogd risico loopt op lichamelijk letsel, dan moet je VCA gecertificeerd zijn. VCA Direct is de grootste online aanbieder van Nederland en het onderscheidt zich van de rest doordat het gebruik maakt van e-learning. Bij VCA Direct kun je kiezen voor verschillende cursussen. Je kunt bijvoorbeeld je VCA basiscursus behalen of gaan voor de VIL-VCU cursus. Op de website lees je precies wat de doelstellingen zijn van de cursussen, wat de prijs is, hoelang de cursus duurt en nog veel meer.

Waarom kiezen voor VCA Direct

Online je VCA certificering behalen bij VCA Direct is niet alleen een stuk gemakkelijker, de training is ook bijna de helft goedkoper én je doorloopt over het algemeen ongeveer 60% sneller de theorie. Daarnaast is ook nog eens het slagingspercentage bij VCA Direct ongeveer 98%, terwijl het landelijke gemiddelde een stuk lager ligt. Dit is namelijk 78%. Je online certificeren heeft dus heel veel voordelen ten opzichte van een klassikale cursus. Het bedrijf biedt niet alleen cursussen aan in Nederlands en Engels, maar onder andere ook in het Duits, Spaans, Russisch en Pools. Tot slot is VCA Direct de enige VCA aanbieder waarbij je kunt betalen met onder andere iDeal en PayPal.

Is VCA Direct betrouwbaar?

Op de website is het ISO 27001 logo te zien. Dit is een norm op het gebied van informatiebeveiliging en laat zien dat VCA Direct vertrouwelijk en integer met informatie omgaat. Daarnaast hebben ze het NRTO keurmerk. NRTO is de afkorting van Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. NRTO heeft een eigen keurmerk ontwikkeld en wanneer een bedrijf voldoet aan het keurmerk, biedt het onder andere adequate dienstverlening aan, is het een professioneel bedrijf en is het transparant over de producten en diensten die het aanbiedt. Al duizenden klanten gingen je voor en behaalden een VCA certificaat. Ook grote gerenommeerde bedrijven kozen voor VCA Direct. Je kunt VCA Direct volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn. Tot slot is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Hiermee blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen. Het hoofdkantoor van VCA Direct zit in Den Haag.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een bepaalde cursus, ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van VCA Direct. Je kunt met behulp van het online contactformulier je vraag stellen, waarna een medewerker dezelfde dag nog contact met je opneemt. Ook kun je ze een mailtje sturen of telefonisch contact met ze opnemen. Kijk ook eens op de FAQ-pagina. Daar zijn alle veelgestelde vragen al voor je beantwoord. Dit zijn vragen die bijvoorbeeld gaan over of een VCA wettelijk verplicht is, waar je de training kunt volgen en of je met spoed examen kunt doen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden een VCA cursus gevolgd bij VCA Direct? Deel dan jouw mening en schrijf een review over VCA Direct. Was het gemakkelijk om je voor een cursus in te schrijven? Kon je snel starten? Hoe vond je dat de trainingen gegeven werden en hoe was verder alles georganiseerd? Benoem in de review alles wat jij belangrijk vindt. Mensen die VCA Direct nog niet kennen, krijgen aan de hand van de reviews een beter beeld van het bedrijf.

Reviews over VCA Direct
Gerelateerde bedrijven
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
MediaSchool logo
MediaSchool
2 beoordelingen
9,5
FormationenGroupe logo
FormationenGroupe
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met VCA Direct

Ons team van experts heeft VCA Direct geverifieerd op een aantal punten. De webshop van VCA Direct bestaat al sinds 2005 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. VCA Direct is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

VCA Direct is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van VCA Direct te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over VCA Direct
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
MediaSchool logo
MediaSchool
2 beoordelingen
9,5
FormationenGroupe logo
FormationenGroupe
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VCA Direct een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VCA Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VCA Direct actief?

VCA Direct is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de VCA Direct reviews? Dan kunt u naar de website van VCA Direct gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie